wald-königsleiten, oostenrijk: chalets im wald

Wald-königsleiten, Oostenrijk: Chalets im Wald

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Chalets im WaldOp de grens van Salzburgerland en Tirol in het dorpje Wald (gemeente Wald-Königsleiten) bevindt zich dit luxueze, vrijstaande chalet. U bewoont het chalet geheel alleen, privacy gegarandeerd. Het totaal beslaat twee etages en is zowel van de binnenkant als de buitenkant met veel hout bewerkt, dit geeft het een echt Oostenrijks karakter. In de woonkamer is er zelfs een orginele tegelkachel met open haard en u beschikt zelfs over uw eigen sauna thuis! Tevens heeft u een heerlijk balkon en terras op het zuiden, beide met een fantastisch uitzicht.

Bijzonderheden: Daar er meerdere type chalets zijn kunnen de indeling en de gepubliceerde beelden per chalet verschillen. Helaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe de indeling is in de door u gereserveerde woning. In deze accommodatie is roken niet toegestaan. Tijdens uw verblijf heeft u enkele uren per dag gratis toegang tot het prachtig nieuwe overdekte zwembad "Kristallbad Wald/Königsleiten" wat zich direct naast uw chalet bevindt. Tegen betaling wellness oase, restaurant.

De bijkomende kosten kunt u ter plaatse, bij aankomst, door middel van Pin betalen.

Meer informatie: Wald-königsleiten, Oostenrijk: Chalets im Wald

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.