vakantiehuisjes in jutland

Sæby, Denemarken: Lyngså

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: LyngsåHuis "Lyngså". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 10.5 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Lyngså

Vestervig, Denemarken: "Fjordglimt"

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: `Fjordglimt`Vorupør is een idyllisch klein vissersoord met ca. 800 zielen. Eeuwenlang hebben de mensen hier van de zee geleefd. De natuur rondom bestaat uit bossen met een groot bestand van o.a. herten en reeën en uit weidse duingebieden met verschillende soorten eetbare bessen, waarmee u uw eigen kruidenjenever kunt maken. Verder treft u hier aan: waterplassen met een rijke fauna alsook één van de beste stranden van de Deense Noordzee. De baai van Klitmøller staat dan weer bekend als één van de beste surfplaatsen van Europa onder de alleszeggende naam ”Tweede Hawaii”. Maar ook in Vorupør is er een goede surfplas en in het meer Vandet Sø kunnen beginnelingen zich de sport te eigen maken.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: "Fjordglimt"

Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Tranum StrandHuis "Tranum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4.5 km, restaurant 4.5 km.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LøkkenHuis "Løkken". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 150 m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FjerritslevHuis "Fjerritslev". In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Pandrup, Denemarken: Rødhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: RødhusHuis "Rødhus". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Rødhus

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøkkenHuis "Løkken". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: FjerritslevDit vakantiehuis ligt aan het einde van de weg die niet toegankelijk is voor doorgaand verkeer. Hier aan het Slettestrand is het rustig en vindt u mooie natuur.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Storvorde, Denemarken: Storvorde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: StorvordeEgense ligt in een erg rustige omgeving aan het milde Kattegat, met de Limfjord aan de andere kant. Het achterland bestaat uit de heuvels Rebild Bakker en het grote, beschermde natuurgebied Lille Vildmose. Hier ligt dit heerlijke vakantiehuis midden in de mooie natuur van Himmerland. Neem de knusse ferry over de fjord naar het stadje Hals, waar u de wekelijkse markt kunt bezoeken of een kijkje kunt nemen in de sfeervolle haven. Vanop de pier aan het veer is het goed vissen. Maak evt. een uitstap naar Aalborg met zijn vele winkels en attracties.

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Storvorde

Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Råbjerg/BunkenHuis "Råbjerg/Bunken". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 4 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Hirtshals, Denemarken: Kjul Strand

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Kjul StrandHuis "Kjul Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3.5 km.

Meer informatie: Hirtshals, Denemarken: Kjul Strand

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøkkenEen prachtige locatie voor uw volgende familie vakantie. Bij het huis is er een groot, overdekt terras waar u ongestoord kunt genieten. Het gebied. Nr. Lyngby is een spannend gebied met veel mooie natuur ervaringen, van waaruit u kunt ook gemakkelijk de steden Lønstrup en Løkken, waar er goede winkels en goede restaurants te bereiken. Iets naar het zuiden aanbiedingen van Faarup Sommerland aantrekken en als het weer niet meewerkt, kun je naar de North Sea Aquarium naar Hirtshals.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Løgstør, Denemarken: Løgstør

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: LøgstørVakantiehuis van 62 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Løgstør

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Grønhøj StrandHuis "Grønhøj Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: HadsundDe milde kust heet deze kronkelende kustlijn. Deze strook Kattegat verwelkomt u met gezellige stranden, zachte golfslag en vele inhammetjes. Ideaal is het 8 km witte zandstrand zonder verkeer rond de plaatsen Hals en Hou. Achter de kust ziet u een heerlijk glooiend landschap met bossen opduiken, geknipt voor een wandeling of een rondje joggen. In de haventjes van Hals en Hou kunt u ontspannen bij een lekker Deens ijsje op grootmoeders wijze: met een hoorntje van het huis. Of u geniet bij een kop koffie van het bruisende leven dat zich rondom u afspeelt.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Øster assels, Denemarken: Øster Assels

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Øster AsselsMooi, nieuw houten vakantiehuis op een groot en fijn perceel natuurgrond op de zuidspits van het eiland Mors. Het huis is functioneel ingericht. U beschikt over een handige keuken die één geheel vormt met de degelijke eethoek en de woonkamer met gezellige zithoek. Van hieruit hebt u toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras, waar u zalig kunt genieten van de zonsondergang of een licht avondbriesje. In de gezellige slaapkamers van het huis staan er goede bedden. De stijlvolle badkamer verwent u met een bad in de whirlpool, bijvoorbeeld na een wandeltocht langs de fjord. Het gebied nodigt uit tot fiets- en wandeltochten. Het is ook niet ver naar het stadje Nykøbing en naar Jesperhus Blomsterpark.

Meer informatie: Øster assels, Denemarken: Øster Assels

Hurup thy, Denemarken: Helligsø Drag

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Helligsø DragHuis "Helligsø Drag". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 10 km.

Meer informatie: Hurup thy, Denemarken: Helligsø Drag

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.