st. michael / katschberg, oostenrijk: das alpenhaus katschberg1640l

St. michael / katschberg, Oostenrijk: Das Alpenhaus Katschberg1640L

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Das Alpenhaus Katschberg1640LDit appartement maakt onderdeel uit van een Apart-Hotel en is direct gelegen aan de piste van de Katschberg. Het complex is in 2016 opgeleverd na een complete renovatie.

Bij inchecken kunt u kiezen of u gebruik wilt maken van een ontbijt en heeft u iedere dag de keuze om te eten in het A-la-Carte restaurant. Het appartement zelf is uiteraard compleet ingericht met heerlijke bedden, luxe badkamer, groot balkon en een keuken die is ingericht met alle benodigde apparatuur. Bent u op uw privacy gesteld dan vindt u dat in het appartement. De eigenaar heeft er echter alles aan gedaan de gasten alle comfort te bieden om optimaal van uw vakantie te kunnen genieten.

U kunt kostenloos gebruik maken van de moderne welness met verschillende sauna's en relax-ruimtes en het 12 meter lange binnen zwembad.

In de winter wordt er een schaatsbaan gerealiseerd en speciaal voor de kinderen is er een speelruimte met onder andere Playstation en X-box.

De Katschberg ligt op een hoogte van 1640 meter boven zee niveau en exact op de grens van Salzburgerland en Karinthie. Een prima locatie om te genieten van het natuurschoon in het Lungau-dal, een mooie golfbaan in St. Michael of de lonkende meren van Karinthie te bezoeken.

Meer informatie: St. michael / katschberg, Oostenrijk: Das Alpenhaus Katschberg1640L

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.