serinchamps, belgië: la drève du château

Serinchamps, België: La Drève du Château

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: La Drève du ChâteauIn het midden van het veld, naar de rand van een groot bos, dit prachtige pand biedt zich aan voor liefhebbers van comfort en rust gegarandeerd. Uw enige buren in het groen zijn de vogels en de herten ! Het huis werd volledig gerenoveerd en alles is aanwezig voor uw comfort: uitstekende bedden, sanitairs in elke kamer, volledig uitgeruste keuken, houtkachel, mooie houtsvloeren, wasruimte. Elke kamer heeft een prachtig uitzicht op het platteland. De tuin is origineel: het bestaat over een lange beboste oprijlaan, aan het einde van die staat een kasteel. Op het mooi terras kunt u genieten van een goede barbecue in een rustige omgeving, terwijl de kinderen tafeltennissen in de speelkamer.

Eigenaren zullen de activiteiten vermelden in het gebied, waaronder prachtige wandelingen in het omliggende bos. Het succes van uw verblijf is gegarandeerd !

Meer informatie: Serinchamps, België: La Drève du Château

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.