castillon, belgië: koi paradise

Castillon, België: Koi Paradise

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Koi ParadiseWelkom bij dit kleine hoekje van het paradijs, in het dorpje van Castillon ,niet ver van "Barrages de l'Eau d'Heure".

Dit mooie, kleine vakantiehuis ligt in een privé-eigendom, omringd door een tiental vijvers waar Koi-vissen worden gefokt. Een oase van rust en ontspanning wacht. Het interieur is warm en gezellig met open haard en goed uitgerust voor een gezin van vijf. Kom in alle rust ontspannen of maak een wandeling in de omgeving. De regio biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes, zoals Chimay waar het beroemde trappistenbier wordt gebrouwen, de grotten van Neptune in Couvain of het natuurreservaat van La Buissière. Maar ook een dagje Lille of Brussel behoort zeker tot de mogelijkheden! De vijvers zijn niet omheind, wat de woning minder geschikt maakt voor jonge kinderen. Het is niet toegestaan om in vijvers te vissen. De eigenaar komt één keer per dag voor onderhoud.

Meer informatie: Castillon, België: Koi Paradise

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.