l'ametlla de mar, spanje: villa melich

L'ametlla de mar, Spanje: Villa Melich

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Villa MelichIn deze rustige villa vindt u de perfecte plek om te rusten en genieten van een geweldige vakantie, op slechts 1,4 km van het strand, gelegen in een van de beste wijken van de urbanisatie. Op slechts 10 minuten van het inkoopcentrum waar er u veel gezellige winkels, restaurants en diensten vindt.

In de aangename tuin met mediterrane planten is het zwembad met comfortabele ligstoelen en parasol, een barbecue om heerlijke diners te maken met vlees en verse vis uit de omgeving.

Het interieur van het huis is voorzien van airconditioning, verdeeld over twee verdiepingen, op de begane grond de volledig uitgeruste keuken met daarnaast de woonkamer en eetkamer, een toilet en het grote terras naast het zwembad.

Op de eerste verdieping, drie mooie slaapkamers en een badkamer met whirlpool bad voor een perfecte ontspanning gedurende uw vakantie.

Er is altijd iets te doen, het is een zeer gevarieerd gebied met veel toeristische, wijn-, gastronomie, culturele en familiebezoeken. De prachtige stranden van de Costa Dorara zijn helder en met fijn zand, geleidelijk aflopend dus ideaal voor de kinderen. Hier zult u veel zonnige dagen hebben waardoor er aangename temperaturenzijn het hele jaar door. Het beroemde attractiepark Port Aventura-Ferrari Land ligt op 30 km afstand.

Meer informatie: L'ametlla de mar, Spanje: Villa Melich

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.