jalhay, belgië: le coeur du brâme

Jalhay, België: Le coeur du brâme

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Le coeur du brâmeWelkom in een zeer originele chalet, aan de rand van het bos, in de buurt van het natuurpark Hoge Venen en van het schilderachtige dorp Jalhay.

Deze chalet heeft vele troeven die uw verblijf onvergetelijk zullen maken! U vindt er een gezellig, comfortabel en goed ingericht interieur, maar ook een zeer goed uitgeruste keuken, een jacuzzi "met uitzicht" op de eerste verdieping en buiten een "nipahut" (Scandinavische kiosk) voor gezellige maaltijden in de open lucht! Gezinnen met jonge kinderen zullen ook de complete baby-uitrusting op prijs stellen: bed, stoel, badje en speeltjes. Een privé vis- en recreatievijver is beschikbaar op tien minuten afstand van de locatie (betalend). Vissen kunnen aangeboden worden in overleg en tegen extra kosten. De chalet is gelegen aan de rand van het bos; u kunt trouwens rechtstreeks vanuit de tuin het bos gaan verkennen. Het dorp Jalhay ligt op 2 km afstand en heeft een bakker, slager, voedingswinkel, bank, restaurant en café.

Het kuuroord Spa ligt op 12 km afstand, net als het circuit van Francorchamps. In de winter zijn er veel skimogelijkheden in de buurt.

Een plek om te ontdekken!

Meer informatie: Jalhay, België: Le coeur du brâme

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.