berkatal, duitsland: berkatal

Berkatal, Duitsland: Berkatal

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: BerkatalWelkom in het mooie Noord-Hessische bergland. Berkatal-Hitzerode is een vakantieoord met ongeveer 300 inwoners, gelegen op de hoogvlakte voor de Meißner, de "Koning der Noord-Hessische bergen". De regio wordt gekenmerkt door zijn prachtige vakwerkhuizen. Hier brengt u uw welverdiende vakantie door in dit gezellige appartement op een landelijke, rustige locatie. Het gezellige en volledig ingerichte appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het huis en heeft een woonoppervlak van 75 m².

Van hieruit heeft u een mooi zicht op het nabijgelegen bos. Rond het huis ligt een verzorgde tuin. De aangrenzende bossen zijn het ideale vertrekpunt voor fietstochtjes en wandelingen. Populaire bestemmingen in de omgeving: Bergwildpark en Natuurpark Meißner, het kuuroord Bad Sooden-Allendorf, de opengestelde mijn "Grube Gustav" en nog veel meer.

Meer informatie: Berkatal, Duitsland: Berkatal

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.