vakantiehuisjes in noorwegen

Sjusjøen, Noorwegen: Sjusjøen

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: SjusjøenVakantiehuis van 130 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Badkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheVakantiehuis van 130 m².

Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), 2x Stapelbed,

Meer informatie: Sjusjøen, Noorwegen: Sjusjøen

Rosendal, Noorwegen: Rosendal

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: RosendalMooi gelegen vakantiehuis, goed ingricht met fantastisch uitzicht over het Hardangerfjord en het machtige berglandschap. Rustige omgeving. Zeer goede vismogelijkheden. Goede wandelmogelijkheden in de bossen en de bergen. Niet ver van Rosendal en Folgefonna gletsjer. Boot en moter incl., 8 km van vakantiehuis.

Meer informatie: Rosendal, Noorwegen: Rosendal

Dirdal, Noorwegen: Dirdal

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: DirdalDeze gezellige vakantiehuis heet u welkom in Dirdal in het zuidwesten van Noorwegen. De woning is gelegen op een boerderij met koeien en schapen. De omgeving is over het algemeen kindvriendelijk; de kinderen kunnen vrij rondlopen en spelen en de ouders kunnen in de ochtend van hun koffie genieten op de wind beschutte zitplaats. Slechts een paar honderd meter naar de rivier de Dirdalselva met zwemgelegenheid; Hier kunt u vissen vanaf een boot of vanaf de kust. Ook het nabijgelegen fjord biedt goede mogelijkheden voor visserij. In de omgeving is er een prachtig wandelterrein. Een uitstapje naar het Lysefjord is zeker aan te raden.

Meer informatie: Dirdal, Noorwegen: Dirdal

Birkeland, Noorwegen: Birkeland

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: BirkelandGezellig huisje, waar een Häusler heeft gewoond. Groot zonnig en ongestoord perceel. Niet ver van een rivier. Bezoek de dierentuin van Kristiansand. De toilet is in het bijgebouw, op 10 meter afstand.

Meer informatie: Birkeland, Noorwegen: Birkeland

Ørsta, Noorwegen: Finnes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: FinnesHuis "Finnes". 5 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 15 km, restaurant 15 km.

Meer informatie: Ørsta, Noorwegen: Finnes

Lillehammer, Noorwegen: Lillehammer

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: LillehammerHuis "Lillehammer". 2.5 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna. Levensmiddelenwinkel, restaurant 250 m.

Meer informatie: Lillehammer, Noorwegen: Lillehammer

Valldal, Noorwegen: Lingås

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: LingåsHuis "Lingås". 17.5 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2.5 km, restaurant 2.5 km.

Meer informatie: Valldal, Noorwegen: Lingås

Vanse, Noorwegen: Vanse

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: VanseZeer nette vakantiehuis, gelegen bij het bekende kiezelstrand van Lista. Geniet van de prachtige uitzicht en de schepen die voorbij varen. Mooie veranda met dubbele glazen deuren, waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Niet ver van het huis verwijderd is de oude vissershaven Borghaug, waar men een boot kan huren en kan genieten van een martieme en levendige sfeer. Ook de stad Farsund biedt bootverhuur en ook geleide vistochten op de open zee. Buren: 10 meter.

Meer informatie: Vanse, Noorwegen: Vanse

Lindesnes, Noorwegen: Lindesnes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LindesnesMooi vakantiehuis met een zonnig terras, dat beschikt over een buiten open haard en een prachtig uitzicht over het Gransfjord. Goede mogelijkheden om te vissen en te zwemmen. Niet ver van de vuurtoren van Lindesnes. Buren op 30 meter afstand.

Meer informatie: Lindesnes, Noorwegen: Lindesnes

Sundlandet, Noorwegen: Stolpnes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: StolpnesHuis "Stolpnes". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 25 km, restaurant 20 km.

Meer informatie: Sundlandet, Noorwegen: Stolpnes

Fister, Noorwegen: Nessa

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: NessaHuis "Nessa". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 10 km, restaurant 10 km.

Meer informatie: Fister, Noorwegen: Nessa

Hafslo, Noorwegen: Hafslo

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: HafsloVakantiehuis op het hof van Kvamshaugen bij het meer Hafslovatnet in Luster. Praktische uitrusting, gemoedelijke inrichting. Maak een uitstapje naar de staafkerk van Urnes, Sognefjell, de Nigardsgletsjer en nog veel meer. In de meren en rivieren kunt u vissen op forellen. Na 5 minuten rijden kunt u tevens vissen in een fjord. De boerderij is niet meer actief. Kinderen kunnen een kijkje nemen bij de huisdieren. Boot en kano te huur, gem. met NO-1221 en NO-1220. Er is een slaapplaats met een gordijn in de woonkamer.

Meer informatie: Hafslo, Noorwegen: Hafslo

Lillesand, Noorwegen: Lillesand

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: LillesandHuis "Lillesand". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

Meer informatie: Lillesand, Noorwegen: Lillesand

Bøstad, Noorwegen: Bøstad

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: BøstadDit is een mooi gelegen appartement op de eerste verdieping. Vanuit het appartement heeft u uitzicht op de zee en bergen. Er is een gemeenschappelijke grote kade met een buitentafel. Het appartement NO-5622 bevindt zich op de begane grond. Er is een mogelijkheid om te vissen in de zee. De vangst kunt u op de visaflegplaats bij het appartement schoonmaken. De dichtstbijzijnde buren wonen op 100 meter afstand.

Meer informatie: Bøstad, Noorwegen: Bøstad

Sjusjøen, Noorwegen: Sjusjøen

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: SjusjøenVakantiewoning van 95 m².

Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken Toilet: Toilet: warm en koud water Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Balkon

Meer informatie: Sjusjøen, Noorwegen: Sjusjøen

Austrheim, Noorwegen: Austrheim

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: AustrheimHuis "Austrheim". 50 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 600 m, restaurant 5 km.

Meer informatie: Austrheim, Noorwegen: Austrheim

Idse, Noorwegen: Idse

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: IdseElegante en goed uitgeruste vakantiehuis, vriendelijk aan het Høgsfjord in de Idsefjord gelegen. Grote, zonnige terras en veranda met prachtige uitzicht over het fjord, bergen en bossen. Goede mogelijkheid om te zwemmen en te vissen. U kunt wandeling in de prachtige natuur. Niet ver van Lysefjord met de bekende Prekestolen. Dagtochten naar o.a. Stavanger en Haugesund is zeker een aanrader. Buren op 10 meter.

Meer informatie: Idse, Noorwegen: Idse

Terråk, Noorwegen: Bruksbo

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: BruksboVakantiehuis van 110 m².

Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer met open keuken Toilet: Droogcloset Badkamer: Warm en koud water, Douche Terras of vergelijkbaar: Open terras

Meer informatie: Terråk, Noorwegen: Bruksbo

Fiksdal, Noorwegen: Fiksdal

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: FiksdalTraditioneel vakantiehuis op een prachtige locatie aan de voet van het Romsdalsfjord. Het fjord is populair bij vissers vanwege de overvloed aan vis. Regelmatig wordt hier een recod verbroken vanwege de grootte van de vissen. Op het terrein is er een visfileerplaats en een rokerij, die gedeeld dienen te worden. Haven en boten in de buurt van het vakantiehuis. Geniet van de typische Noorse natuur en ontspan! De populairste plaatsen om te bezoeken in de regio zijn het Geirangerfjord, het vogeleiland Runde, de art nouveau-architectuur in Ålesund en de vuurtoren van Alnes. Op ongeveer 4 km van het vakantiehuis is er een mooie en goed bewegwijzerde route. Buurman is het vakantiehuis NO-1007. De eigenaar woont op hetzelfde terrein.

Meer informatie: Fiksdal, Noorwegen: Fiksdal

Lavik, Noorwegen: Lavik

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LavikVakantiehuis gelegen op een zonnige locatie met fascinerend uitzicht over de Sognefjord en de voorbijgaande schepen. Dagtocht naar de vuurtoren Utvær. Buren op 30 m afstand.

Meer informatie: Lavik, Noorwegen: Lavik

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.