villanueva de valdueza, león, spanje: el susurro i

Villanueva de valdueza, león, Spanje: El Susurro I

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: El Susurro IDeze charmante cottage is gebouwd van steen en hout, volgens de traditionele Berciana architectuur. Er is een tuin met terras, meubilair en een barbecue. De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een volledig uitgeruste keuken en een sfeervolle woonkamer. Er bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op de boven verdieping bevindt zich de derde slaapkamer en een badkamer met douche.

U kunt ook de naastgelegen woning boeken voor 2 personen. Beiden zijn onafhankelijk van elkaar maar verbonden met een deur.

De woning ligt in de Oza-vallei en biedt prachtig uitzicht op de bergen en het omliggende platteland. Het ligt naast Villanueva de Valdueza en een kleine riviertje dat door het dorp loopt. De ligging is ideaal voor het beoefenen van outdoor activiteiten, zoals wandelen en fietsen of om de beroemde Medulas of Morredero te bezoeken. Het huis ligt bovendien op slechts 15 minuten rijden van Ponferrada waar je volop kunt genieten van de traditionele Spaanse keuken.

Meer informatie: Villanueva de valdueza, león, Spanje: El Susurro I

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.