bettenfeld, duitsland: haus ludwine

Bettenfeld, Duitsland: Haus Ludwine

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Haus LudwineVakantiewoning met grote tuin in Bettenfeld Deze vakantiewoning ligt in het plaatsje Bettenfeld, middenin het unieke landschap van de Vulkaaneifel. In de prachtig aangelegde tuin kun je gebruik maken van de ligweide en het terras. Hier staan tuinmeubelen en een barbecue tot je beschikking.

Fietsers en wandelaars kunnen kiezen uit een uitgebreid padennet. Bekend is bijvoorbeeld het Maare-Moezelfietspad. Slechts vijf kilometer van Bettenfeld ligt het Kneippkuuroord Manderscheid. Ook kun je een bezoek brengen aan de dorpjes Wittlich en Daun. Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden in de streek zoals de edelsteenslijperij in Manderscheid, de Dauner Maare en het klooster Himmelrod. Huisdieren groter dan 30 cm kunnen door de eigenaren worden geweigerd.

Meer informatie: Bettenfeld, Duitsland: Haus Ludwine

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.