vakantiehuisjes in seeland

Goerlev, bjerge sydstrand, Denemarken: Hyggebo

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: HyggeboEen typisch Deens vakantiehuis met ruime voor- en achtertuin. Dat ligt in het rustige en groene vakantiehuizengebied 'Bjerge Strand'. Een van de kindvriendelijke strandgebieden aan de westkust van Sjælland die liggen tussen Kalundborg en de brug naar Fyn. Het eenvoudige, maar moderne vakantiehuis ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het strand (door een heerlijk natuurgebied met heide en bos), op ongeveer 1,5 uur rijden naar Kopenhagen en 30 minuten rijden naar Fyn Op 4 km afstand, in Goerlev zelf, zijn er supermarkten en andere winkels te vinden. Het kindvriendelijke vakantiehuis beschikt over een nieuwe keuken, lichte eetkamer, gezellige woonkamer met kachel, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met stapelbed, kleine badkamer, wasruimte met wasmachine en extra koelkast met vriesvak, schuurtje met 2 fietsen voor volwassenen en 3 kinderfietsen en buitenspeelgoed, een achtertuin met ruim terras en een voortuin met overdekt terras. Vanuit Goerlev kunnen zowel de provincie Sjaeland (met oa. de steden Kopenhagen, Roskilde, Hilleroed, Helsingoer) als Fyn (met de stad Odense) verkend worden. Het vakantiehuis ligt bovendien in een mooie wandel- en fietsomgeving.

Meer informatie: Goerlev, bjerge sydstrand, Denemarken: Hyggebo

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: VæggerløseIn en rond Marielyst gonst het de hele zomer lang van het buitenleven. Het witte zandstrand hoort tot de beste van het land en nodigt uit tot ontspanning en activiteiten. Volg bv. een korte duikerscursus, waarna u mee mag duiken naar een oud schipswrak op de zeebodem. Geniet ook van de lichte zomeravonden. Maak bv. een wandeling op de bloeiende dijken; ze bieden een romantisch uitzicht op de Oostzee. In het centrum vindt u musea, galerijen, een glasblazerij en keramiekatelier. Hier vindt u nog kunst en kunsthandwerk tegen een redelijke prijs.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Store fuglede, Denemarken: Bjerge Nordstrand

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Bjerge Nordstrand

Meer informatie: Store fuglede, Denemarken: Bjerge Nordstrand

Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Vollerup

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Røsnæs/Vollerup

Meer informatie: Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Vollerup

Vig, Denemarken: Vig

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VigVakantiehuis van 65 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terrasVakantiehuis van 65 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),

Meer informatie: Vig, Denemarken: Vig

Vig, Denemarken: Vig

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: VigZeer charmant, klassiek en klein vakantiehuis met een gedeeltelijke open keuken en een openhaard in de woonkamer. Het huis ligt bij een zandstrand met duinen. Hier kunt u musea bezoeken, golfen of tennissen. Er zijn ook goede vismogelijkheden. De natuur kunt u te voet of met de fiets bewonderen. In Odsherred is er ook een natuurschool, hier kunt u vis of vlinder safari's en expedities doen in de bossen. Het natuurgebied Hovvig, een gerenatureerd wetland, is de thuisbasis van een rijk vogelleven. Uw kinderen zullen blij zijn met een bezoek aan het Odsherred Fire Museum. Te bezoeken. In de buurt van het Summerland Zeeland, galeries, die ook kenmerkend zijn voor Odsherreds en Dragsholm kasteel zijn uit de 13e eeuw Havnebyen is de enige juiste vissershaven met boten en een kleine rokerij. Zelfs recreatieve vissers krijgen hier altijd wel iets aan de haak. In Nykøbing Sjælland je winkelen en genieten van het koffiehuis leven. Vanuit de haven in Rørvig ook verzegelen safari start. Vanaf Rørvig kunt u varen naar Hundested, vanaf hier is het slechts een uur rijden naar Kopenhagen. Vanuit Havnsø gaan veerboten naar de eilanden Sejerø en Nekselø. Op Sejerø is er een prachtige natuur, hunebedden en een kerk met fresco's op Nekselø biedt een unieke vogelleven en vissers vindt er ook uitstekende visgronden. Het is ook niet ver van de enige vissershaven van Odsherred in Havneby. Er is vers gerookte vis te kopen.

Meer informatie: Vig, Denemarken: Vig

Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Marielyst

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Kirke hyllinge, Denemarken: Kirke Hyllinge

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Kirke HyllingeRuim, gezellig vakantiehuis op 300 m afstand van het fjord. In het huis heeft u 3 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een naar de woonkamer open keuken. Er is een terras aan beide zijden van het huis. Er is veel ruimte om te spelen, maar ook genoeg rust, om een boek te gaan lezen. De warmtepomp zorgt voor lage energiekosten.

Meer informatie: Kirke hyllinge, Denemarken: Kirke Hyllinge

Rødby, Denemarken: Kramnitze

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Kramnitze

Meer informatie: Rødby, Denemarken: Kramnitze

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: VæggerløseAppartement van 56 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Slagelse, Denemarken: Slagelse

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: SlagelseCharmant en gezellig vakantiehuis met een open woonkeuken, openhaard en 2 slaapkamers met in het bijgebouw nog een tweepersoonsbed. Er zijn 2 badkamers met een douche en sauna. Op het open terras kunt u genieten van de zon of in de grote tuin. In de omgeving zijn vele bezienswaardigheden zoals het oude vinkingen Trelleborg of Stillinge strand of Slagesle.

Meer informatie: Slagelse, Denemarken: Slagelse

Gedser, Denemarken: Gedesby

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Gedesby

Meer informatie: Gedser, Denemarken: Gedesby

Idestrup, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 18 personen

vakantiehuisje: Marielyst

Meer informatie: Idestrup, Denemarken: Marielyst

Stege, Denemarken: Ulvshale

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Ulvshale

Meer informatie: Stege, Denemarken: Ulvshale

Asnæs, Denemarken: Høve Strand

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Høve Strand

Meer informatie: Asnæs, Denemarken: Høve Strand

Slagelse, Denemarken: Kongsmark Strand

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Kongsmark Strand

Meer informatie: Slagelse, Denemarken: Kongsmark Strand

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: VæggerløseDit heerlijke vakantiehuis ligt nabij Marielyst met zijn kilometerlang, wit zandstrande en het prachtige Bøtøbos waar de rust, natuur en dierenpracht iedereen vanzelf doet ontspannen. Marielyst en de stad Nykøbing Falster bieden talrijke vrijetijdsmogelijkheden, bv. golf, zwemparadijs, musea, winkels en historische bezienswaardigheden. Bezoek in Nykøbing het Centrum voor de Middeleeuwen (Middelaldercentret) met werkende ateliers, winkelstraat en riddertoernooien. In Knuthenborg Safaripark (op 46 km) rijdt u met uw auto rond tussen loslopende wilde dieren.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Gedser, Denemarken: Gedser

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: GedserVakantiehuis van 96 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Gedser, Denemarken: Gedser

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VæggerløseVakantiehuis van 87 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 4x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VæggerløseDit vakantiehuis is erg leuk. Het beschikt over veel activiteiten om te doen. In de grote tuin kunnen uw kinderen veel plezier beleven. In de woonkamer is het bijzonder gezellig. Vanuit de woonkamer kunt u naar het grote terras, waar u kunt zonnen, barbecuen en gezellig samen kunt ontspannen.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.