vakantiehuisjes in jutland

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". 4.5 km van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Pandrup, Denemarken: Pandrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: PandrupIn een rustige wijk, dicht bij de duinen en het strand, staat dit vakantiehuis dat is gemaakt van steen met een mooie, gesloten zonnig terrein. Het huis is mooi en goed onderhouden, en door de grote ramen komt er veel licht in de woonkamer. Ervaar de prachtige natuur te voet of per fiets.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Pandrup

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". 300 m van zee. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Hals, Denemarken: Hou

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HouHuis "Hou". 1 km van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 800 m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". 400 m van zee. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hou/LagunenHuis "Hou/Lagunen". 250 m van zee. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi). Levensmiddelenwinkel, restaurant 500 m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou/Lagunen

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". 600 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 900 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 24 personen

vakantiehuisje: LøkkenHuis "Løkken". 700 m van zee. In het huis: met TV, Internet (WiFi), tafeltennis, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". 650 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2.2 km, restaurant 5 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Pandrup, Denemarken: Pandrup

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: PandrupDe basis voor een vakantie met de familie zou in dit prachtige huis ideaal zijn. Het is gelegen in de duinen en op loopafstand van het brede zandstrand en de brullende Noordzee. Op het terras zijn prachtig privé.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Pandrup

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SkagenIn Skagen ligt dit vakantiehuis op korte afstand van zowel het strand als het pittoreske stadje. Hier waar het Skagerrak en Kattegat samenvloeien en het licht zo bijzonder is, laten kunstenaars zich graag inspireren, vooral schilders. Het bezichtigen waard zijn het huis van Michael & Anne Anchers en Brøndums Hotel en vlak voor de deur is er toegang tot vele recreatiemogelijkheden, die Skagen heel het jaar door zo populair maken! Wandel door de gezellige haven en proef er de maritieme sfeer.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Hadsund, Denemarken: Helberskov

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HelberskovHuis "Helberskov". In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Helberskov

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JerupMooi vakantiehuis met een lichte inrichting en mooie gedegen meubels. Met zeer goede terrassen en een tuin zonder inkijk. HIer kunt u buiten veel tijd door gaan brengen. Het autovrije strand is lopend te bereiken. Vanuit het huis is het niet ver naar Skagen, Råbjerg Mile, het adelaarreservaat en de mooie golfbanen. Veel vermaak op korte afstand dus en u zult zich hier dan ook niet snel gaan vervelen.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Hals, Denemarken: Hals/Bisnap

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hals/BisnapHuis "Hals/Bisnap". 300 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.3 km, restaurant 1.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Bisnap

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VorupørHuis "Vorupør". 500 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: ÅlbækHuis "Ålbæk". 600 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vestervig, Denemarken: Vestervig

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VestervigIn de Deense streek Thy is er nog plaats voor jan en alleman. Dat zult u ongetwijfeld ontdekken tijdens uw vakantie in deze regio. Hier vindt u o.a. het grootste vogelreservaat van Europa. Houdt u meer van vissen, dan wordt u een unieke kans geboden in de vorm van hengelen op volle zee nabij Det Gule Rev (het gele rif). U kunt ook verse vis kopen direct in de haven of bij de plaatselijke vissers, die u verwelkomen met hun typische zeemanstaal en warm humeur. De nabijheid tot de Noordzee betekent ook dat het weer snel kan omslaan - een waarborg voor tal van natuurervaringen. Want alle soorten weer hebben hun charme, als u er maar naar gekleed bent.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Vestervig

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: JerupIn het populaire vakantiegebied Bratten vindt u dit vakantiehuis, welke niet ver van het strand, winkels en een openbare speeltuin is gelegen. Erg bijzonder is de comfortabele woonkamer, vanuit waar u uitkijkt naar de zwembadruimte. De warmtepomp zorgt voor een lager energieverbruik en voor het warme water in het zwembad. Het huis is helder en praktisch ingericht en biedt genoeg ruimte voor twee gezinnen. De hems, welke bijzonder geschikt is voor kinderen, is te bereiken met een trap. Het terras is gelegen op het westen en bijzonder geschikt om heerlijk te ontspannen. Tevens is er een eigen tennisbaan in de tuin. Met de auto is het niet ver naar Frederikshavn en Skagen; waar u heerlijk kunt winkelen en andere activiteiten kunt ondernemen.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Frøstrup, Denemarken: Lild Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Lild StrandHuis "Lild Strand". 350 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 9 km, restaurant 8 km.

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Lild Strand

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". 200 m van zee. In het huis: met TV, Internet (WiFi), wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.