vakantiehuisjes in jutland

Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Saltum StrandHuis "Saltum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 3.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Grønhøj StrandHuis "Grønhøj Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Storvorde, Denemarken: Storvorde

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Storvorde”Stad van de rozen” heet Mariager en we raden u aan deze idyllische plek met vakwerkhuizen, steegjes, scheve hoeken en rozen te bezoeken. Niet voor niets heet de Mariager Fjord de mooiste fjord van Denemarken. Hij wordt omgeven met gezellige dorpjes, mooie kerkjes en goede uitkijkpunten, ideaal voor een fietstocht of autorit met prachtige impressies. Het ”Danmarks Saltcenter” is een spannend beleveniscentrum over zout voor heel het gezin; vergeet zeker uw badpak niet, want de draagkracht van zout kunt u zelf testen in de nagebootste “Dode Zee”.

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Storvorde

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ThistedVerzorgd en mooi vakantiehuis op natuurgrond dichtbij de duinen van Nr.Vorupr. Aantrekkelijk gemeubileerd.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Løgstør, Denemarken: Trend

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: TrendHuis "Trend". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 300 m.

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Trend

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 700 m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Ålbæk, Denemarken: Lodskovvad

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: LodskovvadHuis "Lodskovvad". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 3.5 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Lodskovvad

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: VorupørHuis "Vorupør". In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 500 m.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, stoombad, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Hals, Denemarken: Hou Nord/Melholt

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hou Nord/MelholtHuis "Hou Nord/Melholt". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou Nord/Melholt

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: LøkkenHuis "Løkken". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.4 km, restaurant 900 m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: FjerritslevWanneer u van een lange dag in de frisse lucht in het vakantiehuis komt is het fijn om in de whirlpool uw spieren te laten masseren en daarna een paar rondjes in het zwembad te zwemmen. Hier vindt u een bijzonder goed vakantiehuis voor 2 gezinnen, hier zijn elk 2 slaapkamers met eigen bad en 2 hemse met elk 2 mattrassen voorhanden. Tussen de slaapruimtes ligt de prachtige woonkeuken. Ook beschikt het vakantiehuis over 4 terrassen. Het Slettestrand biedt ontelbaar veel activiteitsmogelijkheden. Het gebruik van de gemeenschappelijke tennisbaan is het hele jaar door kosteloos. Bezoekt ook u het natuur- en vogelreservaat 'Vejlerne' en geniet van het rijke vogelleven in een van de vele uitkijktorens. Hier heeft u uitzicht op de hoogte klif van de oude kustlijn Lien en 'Fosdalen'. Op een kleine afstand noordelijk van Blokhus ligt Fårup Sommerland.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Thisted, Denemarken: Klitmøller

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: KlitmøllerHuis "Klitmøller". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 50 m, restaurant 700 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Klitmøller

Storvorde, Denemarken: Egense

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: EgenseHuis "Egense". In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Egense

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Vakantiehuisje voor 15 personen

vakantiehuisje: Hou/LagunenHuis "Hou/Lagunen". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, biljart, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 400 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Hjørring, Denemarken: Hjørring

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HjørringOp een gezellig tuinperceel met windscherm en zon in Lønstrup, staat dit volledig gerenoveerde huis met twee mooie, lichte badkamers. Het huis is modern en licht en is omgeven door mooie terrassen.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Hjørring

Hals, Denemarken: Hals/Gl. Bisnap

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hals/Gl. BisnapHuis "Hals/Gl. Bisnap". 350 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 600 m, restaurant 2.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Gl. Bisnap

Sæby, Denemarken: Sæby

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: SæbyDit gezellige en gastvrije vakantiehuis ligt op een mooi strand perceel in de buurt van het prachtige badstrand bij Lyngså. Het huis lijkt licht en vriendelijk en heeft een prachtig overdekt terras met ochtendzon om uw eerste koffie van de dag te genieten. Open terras naar het westen en een terras met ochtendzon. De gezellige haven Sæby is niet ver weg, hier kunt u winkelen, een kopje koffie drinken en van lokale specialiteiten in visrestaurants genieten. Lyndså is het mooiste strand aan de oostkust. Hier kunt u schol vissen.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Sæby

Skagen, Denemarken: "Matildes hus"

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: `Matildes hus`Midden in de heerlijke binnenstad van Skagen, bij de voetgangerszone en de vele cafés, restaurants, en winkels bevindt dit mooie luxe vakantiehuis zich. Het is elegant ingericht, met mooie meubels met een goed design, aan het hele huis kunt u zien dat er aandacht aan besteed is en dat het kwalitatief goed. De vijf gastvrije slaapkamers en twee badkamers zorgen voor genoeg plaats voor twee families. Het huis is bijzonder goed geïsoleerd door stadsverwarming, het verbruik is daardoor zeer gunstig. Mooie tuin op de binnenplaats is zuidelijk gericht. In dit huis heeft u alle voorzieningen van Skagen meteen voor de voordeur. Slaapkamer 5 heeft een eigen ingang vanaf het terras.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: "Matildes hus"

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.