vakantiehuisjes in jutland

Vestervig, Denemarken: Agger

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: AggerHuis "Agger". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd). Barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 900 m, restaurant 50 m.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Agger

Fjerritslev, Denemarken: Thorup Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Thorup StrandHuis "Thorup Strand". In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Thorup Strand

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SkagenDit mooie vakantiehuis ligt ten noordwesten van de stad Skagen, in de buurt van een strand. Door de hoge kwaliteit van de uitrusting en de mooie meubelen is dit huis geschikt voor een comfortabele vakantei. In de tuin vindt u meerdere zithoeken met beschutting, ideaal om te genieten van de frisse lucht en knusse barbeque-avonden. het huis beschikt over 2 badkamers. Vanuit de eerste verdieping heeft u een mooi uitzicht over de duinen en de Noordzee.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Frøstrup, Denemarken: Lild Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Lild StrandHuis "Lild Strand". In het huis: met TV, sauna, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 9 km, restaurant 7 km.

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Lild Strand

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: ThistedDit mooie vakantiehuis ligt niet ver van het witte zandstrand in Klitmøller. Hier vindt u genoeg comfort voor 2 - 3 gezinnen. Woonkamer op het zuiden met moderne meubels. Goed geoutilleerde keuken met genoeg kastruimte. Zwembadruimte met waterglijbaan, vloerverwarming, kinderbad, whirlpool en toegang tot sauna. De kinderen kunnen zich niet alleen in het zwembad vermaken, maar ook in de zandbak en op de schommel. Minigolf, tennis en golfbaan in de buurt. Telefax aanwezig. Het huis is geschikt voor 2 - 3 families die de vakantie samen willen doorbrengen.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JerupDit gezellige vakantiehuis staat op een groot grondstuk zonder inkijk in Bratten. Het huis staat niet ver van het strand. Het is een ruim vakantiehuis met voor de woonkamer een serre. Op het grondstuk kunt u goed balspellen spelen. Niet ver van het huis is een boerderijwinkel en een moderne, openbare speeltuin. Bratten is centraal gelegen om uitstapjes te maken naar Fredrikshavn of Skagen. Daar kunt u gezellig winkelen en de stad verkennen.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Løgstør, Denemarken: Trend

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: TrendHuis "Trend". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 75 m, restaurant 50 m.

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Trend

Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Tranum StrandHuis "Tranum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Råbjerg/BunkenHuis "Råbjerg/Bunken". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 5.3 km, restaurant 5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BlokhusVakantiehuis van 61 m² op een perceel (Aangelegde tuin).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Hanstholm, Denemarken: Hanstholm/Vigsø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hanstholm/VigsøHuis "Hanstholm/Vigsø". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 300 m.

Meer informatie: Hanstholm, Denemarken: Hanstholm/Vigsø

Vestervig, Denemarken: Agger

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: AggerHuis "Agger". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd). In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 900 m, restaurant 50 m.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Agger

Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Tranum StrandHuis "Tranum Strand". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, biljart, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Hadsund, Denemarken: Als Odde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Als OddeHuis "Als Odde". In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Als Odde

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: ThistedKlitmøller is een voormalig vissersdorpje in een natuurschoon landschap, niet ver van meerdere natuurreservaten. Het heerlijke zandstrand nodigt uit tot zwemmen en zonnebaden, niet op de laatste plaats in de beschutte duinpannen. Als u 's avonds een wandeling maakt langs de adembenemende Noordzee kun u ook genieten van de mooie zonsondergang. Het vakantiehuis ligt slechts 400 meter van het water en is een goed startpunt voor tripjes in de omgeving. Bezoek onder meer de mooie oude dorpskerk en de gerestaureerde boot 'Bellis', die op het strand ligt. De golfbaan van Nystrup een paar km verderop.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Strandby, Denemarken: Strandby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: StrandbyDit ongelooflijk, nette vakantiehuis is gelegen op een groot natuurterrein temidden van het mooie Brattengebied. De grote, lichte woonkamer is ingericht met moderne meubels, ruime slaapkamers en 2 nette badkamers waarvan 1 badkamer met whirlpool en sauna. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een groot deels overdekt terras. U kunt hier heerlijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van een mooi boek of een drankje. Op slechts enkele minuten lopen vindt u het strand. Bovendien kunt u in de buurt van dit huis paardijden, vissen, golfen en tennissen.

Meer informatie: Strandby, Denemarken: Strandby

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: VorupørHuis "Vorupør". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 700 m, restaurant 1.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 5 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: LøkkenHuis "Løkken". In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 900 m, restaurant 300 m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JerupVakantiehuis van 72 m² op een perceel (Duingrondstuk).

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.