vakantiehuisjes in seeland

Dannemare, Denemarken: Hummingen

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: HummingenHuis "Hummingen". 100 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 100 m. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Dannemare, Denemarken: Hummingen

Kirke hyllinge, Denemarken: Ejby Strand

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Ejby StrandHuis "Ejby Strand". 200 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 500 m.

Meer informatie: Kirke hyllinge, Denemarken: Ejby Strand

Dannemare, Denemarken: Hummingen

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: HummingenHuis "Hummingen". 200 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 800 m, restaurant 100 m.

Meer informatie: Dannemare, Denemarken: Hummingen

Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: MarielystHuis "Marielyst". 150 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 500 m, restaurant 300 m.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Rødby, Denemarken: Bredfjed

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: BredfjedHuis "Bredfjed". 500 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, tafeltennis, biljart, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km. Kinderspeelplaats X m.

Meer informatie: Rødby, Denemarken: Bredfjed

Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: MarielystHuis "Marielyst". 1.5 km van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Marielyst

Slagelse, Denemarken: Slagelse

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: SlagelseHet mooie huis ligt op Drøsselbjerg Strand en op slechts 300 meter van de kust. Kamers overspoeld met licht, modern interieur maken het comfortabel en uitnodigend. Vanuit de keuken komt u in de activiteitenruimte, waar je wedstrijdjes bij de biljarttafel of darts kampioenschappen kunt organiseren. De slaapkamers zijn 2 aan 2 gelegen en zijn ruimtelijk gescheiden. Hier heb je twee ruimtes, elk met twee matrassen. In de grotere badkamer, kunt u genieten in de whirlpool en daarna in de sauna. Op het terras is er zon en dit biedt vakantieplezier zonder einde. Als u wilt vissen, dan bijt zeeforel goed op de kust. Diverse steigers zijn beschikbaar op het strand. In 10 minuten reistijd met de auto is Slagelse te bereiken.

Meer informatie: Slagelse, Denemarken: Slagelse

Vordingborg, Denemarken: Æblekrogen

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: ÆblekrogenVakantiehuis van 98 m² op een perceel (Gesloten natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Vordingborg, Denemarken: Æblekrogen

Vig, Denemarken: Vig

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: VigVakantiehuis van 80 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Vide: 2x 1-persoonsbed(den), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Vig, Denemarken: Vig

Præstø, Denemarken: Præstø

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: PræstøVakantiehuis van 42 m² op een perceel (Aangelegde tuin).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Præstø, Denemarken: Præstø

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VæggerløseLolland en Falster lijken wel geschapen voor een vakantie heel het jaar door. Nabij het badstadje Marielyst vindt u een 18 km lang en kindvriendelijk zandstrand, heerlijke natuur en een ruim vrijetijdsaanbod. Het subtropische zwemparadijs Lalandia is een alternatief voor waterpret op de momenten dat de Oostzee 'zijn tanden toont'. In Knuthenborg Safaripark kunt u vanuit de eigen wagen wilde beesten van heel nabij zien. Maak eventueel ook een uitstapje naar Nykøbing Falster een bezoek er het levendige Middelaldercentret (centrum voor de Middeleeuwen) met o.a. ateliers, een soort winkelstraat, een haven met schepen en riddertoernooien. Als iets heel bijzonders ligt hier ook Folkeparken, een kleine zoo met speeltuin en park.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Nykøbing sj, Denemarken: Nykøbing Sj

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Nykøbing SjVakantiehuis van 64 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Nykøbing sj, Denemarken: Nykøbing Sj

Sjællands odde, Denemarken: Sjællands Odde

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Sjællands OddeVakantiehuis van 100 m² op een perceel (Natuurgrondstuk).

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

Meer informatie: Sjællands odde, Denemarken: Sjællands Odde

Askeby, Denemarken: Askeby

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: AskebyHet mooie eiland Møn biedt een unieke, ongerepte natuur: Møns Klint met zijn hoge witte krijtklippen, kilometers van rustige zandstranden en oerbossen, heide en graslanden, kerkjes met unieke Middeleeuwse muurschilderingen vol symboliek, grafheuvels van voor onze tijdrekening en het middeleeuws stadje Stege met één van de best bewaarde stadswallen van Noord-Europa. Bezoek ook de stad Vordingborg met Gåsetårnet (de Ganzentoren), een historische verdedigingstoren uit de stadswal, de best bewaarde van Denemarken. Op ongeveer 1 uur rijden liggen het pretpark BonBon-Land en de glasateliers van Holmegaard Glasværk nabij Næstved, een gezellig Deens provinciestadje.

Meer informatie: Askeby, Denemarken: Askeby

Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: VæggerløseMarielyst op Falster ligt pal aan een prachtig, wit zandstrand aan de rustige Oostzee. De mooie natuur nodigt uit tot lange wandelingen op de dijk of in het bos Bøtø-Skoven, dat overgaat in het vogelreservaat Bøtø Nor, waar u verscheidene soorten roofvogels kunt observeren. Marielyst biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden voor heel het gezin, onder andere een gocartbaan, bowlingcentrum, duikcentrum en jeu de boules-banen. Bezoek ook het attractiepark 'Golf & Fun Parken' met adventuregolf-, voetbal- en frisbeegolfbaan.

Meer informatie: Væggerløse, Denemarken: Væggerløse

Dannemare, Denemarken: Dannemare

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: DannemareGezellig klein vakantiehuis aan het beste strand van Lolland. Het huis is een goed uitgangspunt voor een uitstapje naar het waterpark Lalandia Aquadome en het Knuthenborg Safaripark. Aan de kust kunt u goed vissen, evenals zonnebaden en zwemmen. Brengt u ook een bezoek aan de stad Maribo, hier kunt u goed wandelen.

Meer informatie: Dannemare, Denemarken: Dannemare

Dannemare, Denemarken: Dannemare

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: DannemareU verblijft hier in de eerste rij van huizen aan het mooiste strand van Lolland. Dit mooie vakantiehuis met whirlpool en sauna is netjes ingericht en beschikt over een keuken en gezellige woonkamer met goed meubilair. De avonden op het overdekte terras zijn ook wonderschoon. Breng eventueel een bezoek aan het Lalandia Aquadome of het Knuthenborg Safaripark. Het is hier heerlijk om op het strand te liggen. Traditioneel Deens eten is te verkriijgen in het Den Gamle Digegård restaurant. Buurhuizen: DK-24998 en DK-24997.

Meer informatie: Dannemare, Denemarken: Dannemare

Idestrup, Denemarken: Idestrup

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: IdestrupDit mooie en luxueuze vakantiehuis in een nieuw vakantiegebied biedt alles, wat u tijdens een vakantie wenst. Het is zeer mooi ingericht en op basis van de 5 slaapkamers en een open slaapzolder met twee slaapplaatsen voor meerdere families geschikt. Het mooie zwemgedeelte is naast het zwembad met een whirlpool voor 3-4 personen en met een sauna ingericht. In de activiteitsruimte kunt u biljarten, tafeltennisen en darten. De grote woon- en eetkamer en de goed uitgeruste keuken met alle hulpmiddelen nodigen zeer uit. Vanuit de woonkamer komt u bij het mooie terras. Op het grote grondstuk is veel plaats voor activiteiten.

Meer informatie: Idestrup, Denemarken: Idestrup

Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Vollerup

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Røsnæs/VollerupHuis "Røsnæs/Vollerup". 100 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 8 km.

Meer informatie: Kalundborg, Denemarken: Røsnæs/Vollerup

Karrebæksminde, Denemarken: Karrebæksminde

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: KarrebæksmindeHuis "Karrebæksminde". 200 m van het strand. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel, restaurant 400 m.

Meer informatie: Karrebæksminde, Denemarken: Karrebæksminde

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.