vakantiehuisjes in seeland

Sjællands odde, Denemarken: Sjællands Odde

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Sjællands OddeVakantiehuis van 73 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 4x Stapelbed, Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Sjællands odde, Denemarken: Sjællands Odde

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: VæggerløseLolland en Falster lijken wel geschapen voor een vakantie heel het jaar door. Nabij het badstadje Marielyst vindt u een 18 km lang en kindvriendelijk zandstrand, heerlijke natuur en een ruim vrijetijdsaanbod. In Knuthenborg Safaripark kunt u vanuit de eigen wagen wilde beesten van heel nabij zien. Maak eventueel ook een uitstapje naar Nykøbing Falster een bezoek er het levendige Middelaldercentret (centrum voor de Middeleeuwen) met o.a. ateliers, een soort winkelstraat, een haven met schepen en riddertoernooien. Als iets heel bijzonders ligt hier ook Folkeparken, een kleine zoo met speeltuin en park.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: MarielystHuis "Marielyst". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 500 m.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Stroby ladeplads, Denemarken: Strøby Ladeplads

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Strøby LadepladsHuis "Strøby Ladeplads". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 700 m.

Meer informatie: Stroby ladeplads, Denemarken: Strøby Ladeplads

Højby, Denemarken: Højby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HøjbyVakantiehuis van 85 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terrasVakantiehuis van 85 m².

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),

Meer informatie: Højby, Denemarken: Højby

Kalvehave, Denemarken: Kalvehave

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: KalvehaveVakantiehuis van 61 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Kalvehave, Denemarken: Kalvehave

Fårevejle, Denemarken: Fårevejle

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: FårevejleVakantiehuis van 79 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Alkoof: 1x 2-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Fårevejle, Denemarken: Fårevejle

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: VæggerløseNiet ver van een prachtige strand en in een rustige omgeving, vindt u dit prachtige thuis. Het is mooi en modern ingericht en is gelegen op een loopafstand van het centrum Marielyst.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Store fuglede, Denemarken: Store Fuglede

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Store FugledeVakantiehuis van 82 m².

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras ZonneterrasVakantiehuis van 82 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),

Meer informatie: Store fuglede, Denemarken: Store Fuglede

Gedser, Denemarken: Gedesby

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: GedesbyHuis "Gedesby". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 4.8 km, restaurant 4.2 km.

Meer informatie: Gedser, Denemarken: Gedesby

Rødby, Denemarken: Kramnitze

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: KramnitzeHuis "Kramnitze". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 10 km, restaurant 10 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Rødby, Denemarken: Kramnitze

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: VæggerløseHet 20 km lange strand aan de oostkust van Falster is één van de mooiste en meest kindvriendelijke van Denemarken. Er is ruimte voor iedereen, zelfs op warme zomerdagen. Hier vindt u dit mooie, goed ingerichte vakantiehuis met een 6-persoons whirlpool, sauna en recreatieve activiteiten zoals biljart en tafeltennis. Het vakantiehuis ligt op een mooi natuurperceel op loopafstand van het prachtige strand. De streek biedt tal van gezinsactiviteiten, bv. Knuthenborg Safaripark, Krokodille Zoo, het Middelaldercentret (centrum voor de Middeleeuwen) en het Marielyst Familiepark.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Store fuglede, Denemarken: Store Fuglede

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Store FugledeVakantiehuis van 87 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Store fuglede, Denemarken: Store Fuglede

Nysted, Denemarken: Nysted

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: NystedDit kwaliteitshuis ligt in een nieuw vakantiehuisgebied aan de Oostzee. Vanuit het huis heeft u een fantastisch uitzicht over het water. De fijne woonkamer is mooi gemeubileerd en in de vier slaapkamers staan comfortabele bedden. Daarnaast is er een slaapzolder met twee slaapplaatsen. Het huis ligt vlakbij het charmante en maritieme provinciestadje Nysted. Het is een betrekkelijk korte autorit naar een 18-holes golfbaan. Ook de vele boeiende attracties voor de hele familie zoals bijvoorbeeld het Knuthenborg Safaripark en het centrum voor de Middeleeuwen in Nykøbing Falster zijn vlakbij.

Meer informatie: Nysted, Denemarken: Nysted

Højby, Denemarken: Ellinge Lyng

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ellinge LyngHuis "Ellinge Lyng". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Højby, Denemarken: Ellinge Lyng

Eskebjerg, Denemarken: "Bakkebo"

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: `Bakkebo`Het gemoedelijke huis ligt op een groot grondstuk, waarvan het deel achter het huis afgebakend is en u uw kinderen zonder gevaar vrij kunt laten spelen. Het 50 mtr. verderop gelegen voetbalveld is vrij te gebruiken. Het noordwesten van Sjælland heeft het allemaal: een mooi, gevarieerd landschap en vrijetijdsmogelijkheden voor groot en klein. U kunt hier onder meer naar het kunstmuseum gaan, golf of tennis spelen of de goede vismogelijkheden aan de kust uitbuiten. Vesterlyng' bestaat uit een prachtig, kindvriendelijk zandstrand en een groot, beschermd heidegebied met wandelduinen, ericakruid en jeneverbesplanten. Het is als geknipt voor lange wandel- of fietstochten. Bezoek het stadje Kalundborg met goede shoppingmogelijkheden en eetgelegenheden. Slenter er door de nauwe middeleeuwse straatjes met kinderhoofdjes en goed bewaarde vakwerkhuizen. U vindt er ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk, één van de zeldzame kerken met vijf torens.

Meer informatie: Eskebjerg, Denemarken: "Bakkebo"

Vig, Denemarken: Vig

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VigVakantiehuis van 134 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer Woonkamer met open keuken Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar Terras of vergelijkbaar Overdekt terras

Meer informatie: Vig, Denemarken: Vig

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: VæggerløseIn en rond Marielyst gonst het de hele zomer lang van het buitenleven. Het witte zandstrand hoort tot de beste van het land en nodigt uit tot ontspanning en activiteiten. Volg bv. een korte duikerscursus, waarna u mee mag duiken naar een oud schipswrak op de zeebodem. Geniet ook van de lichte zomeravonden. Maak bv. een wandeling op de bloeiende dijken; ze bieden een romantisch uitzicht op de Oostzee. In het centrum vindt u musea, galerijen, een glasblazerij en keramiekatelier. Hier vindt u nog kunst en kunsthandwerk tegen een redelijke prijs.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Roskilde, Denemarken: Lindenborg

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LindenborgHuis "Lindenborg". Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

Meer informatie: Roskilde, Denemarken: Lindenborg

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VæggerløseVakantiehuis van 58 m².

Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 1x Stapelbed, Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 2x Stapelbed, Woonkamer Alkoof: 1x 2-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.