vakantiehuisjes in jutland

Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: FjerritslevOp een gedeeltelijk met heide begroeid grondstuk met een mooi zonnedal ligt dit luxe vakantiehuis. Het is in leuke kleuren ingericht en is voorzien van de beste kwaliteit inventaris. De keuken is voorzien van de modernste hulpmiddelen en in de mooie badkamer bevindt zicht een whirlpool. Het huis heeft een groot overdekt terras op het zuiden. Slechts 500 m van een minigolfbaan en 10 km van een tennisen 18 holes golfbaan.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Fjerritslev

Jerup, Denemarken: Jerup

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: JerupGemoedelijk en practisch ingericht vakantiehuis op een groot perceel, wat kindvriendelijk is en niet ver van Bratten Strand gelegen is.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Jerup

Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Bratten StrandHuis "Bratten Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 4 km.

Meer informatie: Jerup, Denemarken: Bratten Strand

Løkken, Denemarken: Løkken

Vakantiehuisje voor 20 personen

vakantiehuisje: LøkkenDit vakantiehuis is ideaal voor een vakantie in de zomer en in de winter! Het huis is erg mooi en zeer goed uitgerust. Vanuit de keuken komt u op het terras, waar u heerlijk kunt ontspannen. De charmante vakantiebestemmingen Løkken en Lønstrup zijn niet ver van het vakantiehuis verwijderd. In Løkken en Lønstrup vindt u activiteitsmogelijkheden en gezellige restaurants. Ook een aanrader is het Action House in Løkken. Hier vindt u een bowlingbaan, een enorme aanbod van computerspellen en een kartbaan. Evt. eindschoonmaak en verbruikskosten contant te betalen in het vakantiehuis.

Meer informatie: Løkken, Denemarken: Løkken

Sæby, Denemarken: Lyngså

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LyngsåHuis "Lyngså". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Lyngså

Bedsted thy, Denemarken: Svankjær

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: SvankjærHuis "Svankjær". In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km.

Meer informatie: Bedsted thy, Denemarken: Svankjær

Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Kollerup StrandHuis "Kollerup Strand". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Kollerup Strand

Farso, Denemarken: Ertebølle

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: ErtebølleHuis "Ertebølle". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 13 km, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Farso, Denemarken: Ertebølle

Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FrøstrupAls vakantieganger in de Jammerbocht bevindt u zich in één van de mooiste streken van Denemarken. U heeft hier een grote keuze aan stranden, zowel aan de bruisende Noordzee als aan de zachte wateren van de Limfjord. Een kanotocht op de "Ryå", de grootste beek van Noord-Jutland, is ook een aanrader. Het hele gezin kan mee en het tempo wordt aangepast aan alle deelnemers. Dus of u nu van natuur, historische plekjes, boeiende belevenissen voor jong en oud of een dagje slenteren in een gezellig koopstadje houdt: deze streek Midtfjord heeft het allemaal.

Meer informatie: Frøstrup, Denemarken: Frøstrup

Ålbæk, Denemarken: Napstjert

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: NapstjertHuis "Napstjert". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2.5 km.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Napstjert

Hals, Denemarken: Hals/Gl. Bisnap

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hals/Gl. BisnapHuis "Hals/Gl. Bisnap". In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.9 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Gl. Bisnap

Hals, Denemarken: Hals/Gl. Bisnap

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Hals/Gl. BisnapHuis "Hals/Gl. Bisnap". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel, restaurant 800 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Hals, Denemarken: Hals/Gl. Bisnap

Fjerritslev, Denemarken: Thorup Strand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Thorup StrandHuis "Thorup Strand". In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Fjerritslev, Denemarken: Thorup Strand

Sæby, Denemarken: Lyngså

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: LyngsåHuis "Lyngså". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 700 m, restaurant 3 km.

Meer informatie: Sæby, Denemarken: Lyngså

Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Nr. LyngbyHuis "Nr. Lyngby". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2.2 km, restaurant 4.3 km.

Meer informatie: Lokken, Denemarken: Nr. Lyngby

Thisted, Denemarken: Vorupør

Vakantiehuisje voor 15 personen

vakantiehuisje: VorupørHuis "Vorupør". In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Thisted, Denemarken: Vorupør

Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ÅlbækIn een mooi gebied met meerdere vakantiehuizen net ten noorden van Ålbæk staat dit gezellige huis. Het staat op een groot grondstuk met een terras met zicht op het natuurgebied. Het vakantiehuis stata op loopafstand van de stad, de haven en een van de beste badstranden aan de noorderlijke oostkust. Op korte rijafstand bevinden zich diverse interessante bezienswaardigheden zoals Skagen, Råbjerg Mile, het adelaarreservaat en het Noordzeemuseum.

Meer informatie: Ålbæk, Denemarken: Ålbæk

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HadsundIn een heerlijk vakantiehuisgebied op loopafstand van gezellige winkeltjes, cafés en restaurants ligt deze ongelooflijk mooie vakantiewoning. Het huis is gebouwd in mooie, architectonische stijl en ziet er met zijn fijne uitrusting en moderne meubelen licht en uitnodigend uit. De grote ramen zorgen voor een heerlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer komt u op een groot terras en het perceel waar een veld goede mogelijkheden biedt voor spelletjes en balspelen. De goede slaapkamers en de twee badkamers maken dit huis zeer geschikt voor een vakantie met twee gezinnen. Øster Hurup is een actieve vakantieplaats met vele activiteiten. In het seizoen gonst het gezellige havenstadje van het leven en de vrolijke vakantiegasten.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Skagen, Denemarken: Skagen

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: SkagenHuis "Skagen". In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 700 m, restaurant 100 m.

Meer informatie: Skagen, Denemarken: Skagen

Hadsund, Denemarken: Hadsund

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: HadsundHet huis is prachtig ontworpen en echt interessant. Helder en uitnodigend, het is ook ingericht met comfortabel meubilair. Er zijn de praktische mogelijkheden en het is ook geschikt voor twee gezinnen. Veel entertainment mogelijkheden vind je in de grote activiteitenruimte. Een badkamer is voorzien van een whirlpool en infrarood sauna. Voor dineren in de open lucht en ontspannen is er het grote, deels overdekt terras op het Zuidwesten. Het huis is energievriendelijk, want het is uitgerust met een warmtepomp.

Meer informatie: Hadsund, Denemarken: Hadsund

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.