vakantiehuisjes in hovedstaden

Græsted, Denemarken: Udsholt Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Udsholt StrandHuis "Udsholt Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Græsted, Denemarken: Udsholt Strand

Nexo, Denemarken: Balka Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Balka StrandHuis "Balka Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Nexo, Denemarken: Balka Strand

Aakirkeby, Denemarken: Aakirkeby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: AakirkebyVakantiehuis van 64 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Aakirkeby, Denemarken: Aakirkeby

Ronne, Denemarken: Hasle

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HasleHuis "Hasle". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Ronne, Denemarken: Hasle

Allinge, Denemarken: "HAVHYTTEN"

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: `HAVHYTTEN`Mooi ruim ingericht vakantiehuis met twee etages. U heeft op de eerste verdieping een mooi uitzicht. Er is een mooie tuin en voor de kinderen is er een plek om te spelen. In de nabije omgeving is er een kust en een strand.

Meer informatie: Allinge, Denemarken: "HAVHYTTEN"

Nexø, Denemarken: Nexø

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: NexøDit mooie kwaliteitshuis biedt u veel ruimte en mogelijkheden voor een afwisselende, actieve vakantie. Het staat in het geliefde vissersdorp Snogebæk. Het huis is modern, licht en uitnodigend, het internet is gratis en in de recreatieruimte vindt u darts, biljard en een tafelvoetbalspel. U heeft de beschikking over 4 slaapkamers en en grote open slaapzolder voor de kinderen. De kinderen zullen zich niet snel vervelen. Een van de twee badkamers heeft een sauna en whirlpool, waar u na een wandeling door de mooie natuur van Bornholm, in kunt ontspannen. Grote woonkeuken met kachel en een breedbeeldtelevisie. Vanuit de woonkamer komt u op een mooi, betegeld terras. Er zijn tuinmeubels en een barbecue aanwezig. In de tuin kunnen de kinderen oa spelen met de bal. Snogebæk is een leuke vissersplaats. in de omgeving bevinden zich een zandstrand en goede fietspaden. Het natuurgrondstuk is pas aangelegd, hierdoor hebben we gebruik gemaakt van een modelfoto.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: Nexø

Åkirkeby, Denemarken: Vestre Sømarken

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Vestre SømarkenHuis "Vestre Sømarken". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Åkirkeby, Denemarken: Vestre Sømarken

Nexo, Denemarken: Balka Strand

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Balka StrandHuis "Balka Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 100 m.

Meer informatie: Nexo, Denemarken: Balka Strand

Nexø, Denemarken: "Baluka"

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: `Baluka`Bornholm is één van de prachtigste vakantiebestemmingen in Noord-Europa. Vanwege de bijzondere ligging in de Oostzee schijnt de zon er meer en valt er minder regen dan elders in Denemarken. U vindt altijd wel een plekje uit de wind in de duinpannetjes of achter de rotsen op de vele stranden. Mocht de wind uit de verkeerde richting komen, rijdt u gewoon even naar de andere kant van het eiland. Bezoek gezinspark JOBO-land met tientallen attracties, een zwem- en klimparadijs en grotten met onderaardse wezentjes: Jobo's. In het beleveniscentrum Naturbornholm kunt u terug in de tijd reizen. In vlinder- en tropenpark Bornholms Sommerfuglepark ziet u bijzondere bloemen, planten, vogels en niet in het minst meer dan 1000 kleurrijke vlinders.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: "Baluka"

Hasle, Denemarken: Hasle

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: HaslePrachtig gerenoveerd vakantiehuisje op 2 etages met een prachtig uitzicht op de zee. Een huis op een rustige locatie en een groot terras. Keuken en badkamer zijn erg mooi.

Meer informatie: Hasle, Denemarken: Hasle

Ølsted, Denemarken: Ølsted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ØlstedEen paar minuten lopen van het Roskilde fjord is dit gezellige vakantiehuis met meerdere terrassen, waar u van 's ochtends tot 's avonds genieten kunt van de zon, gevestigd op een fraai perceel, dat zich o.a. ook goed leent om kinderen te laten stoeien. Arresø is het grootste meer van Denemarken en is slechts een paar kilometer van het huis gelegen. Aan de oever zijn mooie wandel- en fietsroutes gelegen. De pont MS Frederikke vaart regelmatig heen en weer over het meer. Veel kunstenaars in deze regio nodigen u graag uit in hun atelier.

Meer informatie: Ølsted, Denemarken: Ølsted

Nexø, Denemarken: Nexø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: NexøBornholm is één van de prachtigste vakantiebestemmingen in Noord-Europa. Vanwege de bijzondere ligging in de Oostzee schijnt de zon er meer en valt er minder regen dan elders in Denemarken. U vindt altijd wel een plekje uit de wind in de duinpannetjes of achter de rotsen op de vele stranden. Mocht de wind uit de verkeerde richting komen, rijdt u gewoon even naar de andere kant van het eiland. Bezoek gezinspark JOBO-land met tientallen attracties, een zwem- en klimparadijs en grotten met onderaardse wezentjes: Jobo's. In het beleveniscentrum Naturbornholm kunt u terug in de tijd reizen. In vlinder- en tropenpark Bornholms Sommerfuglepark ziet u bijzondere bloemen, planten, vogels en niet in het minst meer dan 1000 kleurrijke vlinders.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: Nexø

Helsingør, Denemarken: Helsingør

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: HelsingørVakantiewoning van 41 m².

Woonkamer: 1x 2-persoonsbed(den), 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras

Meer informatie: Helsingør, Denemarken: Helsingør

Hasle, Denemarken: "Rubinsøen Skovhuse"

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: `Rubinsøen Skovhuse`Bornholm Niet voor niets wordt dit eiland de 'Parel van de Oostzee' genoemd. Nergens in Noord-Europa vindt u zoveel landschapstypes op zo een beperkte oppervlakte. In een straal van 30 km zijn er uitstekende zandstranden, schilderachtige rotslandschappen, vlakten en steile heuvels. Gezellige dorpjes wisselen af met visseroorden, die als parels aan een snoer liggen. En de zon schijnt meer op Bornholm dan elders in het land! Een eiland met geschiedenis Heden en verleden gaan hier hand in hand. De oude slotsruïne 'Hammers-hus' ligt majestueus op de noordflank van het eiland. De burcht was in de Middeleeuwen belangrijk in de strijd van aartsbisschop tegen koning. Voorts zijn er de Paradisbakkerne (paradijsheuvels) met de Schommelsteen, een boottocht met de postboot naar de kleine eilandengroep Ertholmen, het prachtig gelegen Bornholms Kunstmuseum aan de kliffen. Ook de beroemde ronde kerkjes getuigen van de rijke geschiedenis van het eiland. Ze behoren tot het Deense culturele erfgoed. De kerk van Østerlars is de grootste, die van Nylars de best bewaarde en die van Nyker het kleinste. Vergeet ook niet de beroemde gerookte haring te proeven! Bosgeesten en strandpret 'Rubinsø Skovpark' ligt in een uniek recreatief bosgebied op het noordwestelijke stuk van Bornholm, iets ten zuiden van Hasle. Deze luxueuze vakantiehuizen liggen op grote bospercelen, niet ver van de Rubinsø (”Robijnmeer”) en op een paar minuten van een kindvriendelijk zandstrand. Smalle boswegen brengen u naar de vrijstaande huizen. Ze liggen per twee op een open plek, op ruime afstand van elkaar en zijn zo gebouwd dat u een gevoel van vrijheid krijgt: het lijkt alsof u alleen in het bos woont! De vakantiehuizen zijn uniek door hun mooie ligging, hun prachtige architectuur en de grote ramen die u een adembenemend uitzicht bieden op de natuur rondom. Alles lekker dichtbij Bornholm kunt u prima op de fiets verkennen. De afstanden zijn kort en er liggen goede fietspaden en rustige landweggetjes. Vanuit Rubinsø kunt u makkelijk naar één van de idyllische dorpjes op dit zonnige eiland fietsen. De afstanden vanuit Rubinsø: - Rønne, ongeveer 10 km - Sandvig, ongeveer 15 km - Gudhjem, ongeveer 20 km - Nyker, ongeveer 8 km - Hasle ongeveer 1 km Eersteklas huizen in prachtige natuur, 2-persoons whirlpool, moderne inrichting en eigentijdse meubels! Rubinsø ligt in een mooi bosgebied, iets ten zuiden van de plaats Hasle. De huizen liggen per twee in de buurt van het meer op een perceel van 1250 m2 op een open plek in het bos. Ze zijn zo gebouwd dat u veel privacy heeft. De afstand naar het kindvriendelijk zandstrand is maar 500-1000 m. Deze ook in architectonisch opzicht boeiende huizen (117 m2) zijn gebouwd in 1999-2004 en vormen de perfecte omlijsting voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. De woonkamer (42 m2) is gecombineerd met de moderne, open keuken. Het huis is zeer sfeervol door de harmonieuze inrichting en meubels. De

Meer informatie: Hasle, Denemarken: "Rubinsøen Skovhuse"

Gilleleje, Denemarken: Gilleleje

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: GillelejeGezellig vakantiehuis met een nieuwe keuken en een mooie tuin met zonnenterras.

Meer informatie: Gilleleje, Denemarken: Gilleleje

Melby, Denemarken: Melby

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: MelbyVakantiehuis van 93 m².

Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar

Meer informatie: Melby, Denemarken: Melby

Aakirkeby, Denemarken: Aakirkeby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: AakirkebyEen mooi en ruim luxe huis op een natuurgrondstuk. Het is licht, modern en o.a. met een open keuken, een mooie eetkamer en een grote woonkamer met comfortabele meubels en een gezellige openhaard ingericht. Buiten is er een terras met een buiten openhaard en een buitenwirlpool voor 4 á 5 personen. Het huis beschikt over 2 mooie badkamers, waarvan 1 zeer grote en beschikt over een wirlpool. Buiten bevind zich een petanque baan van de huiseigenaar. In dit luxe huis kunt u ongeacht het seizoen van een mooie vakantie genieten.

Meer informatie: Aakirkeby, Denemarken: Aakirkeby

Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JægersprisGezellig, licht en smaakvol ingericht vakantiehuis met bijbehorend, ruim bijgebouw (25 m²)! Het is een feel-good huis met goede slaapkamers en een open keuken. Ook op het terras zult u graag willen verblijven, hier is het altijd zonnig. Op het terrein kunt u ongestoord zijn. Op loopafstand vindt u het fjord om te zwemmen. U moet het nabijgelegen kasteel Jægerspris bezoeken.

Meer informatie: Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Nexø, Denemarken: "Delfin"

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: `Delfin`Bornholm is één van de prachtigste vakantiebestemmingen in Noord-Europa. Vanwege de bijzondere ligging in de Oostzee schijnt de zon er meer en valt er minder regen dan elders in Denemarken. U vindt altijd wel een plekje uit de wind in de duinpannetjes of achter de rotsen op de vele stranden. Mocht de wind uit de verkeerde richting komen, rijdt u gewoon even naar de andere kant van het eiland. Bezoek gezinspark JOBO-land met tientallen attracties, een zwem- en klimparadijs en grotten met onderaardse wezentjes: Jobo's. In het beleveniscentrum Naturbornholm kunt u terug in de tijd reizen. In vlinder- en tropenpark Bornholms Sommerfuglepark ziet u bijzondere bloemen, planten, vogels en niet in het minst meer dan 1000 kleurrijke vlinders.

Meer informatie: Nexø, Denemarken: "Delfin"

Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: JægersprisGroot, nieuw gerenoveerd huis met alle comfort, badkamer met whirlpool, sauna en 2e toilet. Het is mooi ingericht, heeft o.a. een opendakcontsructie, lichte wanden en een parketvloet. Het is op een groot, afgeschermd natuurgrondstuk in de buurt van Isefjord gelegen waar u langs de kust kunt wandelen en de mogelijkheid heeft om te vissen. Tot het historische Jægerspris kasteel is het niet ver en de bezienswaardigheden van Kopenhagen en Tivoli zijn op slechts 1 uur rijden verwijderd. Een goed uitgangspunt voor een veelzijdige vakantie.

Meer informatie: Jægerspris, Denemarken: Jægerspris

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.