dorfgastein, oostenrijk: veronika

Dorfgastein, Oostenrijk: Veronika

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: VeronikaChalet Veronika ligt in de dorpskern Dorfgastein aan het begin van het Gasteinerthal met de bekende dorpen Bad Hofgastein en Sportgastein. U verblijft in een ruim chalet met een heerlijke tuin en carport voor twee auto's. Op de begane grond is een grote keuken met alle wenselijke apparatuur ingericht. De grote woonkamer met originele tegelkachel biedt ruim plaats aan 14 personen. Het chalet telt 6 slaapkamers, waarvan vier met een eigen badkamer.

Op de eerste verdieping treft u een kleinere keuken aan.

Het Gasteinerthal is een populair gebied voor de wintersporter omdat het hoger gelegen Sportgastein een zeer sneeuwzeker gebied is. Het chalet bevindt zich in Dorfgastein zo'n 500 meter van de skilift en restaurants en winkels zijn te voet te bereiken.

In de zomer heeft de prachtige omgeving veel te bieden voor wandelaars en mountainbikers en ook de verschillende thermen in Bad Hofgastein zijn zeer in trek.

Kortom een ideaal huis voor meerdere gezinnen of een groep tot 14 personen, door alle seizoenen van het jaar.

Meer informatie: Dorfgastein, Oostenrijk: Veronika

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.