vakantiehuisjes in jutland

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LøkkenOp een gezellig natuurgrondstuk in een rustige wijk staat dit ruime vakantiehuis. Het is zeer centraal gelegen ten opzichte van zentral de twee gezellige plaatsen Løkken en Lønstrup en niet ver van het strand en de Noordzee gelegen. Het huis is optimaal, mooi en o.a. uitgerust met een grote activiteitenzaal met biljart en tafeltennistafel. De mooi gemeubileerde woonkamer beschikt over grote vensterpartijen, die voor een mooie lichtverhouding zorgen. De volledig uitgeruste keuken is open richting de woonkamer. Van hieruit bereikt u het mooie terras.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: ÅlbækAls u op Skagens Gren staat, de noordelijkste spits van het continentale Europa, dan kunt u zien hoe twee zeeën in elkaar vloeien: Kattegat en Skagerrak. Tegelijk lijkt de hemel hier hoger en breder dan elders. Dat ruimtelijke gevoel komt vanwege de weerkaatsing van het licht in de zee. Tal van kunstenaars kwamen naar Skagen op het einde van de 19de eeuw, toen de moderne schilderkunst veel aandacht aan lichtinval besteedde. Skagen is een vat vol attracties voor jong en oud: Råbjerg Mile: de grootste wandelende duin van Denemarken, de verzande kerk in de duinen, het Skagens Museum, de haven met oude visstapelhuizen en de winkelstraat met boeiende speciaalzaken o.a. met gebruikskunst, barnsteen, keramiek, kunst en mondgeblazen glas.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Hirtshals, Denemarken: Tornby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: TornbyHuis "Tornby". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hirtshals, Denemarken: Tornby

Sæby, Denemarken: Lyngså

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LyngsåHuis "Lyngså". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Lyngså

Pandrup, Denemarken: Pandrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: PandrupOngestoord gelegen vakantiehuis in het open duinlandschap en niet ver gelegen van de Noordzee. Het huis van steen ligt rustig in Rodhus. Er is een klinkervoetverwarming overal in het huis. Persoonlijk ingerichtte woonkamer met grote ramen.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Pandrup

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 250 m, restaurant 150 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Tranum StrandHuis "Tranum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 4 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Hou/LagunenHuis "Hou/Lagunen". In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 500 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Hjørring, Denemarken: Hjørring

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: HjørringKlein, charmant huisje met gezellige inrichting. Goede ruimte indelingen en benutte ruimtes. Het huis is gelegen op slechts een steenworp afstand van het water en vanaf het terras kunt u luisteren naar het geluid van de zee, die op slechts 150 meter afstand ligt. Aan beide zijden van het huis zijn terrassen, zodat u altijd bent beschermd tegen de zeewind. Ook is er een terras met uitzicht op de zee.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Hjørring

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Bindslev, Denemarken: Tversted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: TverstedHuis "Tversted". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Bindslev, Denemarken: Tversted

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: HadsundHet grootste gedeelte van deze streek Himmerland is omgeven met water ; bijgevolg ligt de waterpret hier voor het grijpen. De kindvriendelijke stranden langs de Jutse oostkust alsook de mogelijkheden tot pleziervaren, windsurfen en vissen staan borg voor een geslaagde vakantie. In het binnenland kunt u uw avondeten met een beetje geluk zelf vangen: in één van de vele beken en riviertjes. Houdt u bovendien van diepgroene dalen, uitgestrekte bossen, heide en veengebieden, dan bent u in Himmerland op de juiste plaats. Vergeet dan zeker ook niet, het boeiende bos Rold Skov te verkennen.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Hals, Denemarken: Hals/Bisnap

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Hals/BisnapHuis "Hals/Bisnap". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.8 km, restaurant 1.8 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Bisnap

Storvorde, Denemarken: Storvorde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Storvorde'De milde kust' heet deze kronkelende kustlijn. Deze strook Kattegat verwelkomt u met gezellige stranden, zachte golfslag en vele inhammetjes. Ideaal is het 8 km witte zandstrand zonder verkeer rond de plaatsen Hals en Hou. Achter de kust ziet u een heerlijk glooiend landschap met bossen opduiken, geknipt voor een wandeling of een rondje joggen na een verkwikkende zwembeurt. In de haventjes van Hals en Hou kunt u ontspannen bij een lekker Deens ijsje op grootmoeders wijze: met een hoorntje van het huis. Of u geniet bij een kop koffie van het bruisende leven dat zich rondom u afspeelt.

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Storvorde

Hadsund, Denemarken: Als Odde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Als OddeHuis "Als Odde". In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 100 m.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Als Odde

Sæby, Denemarken: Sæby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SæbyIn het aantrekkelijke vakantiehuis gebied Lyngså, ligt dit vakantiehuis op een groot, mooi terrein met een goed onthouden gazon. Het interieur is licht, vriendelijk en goed onderhouden en zorgd voor een uitnodigende sfeer. In de grote tuin kunt met een bal spelen of gewoon rond rennen. Het strand in Lyngså is een van de mooiste aan de kust van Nordjütland, hier kunt u ontspannen.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Sæby

Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hou/LagunenHuis "Hou/Lagunen". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 400 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Bratten StrandHuis "Bratten Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 450 m, restaurant 5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JerupComfortabeler en praktischer ingericht vakantiehuis op een groot perceel. Geschikt om te spelen met of zonder bal. Het mooie zandstrand ligt op slechts een paar minuten. Slaapkamer 3 is alleen toegankelijk via het terras.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Øster assels, Denemarken: Ørding

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ØrdingHuis "Ørding". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Øster assels, Denemarken: Ørding

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.