neukirchen am großvenediger, oostenrijk: haus ferien

Neukirchen am großvenediger, Oostenrijk: Haus Ferien

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Haus FerienDit is een mooie en rustig gelegen woning in Neukirchen bij de berg Großvenediger, en is uitermate geschikt voor gezinnen. Deze biedt plaats aan 8 personen op 90 m2.

Zoals u op de foto's kunt zien is het appartement volledig gemoderniseerd maar weerspiegelt nog steeds de charme van de omgeving.

U beschikt over een mooi balkon, waar u zowel 's winters als 's zomers heerlijk kunt ontspannen. Hier heeft u een geweldig uitzicht over de bergen.

Zowel in de winter als in de zomer is Neukirchen ideaal als startpunt om de omgeving te verkennen. De skiliften, waarmee u pas echt kunt genieten van de bergen, zijn makkelijk en snel te bereiken.

Door de goede reisverbindingen zijn de watervallen van Krimml, Gerlospas of andere bestemmingen in de omgeving goed bereikbaar.

Meer informatie: Neukirchen am großvenediger, Oostenrijk: Haus Ferien

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.