vakantiehuisjes in jutland

Pandrup, Denemarken: Rødhus

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: RødhusHuis "Rødhus". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Rødhus

Strandby, Denemarken: Strandby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: StrandbyIn het zuidelijke deel van Bratten ligt dit nieuwe, luxe vakantiehuis. Gelegen op een mooi perceel met grasveld en veel speelmogelijkheden. Op de grote terrassen op het zuiden en het westen kunt u gezellig barbecuen. Het huis is kwaliteitsbewust ingericht met mooie designmeubels. Bijna overal liggen plavuizen en er zijn grote raampartijen die voor een prachtige lichtinval zorgen. De gezellige slaapzolder is ingericht met o.a. een extra TV. Bratten heeft veel te bieden aan gezinnen met kinderen. In de buurt kunt u o.a. midgetgolfen, paardrijden, tennissen, en vissen in een put and take-meer.

Meer informatie: Strandby, Denemarken: Strandby

Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Tranum StrandHuis "Tranum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SkagenHuis "Skagen". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 800 m.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Hals, Denemarken: Hou

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HouHuis "Hou". In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 700 m, restaurant 650 m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou

Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nørlev StrandHuis "Nørlev Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: HadsundDit mooie vakantiehuis is omgeven door dennen en berken en ligt op een perceel natuurgrond. Heel het gezin heeft hier meer dan genoeg ruimte om zich uit te leven. Het ligt op korte rijafstand van een breed, kindvriendelijk zandstrand met zwemsteiger en duinen die beschutting bieden tegen de westenwind. U bevindt zich hier midden in een uitgestrekt recreatief gebied dat uitnodigt tot ontspannen fiets- en wandeltochten in het bos of langs de kust. Verwoede sportvissers hebben de keuze uit talloze goede visplaatsen op zee en in de fjord, vooral aan de monding van Mariager Fjord in het Kattegat. Een alternatief zijn de vele Put & Take-visvijvers in de omgeving. In het zomerseizoen kunt u waterski's huren bij de waterskiclub. Een populaire activiteit is een tochtje in Mariager Fjord met de oude raderboot "Svanen" (De Zwaan), die van Hadsund naar Als Odde vaart. Zo kunt u kennismaken met het rijke dieren- en vogelleven van de streek van op zee. Er zijn tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten in de streek. Het dichtsbijgelegen stadje is Øster Hurup en ligt op ongeveer 10 km van het vakantiehuis. Het is een gezellige haven- en vakantiestad waar u terecht kunt voor goede restaurants, tennisbanen, minigolf en een tropisch waterparadijs. Er worden ook fietsen, surfplanken en paarden verhuurd. Grotere handelscentra zijn Hadsund, op 15 km, en Hobro, op 39 km. Een mooie bestemming voor een uitstap een beetje ten zuidwesten van Hobro is "Verdenskortet", aan de oever van het meer Klejtrup Sø. Deze "Wereldkaart" vormt een miniatuuruitgave van de aarde met meren, stromen en bergketens waarin u kunt rondwandelen. Bij Hobro ligt ook het vikingmuseum "Fyrkat" en het "Museum voor de Plezierscheepvaart" (Lystfartøjsmuseet).Zeker niet te missen is een uitstap naar Mariager, één van de mooiste stadjes van Denemarken. Ga op verkenning door geplaveide straatjes met idyllische vakwerkhuizen en breng een bezoek brengen aan het "Deense Zoutcentrum" aan de haven. U kunt er onder meer een duik nemen in het warme zoutwaterbad "de Dode Zee". Of verwen uzelf met een rit met de oude stoomtrein van Mariager naar Hadsund die het woeste natuurlandschap langs Mariager Fjord doorkruist.Niet zo van het vakantiehuis ligt Aalborg, de grootste handelsstad van Noord-Jutland. Ga op verkenning in de gezellige binnenstad en geniet van de talloze attracties en bezienswaardigheden, bijvoorbeeld het pretpark Tivoliland, het "Kunstmuseum van Noord-Jutland" en het "Marinemuseum van Aalborg".Andere mooie bestemmingen voor uitstapjes zijn het heidereservaat "Rebild Bakker", de kalkmijnen "Thingbæk Kalkminer" en het "Cirkusmuseum" in Rold.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JerupMooi vakantiehuis met een mooi design. Het is een licht en uitnodigend huis. Via het terras komt u in de tuin waar, voor de kinderen, voldoende ruimte is om te spelen. Jerup ligt helemaal bovenin Noord-Jutland en is één van de meest noordelijk gelegen plaatsen van Denemarken en u heeft hier ongeveer aan zowel de Oost- als de Westzijde de zee dus voor zowel een mooie zonsopgang als zonsondergang.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Læsø, Denemarken: Læsø/Vesterø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Læsø/VesterøHuis "Læsø/Vesterø". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Læsø, Denemarken: Læsø/Vesterø

Vestervig, Denemarken: Kærgården

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: KærgårdenHuis "Kærgården". In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1.2 km, restaurant 1.2 km.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Kærgården

Fjerritslev, Denemarken: Thorup Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Thorup StrandHuis "Thorup Strand". In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 6 km.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Thorup Strand

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Ålbæk, Denemarken: Napstjert

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: NapstjertHuis "Napstjert". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 3.6 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Napstjert

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vestervig, Denemarken: Vestervig

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VestervigKrik Vig is de perfecte vakantieplek. Als u op zoek bent naar een kindvriendelijk zandstrand of en rustige fjordwater voor watersport, of liever gaat zwemmen of surfen in de bruisende Noordzee: de mogelijkheden liggen voor het grijpen. Vanuit dit attractieve vakantiehuis kunt u prima daguitstapjes maken naar Vestervig, dat ooit de zetel van een bisdom was, een cultuurcentrum ook. De kerk is de grootste dorpskerk van Noord-Europa. Bezoek dan ook de mooi gerestaureerde 'Klostermølle' (kloostermolen) en 'Æ Beeshus' een klein tentoonstellingsgebouw waar u meer over de plaatselijke geschiedenis te weten komt. Zo vaarde men eeuwenlang met schuiten naar Noorwegen, waarvan men hout importeerde. Het energieke vissersdorp Thyborøn is ook niet veraf. Hier zijn er attracties zoals het Slakkenhuis, het aquarium JyllandsAkvariet, het Visserij- en Reddingsmuseum en het Kystcenteret (kustcenter), het doe- en informatiecentrum voor groot en klein.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Vestervig

Hadsund, Denemarken: Helberskov

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: HelberskovHuis "Helberskov". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Helberskov

Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hou/LagunenHuis "Hou/Lagunen". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Hadsund, Denemarken: Als Odde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Als OddeHuis "Als Odde". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Als Odde

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VorupørHuis "Vorupør". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VorupørHuis "Vorupør". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.