saalbach-hinterglemm, oostenrijk: iglsberg charlotte

Saalbach-hinterglemm, Oostenrijk: Iglsberg Charlotte

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Iglsberg CharlotteOp de zonnige zijde van het dal, direct tegenover de lift en de piste in het bekende Saalbach-Hinterglemm, is dit prachtige appartementen complex gelegen.

Uw appartement van ca 70 m2 bevindt zich op de 1e etage en is opgedeeld in een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Het balkon is ruim, het uitzicht is echter beperkt.

Bij het appartement behoort ook een carport waar u uw auto kunt parkeren. Deze carports bevinden zich onder het appartementengebouw.

Voor het gebouw is een restaurant aanwezig waar u eventueel ook ontbijt of broodjesservice kan regelen.

Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel pistekilometers bij elkaar en dat vanaf begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de befaamde apr├Ęs-ski; je zit goed in Saalbach-Hinterglemm.

In de zomer zijn er volop sport- en wandelmogelijkheden en ben je in korte tijd bij de meeste bezienswaardigheden die Salzburgerland te bieden heeft.

In de zomer 2016(14 Mei tot 26 Oktober) is de Joker Card inclusief, hiermee heeft u vrij toegang tot meerdere kabelbanen, het zwembad, tennishal, wandelbus en nog veel meer voordeel.

Meer informatie: Saalbach-hinterglemm, Oostenrijk: Iglsberg Charlotte

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.