vakantiehuisjes in jutland

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Grønhøj Strand

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Hadsund, Denemarken: Als Odde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Als Odde

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Als Odde

Storvorde, Denemarken: Storvorde

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: StorvordeHet grootste gedeelte van deze streek Himmerland is omgeven met water; hier ligt de waterpret voor het grijpen. De kindvriendelijke stranden langs de Jutse oostkust alsook de mogelijkheden tot pleziervaren, windsurfen en vissen staan borg voor een geslaagde vakantie. In het binnenland kunt u uw avondeten met een beetje geluk zelf vangen: in één van de vele beken en riviertjes. Houdt u bovendien van diepgroene dalen, uitgestrekte bossen, heide en veengebieden, dan bent u in Himmerland op de juiste plaats. Vergeet dan zeker ook niet, het boeiende bos Rold Skov te verkennen.

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Storvorde

Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: FrøstrupDe heuvelachtige natuur rond de Jammerbocht is geschikt voor lange wandelingen, niet alleen vanwege de fantastische uitzichten op de toppen. De sterke krachten van de natuur hebben de lange baai met haar rotsen, duinen en maar liefst 54 km ongerept strand gevormd. Daarom zijn de condities voor zonnekloppers en waterratten op de zandstranden tussen Bulbjerg og Blokhus uitstekend. Dus of u nu van natuur, historische plekjes, boeiende belevenissen voor jong en oud of een dagje slenteren in een gezellig koopstadje houdt: deze streek Midtfjord heeft het allemaal.

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Løkken

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Øster Hurup

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Skagen

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LøkkenDeze streek is heel het jaar door een favoriet trekpleister. Elk seizoen heeft zijn charme: na een goede herfststorm maakt u kans om barnsteen te vinden in het natte zand. Aangespoelde natuursteen kan ook tot mooie sierraden verwerkt worden. De vrijetijdsmogelijkheden zijn groot: bowlingbanen, tropisch zwemparadijs, speeltuinen, vismeren, paardrijden, sportaccomodatie enz. Bezoek ook pretpark en zwemparadijs Fårup Aquapark & Sommerland, het grootste in zijn soort in Denemarken. Eens de entree betaald, zijn alle attracties gratis. De supermarkt en de restaurants zijn heel het jaar door open.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Øster Hurup

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Øster Hurup

Pandrup, Denemarken: Rødhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Rødhus

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Rødhus

Lokken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Løkken

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Løkken

Saltum, Denemarken: Saltum

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: SaltumBlokhus was niet zo lang geleden een oud vissersoord, maar is nu een favoriet Deens vakantieparadijs. Kilometers van brede stranden horen volgens kenners tot de beste van Noord-Europa: fijn, wit zand, hoge duinen vol beschutte pannetjes en een frisse blauwgrijze zee. Het strand is zelfs zo breed dat u met de de auto naar uw favoriete plekje kunt rijden. Het hinterland bestaat uit een fantastisch mooie natuur, die met haar talrijke fiets- en wandelroutes onbeperkte mogelijkheden biedt voor tripjes in de bossen en veengebieden.

Meer informatie: Saltum, Denemarken: Saltum

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: HadsundHet vakantiehuis is gelegen op een prachtige omgeving. Het is gastvrij en heeft buiten de woonkamer een overdekt terras om te ontspannen. In Helberskov, aan de monding van de Mariager fjord is er een prachtige natuurlijke strand. Ook de Mariager Fjord nodigt u uit om te ontspannen of om kano te varen. Leuk is ook slechts een wandeling. Vlakbij vindt u Oster Hurup, een groot zomer paradijs aan het Kattegat. Hier kunt u winkelen, een wandeling in de haven maken en zwemmen op het kindvriendelijke strand.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: Ålbæk

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: FjerritslevMooi en gezellig ingericht huis op een mooi natuurgrondstuk met grasvelden. Bij het huis hoort een open en overdekt terras met prachtige uitzicht over de bossen bij Slette-Ådal. Het is in een natuurgebied gelegen en slecht enige minuten verwijderd van het strand. De mountainbike routes in de omgeving worden voor competities gebruikt en beschikken over een hoog niveau, maar zijn ook voor minder ervaren geschikt. In de omgeving vindt u een gezamelijke speel, voetbal -en Petanqueplaat en wandelpaden. U kunt vissen bij het strand of bij de vele Put & Take meren in de omgeving. De omgeving is rijk aan kunsthandwerken, in hun galieries en ateliers. Hier vindt u keramiek, schilderijen en glaskunst. De karakteristieke en prachtig gerestaureerd Svinkløv Badehotel is prachtig gelegen aan Svinkløv strand (ca. 2 km).

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vestervig, Denemarken: Kærgården

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Kærgården

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Kærgården

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ÅlbækAls u op Skagens Gren staat, de noordelijkste spits van het continentale Europa, dan kunt u zien hoe twee zeeën in elkaar vloeien: Kattegat en Skagerrak. Tegelijk lijkt de hemel hier hoger en breder dan elders. Dat ruimtelijke gevoel komt vanwege de weerkaatsing van het licht in de zee. Tal van kunstenaars kwamen naar Skagen op het einde van de 19de eeuw, toen de moderne schilderkunst veel aandacht aan lichtinval besteedde. Skagen is een vat vol attracties voor jong en oud: Råbjerg Mile: de grootste wandelende duin van Denemarken, de verzande kerk in de duinen, het Skagens Museum, de haven met oude visstapelhuizen en de winkelstraat met boeiende speciaalzaken o.a. met gebruikskunst, barnsteen, keramiek, kunst en mondgeblazen glas.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Vorupør

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Vestervig, Denemarken: Vestervig

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VestervigDit nieuwe, goed ingerichte vakantiehuis ligt op een groot natuurperceel in Agger in de buurt van de Noordzee, Flade meer en uitgestrekte natuurgebieden. De goed voorziene keuken is gecombineerd met de woonkamer. De eethoek staat bij de grote ramen die voor een mooie lichtinval zorgen. Hier is ook de uitgang naar het gedeeltelijk overdekte terras. De slaapkamers zijn gezellig en voorzien van voldoende kastruimte. Ook is er een slaapzolder. Iedereen zal zich welkom en thuisvoelen in dit gezellige vakantiehuis!

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Vestervig

Storvorde, Denemarken: Mou

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Mou

Meer informatie: Storvorde, Denemarken: Mou

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.