vakantiehuisjes in noorwegen

Lysekloster, Noorwegen: Lysekloster

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LyseklosterNieuw vakantiehuis met hoge standaard, in Sovikvagen aan Lysefjord, ten zuiden van de bergen gelegen. De appartementen bevinden zich direct aan het water, zonnig en met panoramisch uitzicht over het fjord. Mooie omgeving om te zwemmen, vissen en wandelen. Korte afstand naar het huis van componist Ole Bull op Lysoen en de ruines van het Lyseklooster. Ongeveer 15 minuten rijden naar Osoyro, waar een golfbaan is. Goed uitgangspunt voor dagtripjes naar Hardanger of de skigebieden Kvamskogen en Voss.

Meer informatie: Lysekloster, Noorwegen: Lysekloster

Hellevik, Noorwegen: Hellevik

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: HellevikVakantiewoning op een campingplaats en slechts 100 m van het water. Mooi uitzicht op het Fjord. Zeer goede vis en wandelmogelijkheden. Bereikbaar: 40 m

Meer informatie: Hellevik, Noorwegen: Hellevik

Andenes, Noorwegen: Vesterålen

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: VesterålenHuis "Vesterålen". Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 150 m, restaurant 75 m.

Meer informatie: Andenes, Noorwegen: Vesterålen

Selje, Noorwegen: Rundereim

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: RundereimHuis "Rundereim". 9.5 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 15 km, restaurant 15 km.

Meer informatie: Selje, Noorwegen: Rundereim

Sørvågen, Noorwegen: Lofoten

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LofotenHuis "Lofoten". 100 m van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 100 m, restaurant 150 m.

Meer informatie: Sørvågen, Noorwegen: Lofoten

Måndalen, Noorwegen: Bellahuset

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BellahusetGezellige vakantiehuis, niet ver verwijderd van het visrijke Romsdalsfjord. U kunt wandelen in de zeer mooie natuur. Molde en Ålesund zijn een aanrader.

Meer informatie: Måndalen, Noorwegen: Bellahuset

Laupstad, Noorwegen: Lofoten

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: LofotenHuis "Lofoten". 5 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen. Levensmiddelenwinkel 25 km, restaurant 25 km.

Meer informatie: Laupstad, Noorwegen: Lofoten

Lesja, Noorwegen: Lesja

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: LesjaComfortabel vakantiehuis in een traditionele Noorse stijl. Prachtig gebergtegebied en water met forel. Gemeenschappelijke sauna in een apart gebouw. NO-790/126/138: 10 m afstand.

Meer informatie: Lesja, Noorwegen: Lesja

Averøy, Noorwegen: Averøy

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: AverøyMilieuvriendelijk en zonnig gelegen rijtjeshuis met drie verdiepingen aan de kade van Flatset (een van de 3). U bent hier in het westen van Averøy. Hoewel er 12 bedden beschikbaar zijn, is het huis het meest geschikt voor maximaal 8 personen. 3 slaapkamers hebben eenpersoonsbedden. Het zwembad met tegenstroom-systeem wordt gedeeld. Recreatieve activiteiten voor alle leeftijden, onder andere ook mini-golf en balspelen. Bij het lopen ontdekt u een rijke fauna. Molde is in de buurt.

Meer informatie: Averøy, Noorwegen: Averøy

Tvedestrand, Noorwegen: Songe

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: SongeHuis "Songe". 1 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km.

Meer informatie: Tvedestrand, Noorwegen: Songe

Bud, Noorwegen: Drågen

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: DrågenHuis "Drågen". 20 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km.

Meer informatie: Bud, Noorwegen: Drågen

Svelgen, Noorwegen: Svelgen

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: SvelgenNet vakantiehuis direct aan het fjord, mooi uitzicht over het fjord en de bergen. Groot, zonnig terras en ruim vakantiehuis. Goede vis- en zwemmogelijkheden direct bij het huis. Vele mooie wandelpaden direct in de buurt, korte afstand naar de stadjes Floro en Maloy, zeer kindvriendelijk huis. Sauna direct buiten het huis in een eigen badhuis. Vanaf het terras kunt u regelmatig toeristenboten zien. Stil en rustig gebied en ongestoorde ligging. Mogelijkheden om te ontspannen in dit vakantiehuis, maar ook mogelijkheden voor vele buitenactiviteiten.

Meer informatie: Svelgen, Noorwegen: Svelgen

Tennevoll, Noorwegen: Tennevoll

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: TennevollAppartement in Lavangen / Narvik. Middernachtzon en het noorderlicht. Vissen in het fjord en de rivier, wandelen, vogel- / uil safari, waterval, speleologie, klimmen, excursies per zeilboot en golf.

Meer informatie: Tennevoll, Noorwegen: Tennevoll

Jondal, Noorwegen: Jondal

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: JondalVakantiehuis op een landtong met uitzicht over het hardangerfjord. Mooi badstrand en vismogelijkheden. Wandelgebied. Buren op 30 m.

Meer informatie: Jondal, Noorwegen: Jondal

Kvenvær, Noorwegen: Kvenvær

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: KvenværDit appartement is gelegen op één van de beste vissersplaatsen in Midden-Noorwegen. Fantastisch uitzicht over de fjord en het grote wandelgebied in de buurt. Grote visvijvers, grote verscheidenheid aan vogels en het dichtsbevolkte gebied van wilde herten in Noord-Europa. Er kan gevist worden rechtstreeks vanaf de kade of maak een diepzee vistocht. Roodbaars, zeeduivel, heilbot, etc. Eigen overdekte buitenruimte. Berging met vriezer en bergruimte. Toegang tot gemeenschappelijke diensten zoals vergaderruimtes, bar, spa centrum, vis schoonmaak plaats en jacuzzi in de buitenlucht met een douche.

Meer informatie: Kvenvær, Noorwegen: Kvenvær

Treungen, telemark, Noorwegen: Nissedal

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: NissedalHuis "Nissedal". 200 m van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 50 m.

Meer informatie: Treungen, telemark, Noorwegen: Nissedal

Lindesnes, Noorwegen: Lindesnes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LindesnesExclusief vakantiehuis met prachtig uitzicht over het fjord. Groot terras, hier kunt u zich ontspannen en van uw vakantie genieten. Prachtige ligging met klein open buitenbereik voor het huis en naar het water. Mooi buitenbereik met barbecue. Bootverhuur aan de Lindensens Hytteservice ca 3km verderop. Goede mogelijkheden voor kabeljauw, meerzalm, makreel en zalm. Het huis ligt aan een landstraatje tussen Lindesnes en Spangereid. Mooie stranden in de omgeving. Kystcultuurcentrum en Lindesnes vuurtoren zijn te voet te bereiken.

Meer informatie: Lindesnes, Noorwegen: Lindesnes

Sandstad, Noorwegen: Sandstad

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: SandstadPraktisch ingericht appartement samen met NO-3449-9. Mooi zicht op het fjord. Gezamenlijke barbecueplaats. Paadje leidt naar een steiger. Een paradijs voor vissers, wandelaars en jagers; 10 prive vismeren!

Meer informatie: Sandstad, Noorwegen: Sandstad

Ringebu, Noorwegen: Ringebu

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: RingebuHuis "Ringebu". 100 m van het meer. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 300 m, restaurant 200 m.

Meer informatie: Ringebu, Noorwegen: Ringebu

Syvde, Noorwegen: Syvde

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: SyvdeHuis "Syvde". 1 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 25 km.

Meer informatie: Syvde, Noorwegen: Syvde

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.