bourseigne-neuve, belgië: l'hestrelle

Bourseigne-neuve, België: L'Hestrelle

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: L'HestrelleDit is zo'n woning die niet is gebouwd en ingericht om als vakantiewoning te dienen, maar waar de eigenaars tot voor kort zelf nog woonden. Wat betekent dit voor de woning zelf? Dat alles helemaal tiptop in orde is, van de bank via de keuken tot de tuin. Wie wil er immers niet zelf in alle comfort leven? En hetzelfde geldt voor het gezellige karakter van de woning: alles is er op ingesteld om hier een aangename tijd te hebben. De natuurstenen buitenkant en het vele houtwerk aan de binnenkant dragen sterk bij aan deze warme sfeer. Er zijn twee bovenverdiepingen, één die vanuit de hal wordt bereikt en één die vanuit de woonkamer wordt bereikt, beide met twee slaapkamers en een badkamer. Door dit gescheiden karakter is de woning uitermate geschikt voor twee koppels met of zonder kinderen, die nog wat privacy willen. Bourseigne-Neuve is een gehucht in de zuidelijke Ardennen, op korte afstand van de Franse grens. 's Zomers zit je dan ook heerlijk in de tuin uit te kijken over het landschap.

De reling van touw die nog op de foto's te zien is, is inmiddels vervangen door een keurige trapreling, waardoor ook de veiliheid voor kleine kinderen gewaarborgd kan worden.

Meer informatie: Bourseigne-neuve, België: L'Hestrelle

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.