vakantiehuisjes in jutland

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Grønhøj StrandHuis "Grønhøj Strand". 100 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 1.1 km, restaurant 1.1 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". 5 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, biljart, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Bratten StrandHuis "Bratten Strand". 300 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4.5 km, restaurant 4.5 km.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Brovst, Denemarken: Brovst

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BrovstDenemarken is een prachtig vakantieland, maar het prachtigste is Han Herred, het land tussen Limfjord en Noordzee. De hemel is er hoog en de natuur wild en groots. Bovendien: u kunt de streek op diverse manieren verkennen: te voet, op de fiets, met de boot, in de auto of vanop een surfplank of waterski’s. De mogelijkheden zijn heel verscheiden, maar u bent steeds welkom. Ook hengelaars, vogelkenners, natuurliefhebbers en paddestoelenverzamelaars komen rijkelijk aan hun trekken, zonder dat ze gestoord worden, wel te verstaan. Want in deze dunbevolkte streek vindt u altijd een plekje, dat u eventjes helemaal alleen kunt hebben.

Meer informatie: Brovst, Denemarken: Brovst

Saltum, Denemarken: Saltum

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SaltumDit goed en gezellig ingerichte, moderne vakantiehuis met grote ramen ligt in een rustig en natuurschoon gebied, niet ver van de noordzee. Vanuit de gezellig ingerichte woonkamer met houten vloeren heeft u een mooi uitzicht op zee.De mooie nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien. De ruime badkamer is voorzien van whirlpool, waarin u zich na een lange dag lekker kunt ontspannen.

Meer informatie: Saltum, Denemarken: Saltum

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". 500 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, biljart, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 6 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". 5 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: JerupDit schitterende huis staat op een groot, natuurgrondstuk. Rondom het grondstuk is het begroeid met bomen waardoor u bij goed weer in alle rust kunt genieten op de grote terrassen. Het huis is gebouwd in 'etage' en heeft op de terrassen goede windbeschutte plekken. Bij het comfort horen een groot zwembad met waterglijbaan, whirlpool, sauna en een vrijetijdsruimte. De vele ramen en lichte wanden en plafonds zorgen voor een prettige sfeer. Het huis is ingericht met comfortabele meubels. Kortom: een aantrekkelijk huis met voldoende ruimte en comfort voor meerdere gezinnen.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Hals, Denemarken: Hou Nord

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Hou NordHuis "Hou Nord". 1.5 km van het strand. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.2 km, restaurant 1.3 km.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hou Nord

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: SkagenIn het mooie Hulsig, vanuit waar een natuurschoon fietspad door het bos naar Skagen voert, ligt dit huis op een natuurgrondstuk. Het is overal optimaal uitgerust en met heerlijke meubelen ingericht.De woon/eetkamer, die toegang tot een groot terras biedt, ligt in open verbinding met de keuken. Het huis is bijzonder kuindvriendelijk door de practische inrichting en het vele speelgoed voor groot en klein. tevens toegang naar een gemeenschappelijke speelplaats. Buren van DK-10969.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: HadsundHet grootste gedeelte van deze streek Himmerland is omgeven met water ; bijgevolg ligt de waterpret hier voor het grijpen. De kindvriendelijke stranden langs de Jutse oostkust alsook de mogelijkheden tot pleziervaren, windsurfen en vissen staan borg voor een geslaagde vakantie. In het binnenland kunt u uw avondeten met een beetje geluk zelf vangen: in één van de vele beken en riviertjes. Houdt u bovendien van diepgroene dalen, uitgestrekte bossen, heide en veengebieden, dan bent u in Himmerland op de juiste plaats. Vergeet dan zeker ook niet, het boeiende bos Rold Skov te verkennen.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Løgstør, Denemarken: Løgstør

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: LøgstørVakantiehuis op een perceel (Open natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Løgstør

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøkkenBlokhus was niet zo lang geleden een oud vissersoord, maar is nu een favoriet Deens vakantieparadijs. Kilometers van brede stranden horen volgens kenners tot de beste van Noord-Europa: fijn, wit zand, hoge duinen vol beschutte pannetjes en een frisse blauwgrijze zee. Het strand is zelfs zo breed dat u met de de auto naar uw favoriete plekje kunt rijden. Het hinterland bestaat uit een fantastisch mooie natuur, die met haar talrijke fiets- en wandelroutes onbeperkte mogelijkheden biedt voor tripjes in de bossen en veengebieden.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hadsund'De milde kust' heet deze kronkelende kustlijn. Deze strook Kattegat verwelkomt u met gezellige stranden, zachte golfslag en vele inhammetjes. Ideaal is het 8 km witte zandstrand zonder verkeer rond de plaatsen Hals en Hou. Het grootste gedeelte van deze streek Himmerland is omgeven met water ; bijgevolg ligt de waterpret hier voor het grijpen. De kindvriendelijke stranden langs de Jutse oostkust alsook de mogelijkheden tot pleziervaren, windsurfen en vissen staan borg voor een geslaagde vakantie. Achter de kust ziet u een heerlijk glooiend landschap met bossen opduiken, geknipt voor een wandeling of een rondje joggen na een verkwikkende zwembeurt. In de haventjes van Hals en Hou kunt u ontspannen bij een lekker Deens ijsje op grootmoeders wijze: met een hoorntje van het huis. Of u geniet bij een kop koffie van het bruisende leven dat zich rondom u afspeelt. In Øster Hurup, 6 km van het vakantiehuis, liggen verschillende, goede eetgelegenheden.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: HadsundØster Hurup ligt aan de milde Jutse oostkust met het natuurschone Lille Vildmose. Hier ligt dit voortreffelijke vakantiehuis op korte afstand van het zuivere en kindvriendelijke zandstrand en van de kleine jachthaven. Voor de woonkamer bevindt zich het terras waar u heerlijk uit de wind zit. Hier kunt u uw kinderen goed in de gaten houden wanneer zij in het zwembad zijn. Vanuit de zwembadruimte komt u in een grote badkamer waar zich ook een whirlpool bevindt. Vanuit de kamer kunt u door het raam het zwembad zien. Het vakantiehuis ligt aan een doodlopende weg. Ook het perceel ligt erg rustig. In de kleine haven van Øster Hurup zijn goede vismogelijkheden.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Læsø, Denemarken: Læsø/Vesterø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Læsø/VesterøHuis "Læsø/Vesterø". 2 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Læsø, Denemarken: Læsø/Vesterø

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: ThistedAan het mooie strand van de Noordzee, achter de duinen ten zuiden van Klitmøller in het plaatsje Vangså ligt dit prachtige vakantiehuis in het hart van het Nationaalpark Thy. In het huis is een warmtepomp geinstalleerd waardoor de energiekosten wezenlijk worden gereduceerd. Aan de kust goede surfmogelijkheden. ’s Avonds, worden de boten nog steeds aan land getrokken en kan men er verse vis kopen. Veel uitstapjes mogelijk, bijv. Thisted met een gezellig winkelcentrum of bezoek het Noordzee aquarium in de haven van het kleine dorp Vorupør zijn echte aanraders.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Strandby, Denemarken: Strandby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: StrandbyMooi en gezellig huisje op een groot natuurgrondstuk met veel ruimte voor plezier en spelletjes. Goede terrassen en een korte voetpad naar het strand bij Bratten.

Meer informatie: Strandby, Denemarken: Strandby

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ThistedDeze streek staat gekend om zijn mooie natuur, waar het werkelijk niet aan schort! U kunt hier bijgevolg kiezen uit een brede waaier aan vrijetijdsactiviteiten. Zelfs als het weer zou tegenvallen en u beter binnenshuis blijft, zijn er nog tal van mogelijkheden. Een uitstapje te voet, met de fiets of te paard in de weidse natuur? Even met de golfstick of met de vislijn swingen? Liever even aan sport doen of met het hele gezin op het strand ontspannen ? De streek Thy en het nabije stadje Thisted hebben het allemaal en ze bieden u een ruime keuze aan recreatieve activiteiten binnen handbereik.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Nibe, Denemarken: Nibe/Klitgårds Fiskerleje

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Nibe/Klitgårds FiskerlejeHuis "Nibe/Klitgårds Fiskerleje". 1 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Nibe, Denemarken: Nibe/Klitgårds Fiskerleje

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.