brakel, belgië: leberg

Brakel, België: Leberg

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LebergDeze prachtige vakantiewoning is gelegen op de Leberg in Brakel. Vele wielerrondes in Vlaanderen waaronder de bekende Ronde van Vlaanderen passeren deze berg en de vakantiewoning.

De woning is zeer comfortabel ingericht en is voorzien van alle gemakken. Vanuit de woning starten diverse fiets en wandelroutes. Je kunt hier op een actieve manier de mooie omgeving bekijken. De regio heeft zeer veel mogelijkheden. Brakel zelf heeft een mooie uitkijktoren vanwaar je weides panorama's kunt bezichtigen. Alpacaboerderij eco Snooze is de moeite waard. De mooie watermolen de Perlinckmolen, brouwerij Roman de oudste familieboerderij van het land. Er is een centrum voor de ronde van Vlaanderen. Dit is de moeite waard voor de wielerfanaten. De stad Oudenaarde is niet ver gelegen en een prachtige stad met een mooie markt. Ook de stad Gent is echt een schitterende stad. Die moet je gezien hebben.

Kortom een prachtige woning voor een zeer divers verblijf.

Meer informatie: Brakel, België: Leberg

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.