saint-hubert, belgië: le cerf rouge

Saint-hubert, België: Le Cerf Rouge

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Le Cerf RougeHet mooiste moment in deze woning beleeft u misschien wel de eerste ochtend vanuit de ouderslaapkamer. Als u wakker wordt, de deuren naar het terras op de eerste verdieping opent, terug in bed kruipt en dan geniet van het uitzicht op het dorpje St. Hubert en de licht glooiende omgeving. Maar eigenlijk is dat ook niet helemaal waar, want het genieten begint al op het moment dat u aankomt. Bij het parkeren staat u in de zeer ruime, omheinde tuin waar u weet dat u menig aangenaam uur gaat doorbrengen. En zodra u binnenkomt, treft u daar de warmte en gezelligheid aan die u van een chalet mag verwachten. Behalve het terras op de tweede verdieping dat vanuit twee slaapkamers te bereiken is, is er op de eerste verdieping een nog ruimer terras, waar u bij lekker weer met zijn allen kunt ontbijten, lunchen of dineren. Met dat uitzicht dus.

Chalet le cerf Rouge heeft 4 rookmelders en een koolmonoxidemelder.

Vanuit de woning kunt u binnen een goed half uur veel leuke plaatsen bereiken, waaronder La-Roche-en-Ardenne en Bouillon. Maar ook Luxemburg ligt nog binnen rijafstand. De omringende natuur is prachtig; 's zomers kunt u hier prachtig wandelen en fietsen, 's winters wordt er in de directe omgeving gelanglauft.

Meer informatie: Saint-hubert, België: Le Cerf Rouge

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.