vakantiehuisjes in jutland

Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FrøstrupDenemarken is een prachtig vakantieland, maar het prachtigste is Han Herred, het land tussen Limfjord en Noordzee. De hemel is er hoog en de natuur wild en groots. Bovendien: u kunt de streek op diverse manieren verkennen: te voet, op de fiets, met de boot, in de auto of vanop een surfplank of waterski’s. De mogelijkheden zijn heel verscheiden, maar u bent steeds welkom. Ook hengelaars, vogelkenners, natuurliefhebbers en paddestoelenverzamelaars komen rijkelijk aan hun trekken, zonder dat ze gestoord worden, wel te verstaan. Want in deze dunbevolkte streek vindt u altijd een plekje, dat u eventjes helemaal alleen kunt hebben.

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Pandrup, Denemarken: Pandrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: PandrupVerzorgd vakantiehuis op een heuvelachtig grondstuk met een panoramisch uitzicht op de duinen en het water. De houten vloer en de grote vensters zorgen voor een frisse en gezellige sfeer in de woonkamer.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Pandrup

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LøkkenHuis "Løkken". 900 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 1.7 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Øster assels, Denemarken: Øster Assels

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Øster AsselsVakantiehuis van 85 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche

Meer informatie: Øster assels, Denemarken: Øster Assels

Løgstør, Denemarken: Løgstør

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: LøgstørPal in het mooiste stukje van de Limfjord ligt het eiland Mors, een parel van de natuur vol contrasten. Op slechts een steenworp van de fjord breiden weidse vlakten zich uit, afgewisseld met morenenheuvels uit de ijstijd. Aan de steile kust kunt u unieke kiezelgoerhellingen zien en tegelijk van een formidabel uitzicht op de inhammen en blauwe baaien genieten. Houdt u van sprookjes, kunt u meer over Doornroosje vernemen op het slot Højriis. Maar Mors is ook geknipt voor een actieve vakantie met de fiets, de surfplank, de boot, de golfstick, de vislijn of met de wandelschoenen. De keuze is aan u!

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Løgstør

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ÅlbækMooi gelegen vakantiehuis in het mooie natuurgebied niet ver van Ålbæk, de haven en het strand. Vanuit een van de slaapkamers heeft u meteen toegang naar het overdekte terras.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: JerupRuim vakantiehuis in het mooie vakantiegebied van Bratten. In de buurt van een zandstrand gelegen. Ieder uiteinde van het vakantiehuis biedt twee slaapkamers en een badkamer, zodat het vakantiehuis ideaal is voor twee gezinnen. In de woonkamer vindt u meubilair van goede kwaliteit. Op het terras kunt u ontspannen. De omgeving heeft zeer veel te bieden. Breng een bezoek aan Skagen, Råbjerg Mile, Fårup Sommerland, het Oceanarium en de haven van Hune.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: FrøstrupVakantiehuis van 185 m² op een perceel (Aangelegde tuin).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hadsund”Stad van de rozen” heet Mariager en we raden u aan deze idyllische plek met vakwerkhuizen, steegjes, kinderkopjes, scheve hoeken en rozen te bezoeken. Niet voor niets heet de Mariager Fjord de mooiste fjord van Denemarken. Hij wordt omzoomd met gezellige dorpjes, mooie kerkjes en goede uitkijkpunten, ideaal voor een fietstocht of autorit met prachtige impressies. Het ”Danmarks Saltcenter” is een spannend beleveniscentrum over zout voor heel het gezin ; vergeet zeker uw badpak niet, want de draagkracht van zout kunt u zelf testen in de nagebootste “Dode Zee”.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". 550 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Snedsted, Denemarken: Snedsted

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: SnedstedSkyum Bjerge is een mooi en heuvelachtig gebied met talrijke imposante grafheuvels uit het oudste bronstijdperk. Vanaf dit heerlijke vakantiehuis hebt u een prachtig uitzicht op de rustige Limfjord, die grote en kleine waterratten aantrekt met zijn kindvriendelijke stranden. Ook voor windsurfers, die de ruige Noordzee op maar 20 km van hier willen vermijden is dit een uitgelezen plek. Er zijn speelvelden en er is een petanquebaan. Op een boogscheut ligt het mooie handelsstadje Thisted met zijn oude kerk. Thisted gonst de hele zomer lang van het leven. U hebt er tal van mogelijkheden, o.a. varen met een houten schip, zeehondensafari, tentoonstellingen en diverse activiteiten in het Thisted Museum. De vele oude gerestaureerde gebouwen hebben het stadje de gegeerde Europa Nostra-prijs voor architectuur opgebracht. Een voor de hand liggende bestemming is ook het levendige en mooi gelegen vissersstadje Hanstholm met zijn MuseumsCenter Hanstholm, waar u de grootste kustbatterij van Noord-Europa kunt zien, een onderdeel van Adolf Hitlers Atlantikwall. U ziet er onder meer bunkers, granaten, een 20 m lang kanon en dat allemaal in een mooi duinlandschap. Voor kinderen van alle leeftijden is het attractiepark Jesperhus Blomsterpark op het eiland Mors een belevenis; volwassenen bewonderen intussen het bloemenpark met een kleurentapijt van een half miljoen bloemen.

Meer informatie: Snedsted, Denemarken: Snedsted

Løgstør, Denemarken: Trend

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: TrendHuis "Trend". 200 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Trend

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ÅlbækHuis "Ålbæk". 70 m van het strand. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: ÅlbækHuis "Ålbæk". 600 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: ThistedOp een groot duingrondstuk in een mooi vakantiehuizen gebied niet ver van de Noordzee, ligt dit mooie houten vakantiehuis. Het is met een functionele keuken, een mooie grote woonkamer met nieuwe elegante meubels en een grote eetplaats, ingericht. Het heeft 3 goede slaapkamers met veel kastruimte en brede bedden. In één slaapgedeelte bevindt zich ook een solarium. In dit gebied zijn goede vis-, surf- en zwemmogelijkheden. 12 km van de haven van Hanstholm en winkelcentrum.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Hurup thy, Denemarken: Helligsø Drag

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Helligsø DragHuis "Helligsø Drag". 100 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 8 km.

Meer informatie: Hurup thy, Denemarken: Helligsø Drag

Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nørlev StrandHuis "Nørlev Strand". 500 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.1 km, restaurant 1.1 km.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". 300 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: ÅlbækDit lichte en uitnodigende vakantiehuis staat op een mooi grondstuk in het aantrekkelijke Råbjerg. Mooie terrassen waar u overdag en in de avond veel tijd kunt doorbrengen bijvoorbeeld bij de barbecue. U verblijft hier in een schitterende omgeving met diverse attracties zoals Råbjerg Mile, Skagen, het Noordzeemuseum en het adelaarsreservaat. Dit alles ligt op korte afstand van het huis.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: JerupWelkom in de kop van Denemarken! Eén van de eerste zaken die u opvallen is beslist het prachtige, sterke licht dat over de hele streek schijnt. Maar ook de weidse en ongerepte natuur met bossen, duinen en heide zal indruk maken. Skagen is omgeven door maar liefst twee zeeën: het milde Kattegat aan de ene kant en de woeste Noordzee aan de andere. De streek heeft heel wat in petto voor het gezin. Bezoek bv. het arendreservaat Ørnereservatet en maak mee hoe enkele exemplaren van de grootste arenden van de aarde gevoerd worden en hun vleugels uitslaan. Farm Fun is een bezoekersboerderij met grote speeltuin en veel aaibare dieren. Ook de sfeervolle havens van Skagen en Ålbæk zijn de moeite voor een kijkje.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.