vakantiehuisjes in hovedstaden

Nexo, Denemarken: Dueodde

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Dueodde

Meer informatie: Nexo, Denemarken: Dueodde

Aakirkeby, Denemarken: Aakirkeby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: AakirkebyBornholm is één van de prachtigste vakantiebestemmingen in Noord-Europa. Vanwege de bijzondere ligging in de Oostzee schijnt de zon er meer en valt er minder regen dan elders in Denemarken. U vindt altijd wel een plekje uit de wind in de duinpannetjes of achter de rotsen op de vele stranden. Mocht de wind uit de verkeerde richting komen, rijdt u gewoon even naar de andere kant van het eiland. Bezoek gezinspark JOBO-land met tientallen attracties, een zwem- en klimparadijs en grotten met onderaardse wezentjes: Jobo's. In het beleveniscentrum Naturbornholm kunt u terug in de tijd reizen. In vlinder- en tropenpark Bornholms Sommerfuglepark ziet u bijzondere bloemen, planten, vogels en niet in het minst meer dan 1000 kleurrijke vlinders.

Meer informatie: Aakirkeby, Denemarken: Aakirkeby

Nexø, Denemarken: Nexø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: NexøPrachtig nog vrij nieuw en zeer goed onderhouden luxueus vakantiehuis met alle moderne faciliteiten en een heerlijk groot terras. Lichte en smaakvolle open indeling met een magnifieke keuken met kookeiland. Fijne eetkamer met uitzicht op het grote terras met houten vloer en de mooie natuur. Prima woonkamer met comfortabele meubels en houtkachel. Het huis heeft een perfecte en luxueuze badkamer met sauna. In de natuurrijke omgeving kunt u volop wandelingen maken, langs het strand of in het mooie bos. Het gebied is ideaal voor gezinnen met kinderen. Dicht bij een piekfijn zandstrand en een 18 holes golfbaan.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: Nexø

Allinge, Denemarken: Allinge

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: AllingeDit mooie, nog vrij nieuwe houten kwaliteitshuis ligt helemaal achteraan in een zeer geliefd vakantiehuizengebied op Noord-Bornholm, dicht bij een aantrekkelijke klippenkust en een goed badstrand. Lichte inrichting met een goede woonkamer met houtkachel, een fijne open keuken en een gezellige eetkamer. Het huis heeft diverse terrassen, waar u kunt profiteren van talrijke ontspannende uren in de zon en met uitzicht op de mooie natuur van Bornholm. Dit plezierige vakantiehuis heeft ook een mooie badkamer met bubbelbad en sauna, drie slaapkamers en een slaapzoldertje, dat met name kan worden gebruikt als slaapplaats voor kinderen.

Meer informatie: Allinge, Denemarken: Allinge

Vejby, Denemarken: Rågeleje

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Rågeleje

Meer informatie: Vejby, Denemarken: Rågeleje

Nexø, Denemarken: Nexø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: NexøCharmant vakantiehuis op een groot grondstuk dat u veel privacy biedt. Geniet u van het vakantiehuis. Het is eenvoudig ingericht.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: Nexø

Vejby, Denemarken: Vejby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VejbyVakantiehuis van 109 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras

Meer informatie: Vejby, Denemarken: Vejby

Gilleleje, Denemarken: Udsholt Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Udsholt Strand

Meer informatie: Gilleleje, Denemarken: Udsholt Strand

Dronningmølle, Denemarken: Dronningmølle

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: DronningmølleDit vakantiehuis ligt op een mooi perceel in een rustige en aantrekkelijke omgeving op Dronningmølle. Het vakantiehuis is functioneel ingericht met onder andere een elegante eetkamer en een lichte en smaakvolle inrichting. Het ideale startpunt voor een aangename en ontspannende vakantie. Bij het vakantiehuis hoort een open en overdekt terras dat verbonden is met de prachtige tuin die een plek biedt om te zonnebaden. U kunt ook de gezellige stad Gilleleje bezoeken, waar Seelands noordelijkste haven is. Neem de veerboot naar Zweden voor een interessante dagtocht. Hartelijk welkom.

Meer informatie: Dronningmølle, Denemarken: Dronningmølle

Ølsted, Denemarken: Ølsted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ØlstedEen paar minuten lopen van het Roskilde fjord is dit gezellige vakantiehuis met meerdere terrassen, waar u van 's ochtends tot 's avonds genieten kunt van de zon, gevestigd op een fraai perceel, dat zich o.a. ook goed leent om kinderen te laten stoeien. Arresø is het grootste meer van Denemarken en is slechts een paar kilometer van het huis gelegen. Aan de oever zijn mooie wandel- en fietsroutes gelegen. De pont MS Frederikke vaart regelmatig heen en weer over het meer. Veel kunstenaars in deze regio nodigen u graag uit in hun atelier.

Meer informatie: Ølsted, Denemarken: Ølsted

Tisvildeleje, Denemarken: Tisvildeleje

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: TisvildelejeVakantiehuis van 103 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Tisvildeleje, Denemarken: Tisvildeleje

Vejby, Denemarken: Vejby Strand

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Vejby Strand

Meer informatie: Vejby, Denemarken: Vejby Strand

Nexø, Denemarken: "Jægerstuen"

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: `Jægerstuen`Totaal gerenoveerd vakantiehuis voorzien van alle moderne faciliteiten en aantrekkelijke ligging bij de mooie duinen en het mooie zandstrand van Dueodde. Het huis is netjes ingericht met een nieuwe open keuken. De grote, luxe badkamer met vloerverwarming is voorzien van whirlpool en sauna. Mooie woonkamer met uitgang naar het grote terras met uitzicht over de natuurrijke omgeving. Verder is er een gastentoilet. Dit huis biedt veel ruimte en is zeer comfortabel en uiterst geschikt voor vakantie het hele jaar door.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: "Jægerstuen"

Nexo, Denemarken: Dueodde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Dueodde

Meer informatie: Nexo, Denemarken: Dueodde

Svaneke, Denemarken: Svaneke

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SvanekeUniek, zeer aantrekkelijk gelegen en twee verdiepingen tellend luxe huis met een fantastisch panoramisch uitzicht. Het ligt op een open natuurperceel en is zeer modern en smaakvol ingericht met veel trappen. De mooie, open keuken heeft een prachtig uitzicht op zee. Vanuit de eetkamer bereikt u de gezellige open slaapzolder, die deel uitmaakt van de woonkamer. Door de vele trappen en hoogteverschillen is het huis ongeschikt voor peuters. Dit mooie vakantiehuis heeft een balkon en verschillende zonnige hoekjes op het terrein. Ook op een houten terras kunt u genieten van de ontspannen omgeving.

Meer informatie: Svaneke, Denemarken: Svaneke

Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: JægersprisVakantiehuis van 64 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terrasVakantiehuis van 64 m².

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),

Meer informatie: Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Gudhjem, Denemarken: Gudhjem

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Gudhjem

Meer informatie: Gudhjem, Denemarken: Gudhjem

Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JægersprisVakantiehuis van 150 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Woonkamer Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Nexø, Denemarken: Nexø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: NexøDit goed onderhouden en prima ingerichte houten vakantiehuis heeft een attractieve ligging dicht bij een heerlijk badstrand. Het ligt op een groot stuk natuurgrond met voldoende ruimte om te kunnen voetballen. Lichte en vriendelijke inrichting met comfortabele meubels en een houtkachel. Goede open keuken en eetkamer. In 2007 is dit mooie vakantiehuis uitgebreid met een fijne, grote badkamer met vloerverwarming en bubbelbad en een fraaie slaapkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot een prachtig groot terras met houten vloer. Het huis heeft veel faciliteiten, waaronder playstation 2 voor kinderen en spelgrage volwassenen, zodat u er in elk seizoen met vakantie kunt gaan.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: Nexø

Gudhjem, Denemarken: Rø/Gudhjem

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Rø/Gudhjem

Meer informatie: Gudhjem, Denemarken: Rø/Gudhjem

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.