vakantiehuisjes in jutland

Hadsund, Denemarken: Helberskov

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: HelberskovHuis "Helberskov". In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Helberskov

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøkkenDit vakantiehuis in Nr. Lyngby is gerenoveerd in 2002. Hier heeft u een mooie woonkamer met een open plafond tot aan de nok en grote raampartijen waardoor u veel licht heeft. De houten vloer draagt bij aan een behaaglijk gevoel. Op het terras voor de woonkamer kunt u genieten van de zon. Een van de drie slaapkamers is heel klein. De keuken is klein maar gemoedelijk. In de grote badkamer is een whirlpool. De omgeving is geschikt voor het maken van een wandeling maar u kunt ook naar het strand. Maak een dagtochtje naar Løkken of Lønstrup, waar zich diverse restaurants en winkels bevinden. Een aanrader: Rudbjerg Knude.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Farsø, Denemarken: Farsø

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: FarsøOp een gezellig, ongestoort natuurgrondstuk staat dit eenvoudige maar behaaglijke vakantiehuis. Voor het woongedeelte is een houten terras gelegen. In de woonkamet is een houten vloer en de keuken is licht en gezellig. De slaapkamers zijn erg klein. De badkamer is alleen via een aparte ingang van buiten te bereiken.

Meer informatie: Farsø, Denemarken: Farsø

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 600 m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Snedsted, Denemarken: Vorupør/Stenbjerg

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Vorupør/StenbjergHuis "Vorupør/Stenbjerg". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 700 m.

Meer informatie: Snedsted, Denemarken: Vorupør/Stenbjerg

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: SkagenHuis "Skagen". In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 10 m.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Bindslev, Denemarken: Bindslev

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: BindslevDit luxe ingericht vakantiehuis ligt op een groot, heuvelachtig duinperceel nabij het mooie Tversted strand. Het huis biedt voldoende plaats voor meerdere gezinnen. Naast de slaapkamers bevindt zich ook een hems met 2 slaapplaatsen. Zowel de badkamers en de zwembadruimte hebben vloerverwarming. In de zwembadruimte bevindt zich een zwembad, whirlpool, kinderbad en een grote waterglijbaan. De lichte woonkamer is met openhaard en moderne meubels ingericht. Het vakantiehuis is voortdurend gerenoveerd en in 2006 met een nieuwe keuken en een grote badkamer uitgerust, beide zeer uitnodigend. Het vakantiehuis wordt door een groot terras omgeven, waar u zowel in de ochtend als in de avond zon heeft. Er ligt een mooie speelplaats op het perceel.

Meer informatie: Bindslev, Denemarken: Bindslev

Hurup thy, Denemarken: Doverodde

Vakantiehuisje voor 20 personen

vakantiehuisje: DoveroddeHuis "Doverodde". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hurup thy, Denemarken: Doverodde

Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FrøstrupAls vakantieganger in de Jammerbocht bevindt u zich in één van de mooiste streken van Denemarken. U heeft hier een grote keuze aan stranden, zowel aan de bruisende Noordzee als aan de zachte wateren van de Limfjord. Er zijn in Lild Klitplantage gemarkeerde duinpaadjes, en er is ook éen uitkijktoren. In de bos bestaat goede mogelijkheiden om bramen en paddestoelen te plukken. Een kanotocht op de Ryå, de grootste beek van Noord-Jutland, is ook een aanrader. Het hele gezin kan mee en het tempo wordt aangepast aan alle deelnemers. Dus of u nu van natuur, historische plekjes, boeiende belevenissen voor jong en oud of een dagje slenteren in een gezellig koopstadje houdt: deze streek Midtfjord heeft het allemaal.

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hadsund”De milde kust” heet deze kronkelende kustlijn. Deze strook Kattegat verwelkomt u met gezellige stranden, zachte golfslag en vele inhammetjes. Ideaal is het 8 km witte zandstrand zonder verkeer rond de plaatsen Hals en Hou. Achter de kust ziet u een heerlijk glooiend landschap met bossen opduiken, geknipt voor een wandeling of een rondje joggen na een verkwikkende zwembeurt. In de haventjes van Hals en Hou kunt u ontspannen bij een lekker Deens ijsje op grootmoeders wijze: met een hoorntje van het huis. Of u geniet bij een kop koffie van het bruisende leven dat zich rondom u afspeelt.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ÅlbækAchter de extreme kliffen staat dit huis. Het huis is licht ingericht en met meubels van hoge kwaliteit. Vanaf het strand kunt u een wandeling maken naar de haven.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Ålbæk, Denemarken: Lodskovvad

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: LodskovvadHuis "Lodskovvad". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Lodskovvad

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: HadsundHet grootste gedeelte van deze streek Himmerland is omgeven met water ; bijgevolg ligt de waterpret hier voor het grijpen. De kindvriendelijke stranden langs de Jutse oostkust alsook de mogelijkheden tot pleziervaren, windsurfen en vissen staan borg voor een geslaagde vakantie. In het binnenland kunt u uw avondeten met een beetje geluk zelf vangen: in één van de vele beken en riviertjes. Houdt u bovendien van diepgroene dalen, uitgestrekte bossen, heide en veengebieden, dan bent u in Himmerland op de juiste plaats. Vergeet dan zeker ook niet, het boeiende bos Rold Skov te verkennen.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Saltum StrandHuis "Saltum Strand". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Vestervig, Denemarken: Krik

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: KrikHuis "Krik". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2.5 km.

Meer informatie: Vestervig, Denemarken: Krik

Sæby, Denemarken: Lyngså

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LyngsåHuis "Lyngså". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 3 km.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Lyngså

Hirtshals, Denemarken: Hirtshals

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: HirtshalsJe moet ver te kijken om een huis te vinden op deze prachtige locatie. Dit charmante vakantiehuis is gelegen in een prive gebied met een rustig strand. Vanwege de bijzondere architectuur van het huis wordt vanuit de woonkamer en de keuken een prachtig uitzicht op de duinen en de zee geboden. De regi ois bijzonder rijk aan diersoorten, u kunt deze vinden in het nabijgelegen Noordzee Oceanarium of een rondje golf van Hirtshals. Bezoek het Fun Park Hirtshals, dat tal van gelegenheden voor plezier en spelletjes biedt.

Meer informatie: Hirtshals, Denemarken: Hirtshals

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Grønhøj StrandHuis "Grønhøj Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HadsundHet huis is zeer comfortabel en is gelegen in een natuurgebied, die werd opgericht om te ontspannen. Het interieur van het huis is rustig, en heeft een mooie open woonkeuken. Ook het gedeeltelijke overdekte terras nodigt u uit om uren te genieten.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Løgstør, Denemarken: Trend

Vakantiehuisje voor 16 personen

vakantiehuisje: TrendHuis "Trend". Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 600 m.

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Trend

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.