vakantiehuisjes in seeland

Kirke hyllinge, Denemarken: Kirke Hyllinge

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Kirke HyllingeVakantiehuis van 58 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Kirke hyllinge, Denemarken: Kirke Hyllinge

Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Helles Klint

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Røsnæs/Helles KlintHuis "Røsnæs/Helles Klint". 650 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2.7 km, restaurant 8 km.

Meer informatie: Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Helles Klint

Rødby, Denemarken: Kramnitze

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: KramnitzeHuis "Kramnitze". 700 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 10 km, restaurant 10 km.

Meer informatie: Rødby, Denemarken: Kramnitze

Kalundborg, Denemarken: Kalundborg

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: KalundborgVakantiehuis van 86 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Alkoof: 1x 2-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche

Meer informatie: Kalundborg, Denemarken: Kalundborg

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: VæggerløseMarielyst is een attractief vakantiegebied met een prachtig, kindvriendelijk zandstrand met ruimte voor iedereen. Op loopafstand ligt dit goed ingerichte vakantiehuis op een mooi perceel. De activiteitenruimte zorgt voor veel vakantieplezier. Hier kunt u heerlijk ontspannen na het zwemmen in de sauna of laten masseren in de whirlpool. Op het zonnige terras kunt u lekker zonnebaden en 's avonds barbecuen met het hele gezin. Hier kunt u ieder jaargetijde een geslaagde vakantie vieren. Eén badkamer bevindt zich in de zwembadruimte.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VæggerløseKinderbed en -stoel zijn gratis bij de verhuurder te bestellen.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: VæggerløseIn Marielyst komt u terecht op een 18 km lang, kindvriendelijk zandstrand in de mooie natuur met tal van activiteiten. De omstandigheden zijn perfect om te windsurfen. In de dorpskom ligt er een scubacenter, waar u kunt leren duiken met professionele apparatuur. Het eiland Falster is ook een klein paradijs voor sportvissers, die diversiteit wensen. U kunt hier prima vissen vanaf de kust, op zee of in één van de 'Put and Take'-vismeren. Bezoek ook de vele attracties zoals de dierentuin Zoologisk Have, Krokodille Zoo, attractiepark BonBon Land, de museumspoorbaan Maribo-Bandholm en Marielyst Sportscars.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Nakskov, Denemarken: Nakskov

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: NakskovLolland wacht u op met prachtige zandstranden en goed zwemwater op de meeste plekjes. Als het strandseizoen voorbij is, kunt u altijd een uitstapje naar zwemparadijs Lalandia met zijn glijbanen, bassins en whirlpools maken. Ook een bezoek waard is het Knuthenborg Safaripark: u kunt er vanuit de eigen auto wilde dieren van dichtbij zien. In het gezellige koopstadje Maribo kunt u op een historisch treintje stappen of het natuurpark Maribosøerne bezoeken, dat vanwege zijn meren een paradijs is voor vogels en dieren van allerlei pluimage. U kunt er op het juiste tijdstip ook de nachtigaal horen zingen. De klap op de vuurpijl: in Nakskov kunt u aan boord van een gerestaureerde onderzeeër van de Russische marine stappen.

Meer informatie: Nakskov, Denemarken: Nakskov

Nykøbing sj, Denemarken: Nykøbing Sj

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Nykøbing SjVakantiehuis van 81 m² op een perceel (Open natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terrasVakantiehuis van 81 m² op een perceel (Open natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen),

Meer informatie: Nykøbing sj, Denemarken: Nykøbing Sj

Karrebæksminde, Denemarken: Enø

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: EnøHuis "Enø". 300 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Karrebæksminde, Denemarken: Enø

Højby, Denemarken: Højby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HøjbyVakantiehuis van 65 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Højby, Denemarken: Højby

Sjællands odde, Denemarken: Sjællands Odde

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Sjællands OddeIndrukwekkend huis met panoramauitzicht en een grote whirlpool buiten voor zes personen. Hier kunt u zichzelf verwennen door middel van een duik in de whirlpool of in de zee (deze ligt direct voor het huis). U kunt gerookte en vers gevangen vis kopen in de stad Havnebyen of plan een shopping uitje in de stad Nykøbing Sjælland. Odsherred heeft tal van activiteiten, zoals o.a. een golfbaan, mooie haven en vele galerieën. Indien u geen gebruik wilt maken van de whirlpool, dient u dit uiterlijk 3 dagen voor aankomst aan het servicekantoor te laten weten.

Meer informatie: Sjællands odde, Denemarken: Sjællands Odde

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: VæggerløseIn en rond Marielyst gonst het de hele zomer lang van het buitenleven. Het witte zandstrand hoort tot de beste van het land en nodigt uit tot ontspanning en activiteiten. Volg bv. een korte duikerscursus, waarna u mee mag duiken naar een oud schipswrak op de zeebodem. Geniet ook van de lichte zomeravonden. Maak bv. een wandeling op de bloeiende dijken; ze bieden een romantisch uitzicht op de Oostzee. In het centrum vindt u musea, galerijen, een glasblazerij en keramiekatelier. Hier vindt u nog kunst en kunsthandwerk tegen een redelijke prijs.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Idestrup, Denemarken: Idestrup

Vakantiehuisje voor 22 personen

vakantiehuisje: IdestrupEen comfortabel thuis met veel sportieve activiteiten voor het hele gezin. U kunt er biljarten, tafeltennissen en darten. Volgende deur is de grote, prachtig ingerichte woonkamer. De ruime keuken kunt u heerlijke maaltijden in een gezellige sfeer voorbereiden. Het huis heeft ook nog een zwembad, een 4-persoons Whirlpool en een sauna. In dit huis heb je alles wat je bodig hebt voor een geslaagde vakantie. In de buurt kunt u ook bowlen, bij de Fun Center & Golf Course en de. Nykøbing Falster bereikt u na een korte rit met de auto, dit is een mooie stad met leuke winkels. Borgsom, schoonmaak en onkosten voor nutsvoorzieningen zijn ter plaatse te voldoen.

Meer informatie: Idestrup, Denemarken: Idestrup

Vig, Denemarken: Ellinge Lyng

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ellinge LyngHuis "Ellinge Lyng". 1.2 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Vig, Denemarken: Ellinge Lyng

Dannemare, Denemarken: Hummingen

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: HummingenHuis "Hummingen". 250 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 300 m.

Meer informatie: Dannemare, Denemarken: Hummingen

Vig, Denemarken: Vig

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VigVakantiehuis van 134 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer Woonkamer met open keuken Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar Terras of vergelijkbaar Overdekt terras

Meer informatie: Vig, Denemarken: Vig

Gedser, Denemarken: Gedser

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: GedserVakantiehuis van 56 m² op een perceel (Gesloten natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche

Meer informatie: Gedser, Denemarken: Gedser

Stubbekøbing, Denemarken: Stubbekøbing

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: StubbekøbingDe regio Lolland-Falster bestaat uit 2 eilanden en heeft een heel typische natuur. Hier vindt u kilometers van witte zandstranden, parels van kastelen en landgoederen en veel vrijetijdsmogelijkheden voor heel het gezin. Bezoek bv. Krokodille Zoo in Eskilstrup, het Marielyst Familiepark met meer dan 60 attracties en een zwemparadijs. Aan de kust kunt u goed vissen, maar de streek telt ook verscheidene put and take meren. In het handelsstadje Nykøbing Falster zijn er goede shoppingmogelijkheden en hier ligt het boeiende Middelaldercentret (Centrum voor de Middeleeuwen), een modern ”doe-museum” met belevenissen voor jong en oud.

Meer informatie: Stubbekøbing, Denemarken: Stubbekøbing

Rødby, Denemarken: Kramnitze

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: KramnitzeHuis "Kramnitze". 500 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 10 km, restaurant 10 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Rødby, Denemarken: Kramnitze

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.