ischgl, oostenrijk: ischgl appartement 2

Ischgl, Oostenrijk: Ischgl Appartement 2

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Ischgl Appartement 2Ischgl, één van populairste (winter)bestemmingen in Oostenrijk is een begrip onder de wintersporters. Met totaal 238 km aan sneeuwzekere gevarieerde skipistes heeft de skiërs een enorme keuze. De après-ski in Ischgl, ook wel - ' het Ibiza van de Alpen' – genoemd, behoort tot de beste van de Alpen. U vindt er vele trendy après-ski bars, disco's en nachtclubs. Op loopafstand van het gezellige centrum is dit prachtige vakantiehuis gelegen waarin meerdere appartementen zijn ondergebracht. U bewoont het appartement op de begaande grond welke netjes en verzorgd is ingericht. Naast de woonkamer met open keuken, beschikt u over 2 aparte slaapkamers en een keurige badkamer.

Voor de niet skiër zijn er uiteraard vele andere mogelijkheden zoals heerlijk langlaufen, rodelen of een prachtige tocht met de arrenslee maken.

Meer informatie: Ischgl, Oostenrijk: Ischgl Appartement 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.