winterberg neuastenberg, duitsland: neuastenberg

Winterberg neuastenberg, Duitsland: Neuastenberg

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: NeuastenbergOp loopafstand van het uitgebreide skigebied van Neuastenberg ligt dit leuke appartement voor 4 personen. U hoeft slechts de straat uit te lopen, over te steken om te kunnen skiën (450 meter)! Het nieuwgebouwde appartementenhuis is rustig gelegen aan de rand van het dorp. Direct vanuit het huis kunt u één van de vele prachtige wandelroutes lopen en van de natuur genieten om aan het eind van de dag weer terug te keren in dit comfortabele appartement.

Het appartement is geschikt voor 4 personen en is modern en comfortabel ingericht en is gelegen in het souterrain van het kleinschalige appartementenhuis met in totaal 6 appartementen. De lichte woonkamer beschikt over een gezellige zithoek. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en kunt u het ruime terras op het zuiden bereiken. Er is een moderne open keuken met een eettafel voor 4 personen. Verder zijn er twee slaapkamers en een moderne badkamer.

Meer informatie: Winterberg neuastenberg, Duitsland: Neuastenberg

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.