vakantiehuisjes in seeland

Grevinge, Denemarken: Grevinge

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: GrevingeDit mooie vakantiehuis is uitgerust met een heleboel comfort, waaronder een whirlpool en een sauna. Vanuit het huis zijn er meerdere uitgangen naar het grote, houten terras. Hier heeft u een prachtig uitzicht over een beschermd natuurgebied dat aan het perceel grenst. Het huis ligt rustig bij het grote, ingepolderde gebied Lammefjord. Het is niet ver naar de fjord en het Dragskanaal dat een eldorado is voor sportvissers. Het is slechts een kwartiertje rijden naar Holbæk. Deze provinciestad heeft een heerlijke maritieme sfeer en vele winkels, cafés en restaurants. Vanuit Holbæk vaart er een pont naar het eiland Orø, dat ook zeker een bezoekje waard is.

Meer informatie: Grevinge, Denemarken: Grevinge

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VæggerløseIn een nieuw vakantiegebied ligt dit vakantiehuis ontworpen door een architect. Het huis is stijlvol gemeubileerd en alles is van hoogwaardige kwaliteit. De woonkamer is eenvoudig ingericht met klassieke, tijdloze meubels. De goed voorziene keuken en eetkamer zijn gecombineerd en vanaf de eethoek kunt u genieten van het uitzicht over de omgeving. In de omgeving worden goede wandelpaden en meertjes aangelegd. De gasten van dit huis hebben gratis toegang tot het binnenzwembad Falster dat op 15 min. rijden ligt.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Vollerup

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Røsnæs/VollerupHuis "Røsnæs/Vollerup". 700 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Vollerup

Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: MarielystHuis "Marielyst". 800 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 1 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: VæggerløseRijtjeshuis van 56 m² op een perceel (Aangelegde tuin).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Højby, Denemarken: Højby Lyng

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Højby LyngHuis "Højby Lyng". 2 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.

Meer informatie: Højby, Denemarken: Højby Lyng

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VæggerløseDit heerlijke vakantiehuis ligt nabij Marielyst met zijn kilometerlang, wit zandstrande en het prachtige Bøtøbos waar de rust, natuur en dierenpracht iedereen vanzelf doet ontspannen. Marielyst en de stad Nykøbing Falster bieden talrijke vrijetijdsmogelijkheden, bv. golf, zwemparadijs, musea, winkels en historische bezienswaardigheden. Bezoek in Nykøbing het Centrum voor de Middeleeuwen (Middelaldercentret) met werkende ateliers, winkelstraat en riddertoernooien. In Knuthenborg Safaripark (op 46 km) rijdt u met uw auto rond tussen loslopende wilde dieren.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Helles Klint

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Røsnæs/Helles KlintHuis "Røsnæs/Helles Klint". 300 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 1.5 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Helles Klint

Gedser, Denemarken: Gedser

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: GedserVakantiehuis van 45 m² op een perceel (Grondstuk direct aan het water).

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Terras en balkon

Meer informatie: Gedser, Denemarken: Gedser

Bogø by, Denemarken: Bogø By

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Bogø ByMooi, klassiek vakantiehuis op Bogø. De locatie is rustig en dicht bij de haven. Vanaf daar kunt u de veerboot naar Ida Stubbekøbing nemen. Breng ook eens een bezoek aan Møns klint en ervaar de prachtige oude havenstad Stege. Vissers en windsurfers komen hier ook zeker aan hun trekken.

Meer informatie: Bogø by, Denemarken: Bogø By

Gørlev, Denemarken: Gørlev

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: GørlevVakantiehuis van 135 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Gørlev, Denemarken: Gørlev

Karrebæksminde, Denemarken: Karrebæksminde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: KarrebæksmindeVakantiehuis van 84 m² op een perceel (Open natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Karrebæksminde, Denemarken: Karrebæksminde

Nakskov, Denemarken: Næsby Strand/Lolland

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Næsby Strand/LollandHuis "Næsby Strand/Lolland". 600 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 7 km, restaurant 12 km.

Meer informatie: Nakskov, Denemarken: Næsby Strand/Lolland

Idestrup, Denemarken: Idestrup

Vakantiehuisje voor 20 personen

vakantiehuisje: IdestrupBorgsom, schoonmaak en onkosten voor nutsvoorzieningen zijn ter plaatse te voldoen.

Meer informatie: Idestrup, Denemarken: Idestrup

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: VæggerløseMarielyst is een van de mooiste vakantiebestemmingen in Denemarken. Het kindvriendelijke strand van Marielyst is circa 20 km lang en biedt zodoende veel ruimte. Rondom het marktplein in het centrum van de stad zijn veel leuke bars en winkels met handwerk en mode te vinden. In de nabije omgeving kunt u veel ondernemen. De omgeving biedt een 18-holes golfbaan, een manege, een surfcentrum, een Put & Take-meer, een kartbaan en een bowlingcentrum. Breng ook een bezoek aan het Knuthenborg Safaripark of het Middeleeuws centrum in Nykøbing Falster, dan van mei tot oktober geopend is.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Faxe, Denemarken: Faxe

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: FaxeVakantiehuis van 53 m² op een perceel (Aangelegde tuin).

Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Serre onverwarmde

Meer informatie: Faxe, Denemarken: Faxe

Store fuglede, Denemarken: Bjerge Sydstrand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Bjerge SydstrandHuis "Bjerge Sydstrand". 300 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Store fuglede, Denemarken: Bjerge Sydstrand

Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: MarielystHuis "Marielyst". 900 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Slagelse, Denemarken: Slagelse

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: SlagelseVakantiehuis van 72 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Slagelse, Denemarken: Slagelse

Idestrup, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 24 personen

vakantiehuisje: MarielystHuis "Marielyst". 800 m van het strand. Voor medegebruik: openluchtzwembad (verhoogd) (01.01.-31.12.). Barbecue. In het huis: met TV, sauna, solarium, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 500 m, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Idestrup, Denemarken: Marielyst

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.