vakantiehuisjes in jutland

Hals, Denemarken: Hals

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HalsDit charmante huis is omgeven door een aangelegde tuin, gelegen op een prachtig perceel. Het huis is licht en gezellig en praktisch ingericht, met grote slaapkamers en een open keuken naar de woonkamer. Grote terrassen op het zuiden en het westen en prachtige, beschermde hoeken. Dit is echt een goed onderhouden huis in een aantrekkelijk vakantiegebied met vele mogelijkheden voor activiteiten.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals

Hals, Denemarken: Hals/Koldkær

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hals/KoldkærHuis "Hals/Koldkær". In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 750 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Koldkær

Jerup, Denemarken: Napstjert

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: NapstjertHuis "Napstjert". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Napstjert

Hals, Denemarken: Hals

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: HalsGezellig vakantiehuis met als buren de camping Lagunen. Bij de uitnodigende voorzieningen horen een grote woonkamer en een practische keuken. De gedeeltelijk overdekte terrassen dragen bij aan uw vakantiegenot. In de zomer kunt u hier veel ondernemen, bijvoorbeeld bissen in de visvijver of midgetgolfen. Op loopafstand bevindt zich een kindvriendelijk badstrand.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals

Blokhus, Denemarken: Blokhus/Hune

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Blokhus/HuneHuis "Blokhus/Hune". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus/Hune

Hjørring, Denemarken: Hjørring

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: HjørringLønstrup is een mooi voorbeeld van succesvolle stedelijke vernieuwing. De authentieke vissershaven is niet verdwenen maar harmonieert prachtig met de nieuwere restaurants, cafés en galeries. Hier kunt u nog steeds vissersboten op het strand zien en tegelijk genieten van het nieuwste aanbod in de kledingwinkels.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Hjørring

Løgstør, Denemarken: Løgstør

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøgstørVakantiehuis van 67 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Løgstør

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Løgstør, Denemarken: Løgstør

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøgstørVakantiehuis van 80 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Løgstør

Farsø, Denemarken: Farsø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FarsøVakantiehuis van 89 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras Zonneterras

Meer informatie: Farsø, Denemarken: Farsø

Vestervig, Denemarken: Kærgården

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: KærgårdenHuis "Kærgården". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Kærgården

Hurup thy, Denemarken: Helligsø Drag

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Helligsø DragHuis "Helligsø Drag". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 9 km.

Meer informatie: Hurup thy, Denemarken: Helligsø Drag

Bindslev, Denemarken: Bindslev

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: BindslevIn het mooie Tversted staat dit ruime vakantiehuis op een perceel, niet ver van het strand en de stad. Het is geschikt voor twee gezinnen. Op de westelijke terras aan de woonkamer kunt u genieten van de zon en 's avonds een barbecue avond. Bijzonder mooi is het zwembad, waar u vele uren van entertainment kunt vinden. Tversted is een gezellige badplaats met goede restaurants en winkels, en het brede, witte zandstrand trekt gasten van heinde en verre. Met een klein eindje rijden bent u al snel Skagen, Råbjerg Mile, het adelaarreservaat, het Noordzeemuseum en de prachtige golfbanen. Het zwembadwater wordt verwarmd door een warmtepomp, die de verbruikskosten gunstig kan beinvloeden.

Meer informatie: Bindslev, Denemarken: Bindslev

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FjerritslevGezellig vakantiehuis op het einde van een rustige, doodlopende straat. De omgeving staat bekend om de rust. Ze nodigt u uit om te genieten van de natuur op de rug van een paard of op de wandelpaden. Er zijn ook veel eetbare paddestoelen. Bij het strand trekken visser na het werk hun kotter op het strand. Vooral vroege vogels ervaren iets van dit spektakel, dit is heel speciaal voor de regio.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LøkkenDit huis met zwembad staat op een perceel in Gronhoj. Deze plaats biedt u een van de beste stranden en natuurgebieden. Hier kunt u heerlijk wandelen. Het huis is zeer goed ingericht en van alle gemakken voorzien. In de woonkamer staat een lederen zithoek en u heeft uitzicht op de grote poolruimte. Zo kunt u uw kinderen in de gaten houden tijdens het zwemmen. In de poolruimte is een aparte ruimte, gescheiden door een gordijn/scherm, met een solarium. Deze zorgt voor de bruine kleur, die kunt u natuurlijk ook krijgen door te zonnen op het terras. Het terras heeft tevens een grill, zo kunt u met het hele gezin genieten. De keuken is van alle gemakken voozien. Het waterverbruik is bij de huursom inbegrepen.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Råbjerg/BunkenHuis "Råbjerg/Bunken". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JerupDe kust tussen Skagen en Frederikshaven heeft u veel goede, autovrije stranden te bieden, in de regel zijn deze stranden kindvriendelijker dan de stranden aan de Westkust. Het mooie landschao van weiden en bossen met een rijke fauna nodigen uit tot het maken van wandelingen. Breng een bezoek aan de gezellige havens in Albæk en Strandby en geniet van de bijzondere sfeer. In de omgeving bevinden zich diverse musea, galerijen en attracties. Skagen mer zijn mooie oude stadsdelen en de aantrekkelijke vissershaven, het spannende Noordzeemuseum in Hirtshals en het nieuwe Palmenstrand in Frederikshaven zijn geliefde bestemmingen.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Hals, Denemarken: Hou

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: HouHuis "Hou". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 400 m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: ThistedKlitmøller ligt op een plaats waar imposante natuur, heide, bossen, zuivere lucht en uitgestrekte gebieden samenstoten met de bruisende Noordzee, hoge duinen en brede, witte zandstranden. Niet verwonderlijk dus dat meer en meer vakantiegangers de quasi onbeperkte mogelijkheden van deze streek ontdekken, of u nu eerder van activiteiten als windsurfing, tennis, mini-golf of golf houdt dan wel van de vele belevenissen in de natuur, waaraan de streek ongeacht het seizoen rijk is.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.