la tzoumaz, zwitserland: flocon de neige

La tzoumaz, Zwitserland: Flocon de Neige

Vakantiehuisje voor 16 personen

vakantiehuisje: Flocon de NeigeDit is een ruim, luxe chalet met sauna, internet en outdoor whirlpool. Het heeft een panoramische ligging met uitzicht op de bergen. Wanneer de sneeuwcondities goed zijn kun je tot het chalet terug skiën. Er is een ruime, lichte woonkamer met houtkachels en zitgedeelte, een home cinema met plasmascherm (216 cm diagonaal), vijf van de zes slaapkamers hebben een flatscreen-tv met Blue Ray DVD-speler, alle slaapkamers hebben een draadloze internetverbinding. De lichte eetkamer biedt toegang tot het panoramabalkon (70m ²). Er is ook een moderne en goed uitgeruste keuken, een open bijkeuken met een grote vriezer met geïntegreerde ijs en vers-waterdispenser. Een Pizza-/Flammkuchenofen is bovendien geïntegreerd in de kachel. De chalet heeft een laag energielabel. De warmtevoorziening wordt geregeld via een modern, milieuvriendelijk geothermisch verwarmingssysteem. Dit luxe chalet biedt vrij uitzicht op de drie toppen van de Berner Alpen en het Rhônedal.

De jacuzzi kan alleen per week geboekt worden, niet per dag of per uur.

Een deel van de ter plaatse te betalen kosten worden per persoon berekend, echter met een minimum van 12 personen per verblijf.

Meer informatie: La tzoumaz, Zwitserland: Flocon de Neige

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.