oleiros a coruña, spanje: playa canabal

Oleiros a coruña, Spanje: Playa Canabal

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Playa CanabalDit kleine maar mooie appartement ligt Mera, in een rustige omgeving en op slechts een paar meter van het zand strand Canabal. De woning heeft een slaapkamer met twee persoonsbed, een zonnige woonkamer met een slaapbank, een goed uitgeruste keuken en een badkamer met douche. Heel bijzonder is het prachtige uitzicht vanaf het ruime terras over de Atlantische oceaan.

Het appartement ligt aan het strand en via een klein wandelpad langs de kust bereik je in 5 minuten het centrum van Mera, waar je verschillende bars, restaurants met terrassen, supermarkten en speeltuinen hebt. De omgeving leent zich goed voor de sportvisserij en andere watersporten zoals surfen en zeilen. Er zijn ook vele mooie wandelingen te maken. De lokatie is ideaal om van de prachtige stranden en baaien van de Rias Altas te genieten. Of om de steden A Coruña, Ferrol en Santiago de Compostela te bezoeken.

Meer informatie: Oleiros a coruña, Spanje: Playa Canabal

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.