vakantiehuisjes in jutland

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SkagenLuxueuze woning op een duinperceel in het geliefde Hulsig. Hier kunt u een moderne, lichte en stijlvolle inrichting verwachten. Terras op het zuidwesten waar u kunt zonnen en eten.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Løgstør, Denemarken: Trend

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: TrendHuis "Trend". 900 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Trend

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: HadsundVanaf het vakantiehuis is het twee minuten lopen naar het water. Het huis zelf beschikt over drie terrassen met veel zon. De kinderen kunnen heerlijk in de tuin spelen. Ook is een buitendouche aanwezig. Binnen vindt u een mooie inrichting met veel details. Niet ver van het huis ligt Øster Hurup, bekend om de haven en de witte zandstranden. U kunt ook heerlijk wandelen in het dorp. In de haven ligt het Vaffelhuset (waffel huis) deze behoort tot een van de beste in Noord-Jutland.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Saltum StrandHuis "Saltum Strand". 400 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 3.5 km.

Meer informatie: Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: SkagenCentraal gelegen penthouse aan de hoofdweg van Skagen. Het is ideaal voor de gasten die op loopafstand van het strand, de haven en alle activiteiten van de stad willen wonen. Het appartement is licht en mooi met zeer goede meubels ingericht. Vanaf de beide balkons op het zuiden kijkt u op de mooie stadswoningen van Skagen. Tevens is er een 28 m2 groot dakterras aanwezig. Een mooie en verzorgde plaats voor een vakantie.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Grønhøj StrandHuis "Grønhøj Strand". 500 m van het strand. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.2 km, restaurant 1.2 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nørlev StrandHuis "Nørlev Strand". 350 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Hirtshals, Denemarken: Hirtshals

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: HirtshalsRond de Tannisbocht en Jammerbocht liggen er ongelooflijk prachtige zandstranden. Hier spoelt de verkwikkende branding van de Deense Noordzee zijn golven tegen een heerlijk vakantieparadijs aan, dat omgeven wordt door de mooiste duinen. In elk seizoen krijgt u er een gevoel van enorme vrijheid. Mogelijkheden voor uitstapjes zijn er te over, maar bezoek zeker het boeiende Noordzeemuseum in Hirtshals of het Ørnereservatet (Arendreservaat), waat u de grootste arenden van de aarde kunt zien. Andere vrijetijdsmogelijkheden: golfbaan (18 hole), tennisbanen, windsurfen, vliegeren, leuke galeriën en kunstambachten met ateliers en nog veel meer.

Meer informatie: Hirtshals, Denemarken: Hirtshals

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". 350 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 350 m.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". 300 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel, restaurant 200 m.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vestervig, Denemarken: Vestervig

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: VestervigVakantiehuis van 50 m² op een perceel (Gesloten natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Vestervig

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LøkkenHet oude vissers- en handelsoord Løkken is de laatste 50 jaar één van de meest populaire Deense badplaatsen geworden. Elk jaar komen vakantiegasten terug voor de fantastische stranden en duinen en de gezellige sfeer. Dit huis ligt aan de noordelijke rand van Løkken, op slechts een paar minuten door de duinen naar het ongelooflijke zandstrand. Wie van zon, zee, strand, gezelligheid en uitgaansleven houdt, komt hier beslist aan zijn trekken.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hadsund”De milde kust” heet deze kronkelende kustlijn. Deze strook Kattegat verwelkomt u met gezellige stranden, zachte golfslag en vele inhammetjes. Ideaal is het 8 km witte zandstrand zonder verkeer rond de plaatsen Hals en Hou. Achter de kust ziet u een heerlijk glooiend landschap met bossen opduiken, geknipt voor een wandeling of een rondje joggen na een verkwikkende zwembeurt. In de haventjes van Hals en Hou kunt u ontspannen bij een lekker Deens ijsje op grootmoeders wijze: met een hoorntje van het huis. Of u geniet bij een kop koffie van het bruisende leven dat zich rondom u afspeelt.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". 1.2 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, solarium. Levensmiddelenwinkel, restaurant 500 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ThistedVakantiehuis van 130 m² op een perceel (Duingrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Gecomb. woonkamer en eetkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Nørlev StrandHuis "Nørlev Strand". 300 m van het strand. Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 500 m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Nørlev Strand

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". 400 m van het strand. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2.5 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Storvorde, Denemarken: Storvorde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: StorvordeHet grootste gedeelte van het mooie Himmerland is omgeven door water, wat het ideaal maakt voor alle soorten van activiteiten in het natte element. In Egense en Øster Hurup liggen er kindvriendelijke stranden, voorts kunt u er windsurfen, vissen en met de boot varen. In het binnenland is het mogelijk om uw middagmaal aan de haak te slaan, want met wat geluk hebt u beet in één van de vele beken of rivieren. In de badplaats Øster Hurup liggen prima restaurants, cafés, een bowlingcenter en een gezellige haven. In het nieuwe museum in natuurpark Lille Vildmose in Egense leert u meer over de bijzondere natuur van dit gebied. Het pittoreske stadje Mariager is altijd een bezoek waard, evenals de stad Ålborg met tal van mogelijkheden en provinciestad Randers met het interessante nagebootste tropisch regenwoud in Randers Regnskov.

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Storvorde

Læsø, Denemarken: Læsø/Byrum

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Læsø/ByrumHuis "Læsø/Byrum". 4 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 500 m.

Meer informatie: Læsø, Denemarken: Læsø/Byrum

Jerup, Denemarken: Napstjert

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: NapstjertHuis "Napstjert". 300 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Napstjert

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.