vakantiehuisjes in jutland

Hals, Denemarken: Hals/Bisnap

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hals/BisnapHuis "Hals/Bisnap". 800 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 2.8 km, restaurant 2.4 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Bisnap

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: HadsundVakantiehuis van 69 m² op een perceel (Natuurgrondstuk/tuin).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Gecomb. woonkamer en eetkamer Alkoof: 1x 2-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Bratten StrandHuis "Bratten Strand". 500 m van het strand. Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 700 m, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ThistedDe streek Thy ligt tussen zee en fjord en vanwege de weerkaatsingen is het licht hier heel bijzonder. Open vlakten, veel ruimte, frisse lucht en ongerepte natuur zijn kenmerken van Thy. Heel het jaar door zijn zon, zee en licht een heel bijzondere ervaring. Op een zomerdag is natuurlijk de bruisende Noordzee de hoofdbestemming, maar anders is het ook eens de moeite om in het binnenland op verkenning te gaan. Alle inwoners van de streek – ze heten thybo (bo: Deens voor wonen) – hebben hun eigen favoriet plekje. Dus komt het erop neer de streek te exploreren en precies die geheime oasen te vinden.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Vestervig, Denemarken: Kærgården

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: KærgårdenHuis "Kærgården". 100 m van het strand. Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Kærgården

Farso, Denemarken: Ertebølle

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ErtebølleHuis "Ertebølle". 1.4 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1.2 km, restaurant 5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Farso, Denemarken: Ertebølle

Farsø, Denemarken: Farsø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FarsøFraai en interessant huis in blokhutstijl op een begroeid perceel natuurgrond. Van een kleine entree met plavuizenvloer komt u direct in de functionele witte inbouwkeuken, die werkelijk van alle moderne gemakken is voorzien. De woonkamer heeft zichtbare balken en een open plafond, wat een buitengewoon ruimtelijk effect oplevert. De woonkamer is voorzien van een eethoek en een comfortabel bankstel. Meubilering en schilderijen onderstrepen de gezellige sfeer van het huis. Vanuit de woonkamer toegang tot het terras, dat wordt omheind door balken in dezelfde stijl als die van het huis.

Meer informatie: Farsø, Denemarken: Farsø

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: ThistedNet vakantiehuis centraal gelegen in Vorupør. Het huis ligt relatief ongestoord en grenst aan een gebied met wandelroutes. De mooi Noordzee is op ongeveer 15 minuten afstand. Het huis is met tijdloze meubels ingericht. Vanuit de gemoedelijke woonkeuken komt u uit op het terras waarop u zich heerlijk kunt ontspannen. Vorupør ligt in een omgeving met een bijna ongerepte natuur. Er zijn ook goede mogelijkheden voor vissers.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Hjørring, Denemarken: Hjørring

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: HjørringDit verorgd vakantiehuis met whirlpool ligt in een mooi vakantiehuizengebied met uitzicht op Rubjerg Knude en Mårups kerk. Het is gezellig en modern en met veel comfort ter verlichting van de dagelijkse werkzaamheden ingericht. In de grote badkamer kunnen wij heerlijke uurtjes in de warme whirlpool en sauna aanbevelen. Het huis is omgeven door een groot terras, geschikt om te zonnen en ontspannen.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Hjørring

Jerup, Denemarken: Napstjert

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: NapstjertHuis "Napstjert". 100 m van het strand. Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4.4 km, restaurant 4.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Napstjert

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". 800 m van het strand. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SkagenNieuwbouw vakantiehuis. Gewaagd en niet traditioneel ingericht. Gelegen op een natuur perceel in Kandestederne. In de woonkamer vindt u een open haard en een groote witte venster partij, evenals de toegang naar het terras. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de wilde natuur en Rabjerg Mile, de grootste waterduin van Europa. Bovendien biedt het huis u wwen badkamer met whirlpool, sauna en mooie slaapkamers. Zowel de badkamer, keuken als de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Steile trap naar de 1e etage. Slechts enkele minuten rijden naar het mooie Skagen met vele spannende recreatiemogelijkheden.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Farsø, Denemarken: Farsø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FarsøVakantiehuis van 93 m² op een perceel (Gesloten natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Vide: 2x Matras, Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Farsø, Denemarken: Farsø

Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Tranum StrandHuis "Tranum Strand". 4 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Tranum Strand

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SkagenVakantiehuis van 165 m² op een perceel (Aangelegde tuin).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FjerritslevMooi, helder en vriendelijke ingericht vakantiehuis op een ongestoord grondstuk aan het rand van de bos gelegen. Vaak kunt u herten, konijnen en fazanten zien. Torup Strand is een oude, gezellige vissersdorp, waar men nog kan zien hoe boten naar het strand getrokken worden. In de buurt is er een groot vogelreservaat Vejlerne en Bulbjerg. In de omgeving heeft u de mogelijkheid om uw dagelijkse boodschappen te doen en in Fjerritslev (12 km) kunt u goed winkelen, er zijn restaurants en bezienswaardigheden. Bij Fjerritslev is er een 18-holes golfbaan.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Pandrup, Denemarken: Rødhus Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Rødhus StrandHuis "Rødhus Strand". 2 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Rødhus Strand

Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LønstrupHuis "Lønstrup". 900 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Lønstrup

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". 800 m van het strand. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 400 m.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Øster HurupHuis "Øster Hurup". 100 m van het strand. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 300 m.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.