vakantiehuisjes in jutland

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: BlokhusOp loopafstand van zowel het strand als de stad staat dit vakantiehuis. Het is een goede basis voor een vakantie met het hele gezin. Maak een wandeling naar Blokhus "Gateway", een mooie speeltuin in een natuurlijke omgeving tussen Blokhus en Hune. In de zomer kunt u naar Hune, hier is elke zondag een grote vlooienmarkt, waar u vast iets van uw gading kunt vinden. Gedurende de hele zomer is er een avond in de week een gratis concert op de marktplaats in Blokhus.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Pandrup, Denemarken: Rødhus Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Rødhus StrandHuis "Rødhus Strand". 400 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 3.5 km.

Meer informatie: Pandrup, Denemarken: Rødhus Strand

Hirtshals, Denemarken: Tornby Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Tornby StrandHuis "Tornby Strand". 900 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hirtshals, Denemarken: Tornby Strand

Ålbæk, Denemarken: Lodskovvad

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LodskovvadHuis "Lodskovvad". 3 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 3.5 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Lodskovvad

Bindslev, Denemarken: Bindslev

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: BindslevDit ruime vakantiehuis ligt op slechts een wandeling van Tversted en het mooie Tversted bos verwijderd. De indeling van het huis maakt het mogelijk om met 2 gezinnen in het huis te verblijven. In de gang staan 2 stapelbedden. In een badkamer bevindt zich een whirlpool voor 5 personen, hier vindt u ook de sauna en in het verlengde daarvan het zwembad. Vanuit de woonkamer heeft u een goed uitzicht over het zwembad. Aan beide kanten van het huis liggen terrassen, prima geschikt voor barbecueavonden. Hirthals en de attractie Skagens liggen in de omgeving, een pluspunt voor dit vakantiehuis. Bezoekt u ook het adelaarsreservaat, het Noordzeemuseum en Råbjerg Mile.

Meer informatie: Bindslev, Denemarken: Bindslev

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". 200 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 300 m.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Farso, Denemarken: Ertebølle

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ErtebølleHuis "Ertebølle". 1.4 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1.2 km, restaurant 5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Farso, Denemarken: Ertebølle

Thisted, Denemarken: Thisted

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: ThistedMooi, fris houten huis met meubels van Scandinavisch design ingericht. Groot zuid-oost terras.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Thisted

Blokhus, Denemarken: Blokhus

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: BlokhusHuis "Blokhus". 1 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Blokhus, Denemarken: Blokhus

Løgstør, Denemarken: Løgstør

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøgstørVakantiehuis van 100 m² op een perceel (Open natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Løgstør, Denemarken: Løgstør

Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Saltum StrandHuis "Saltum Strand". 1.5 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3.5 km, restaurant 2 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Saltum, Denemarken: Saltum Strand

Læsø, Denemarken: Læsø/Byrum

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Læsø/ByrumHuis "Læsø/Byrum". 2.5 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Læsø, Denemarken: Læsø/Byrum

Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Råbjerg/BunkenHuis "Råbjerg/Bunken". 2 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Råbjerg/Bunken

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LøkkenOp een rustig, groot en heuvelachtig stukje natuurgrond aan het einde van een doodlopende straat, ligt dit mooie kwaliteits huis met grote badkamer met whirlpool en sauna. Het huis is buitengewoon goed ingericht met een centraal gelegen open keuken met alle denkbare gemakken. Een halfhoge muur deelt de woonkamer van de eetkamer. De grote vensters zorgen voor een lichte en vriendelijke sfeer. In alle kamers en de woonkamer ligt een mooie houten vloer. Dit pareltje ligt centraal tussen Løkken en Blokhus.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LøkkenBlokhus was niet zo lang geleden een oud vissersoord, maar is nu een favoriet Deens vakantieparadijs. Kilometers van brede stranden horen volgens kenners tot de beste van Noord-Europa: fijn, wit zand, hoge duinen vol beschutte pannetjes en een frisse blauwgrijze zee. Het strand is zelfs zo breed dat u met de de auto naar uw favoriete plekje kunt rijden. Het hinterland bestaat uit een fantastisch mooie natuur, die met haar talrijke fiets- en wandelroutes onbeperkte mogelijkheden biedt voor tripjes in de bossen en veengebieden.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Vakantiehuisje voor 16 personen

vakantiehuisje: Grønhøj StrandHuis "Grønhøj Strand". 2 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1.1 km, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Grønhøj Strand

Hals, Denemarken: Hals/Koldkær

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Hals/KoldkærHuis "Hals/Koldkær". 600 m van het strand. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 800 m, restaurant 900 m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Koldkær

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LøkkenLøkken behoort tot een van de bekendste en geliefste badplaatsen van Denemarken, o.a. door haar brede zandstrand. Zuidelijk van Løkken ligt dit houten zwembadhuis met vloerverwarming in de badkamers en kamerbreed tapijt in enige woonruimtes. Het huis heeft naast een gedeeltelijk overdekt terras en moderne meubilering, alle mogelijkheden om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt zich fit houden op de speelplaats, gelegen op het grondstuk. Het huis is groot genoeg voor 2 tot 3 families en ook de keuken is goed uitgerust. De prachtige natuur nodigt U uit voor een wandeling. Alleen aan gezinnen verhuurd.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Hjørring, Denemarken: Hjørring

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HjørringOp mooi natuurgrondstuk nabij het strand en het centrum van Lønstrup staat dit attractieve vakantiehuis met gezellige inrichting. Vloerverw. op begane grond.

Meer informatie: Hjørring, Denemarken: Hjørring

Hirtshals, Denemarken: Hirtshals

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: HirtshalsOntspannen in een rustige omgeving is hier goed mogelijk. Het mooie huis is goed gesitueerd aan het einde van een doodlopende weg. Het interieur biedt een grote woonkamer, waaromheen de slaapkamers gelegen zijn. In het zwembadgedeelte is er een verhoogde jacuzzi en in het zwembad ernaast, kunnen uw kinderen veel plezier hebben. Vanuit de ruime eetkamer geven de ramen een prachtig uitzicht op het Noorden en het Westen. Het mooie zandstrand van Kjul ligt op 350 meter van het huis. Het huis is zeer kindvriendelijk.

Meer informatie: Hirtshals, Denemarken: Hirtshals

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.