st eulalia del rio, spanje: casa mia

St eulalia del rio, Spanje: Casa Mia

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Casa MiaCasa Mia ligt in een besloten , heel rustig gelegen bungalow park, voorzien van vijf alleenstaande bungalows met ieder 1 slaapkamer, eigen terras en gratis wifi.

het terras heeft een ontbijttafel, ligstoel, parasol en een buitendouche. Voor de bungalow is parkeergelegenheid. Casa Mia beschikt over een slaapkamer en een moderne badkamer. De woonkamer biedt een comfortable zithoek, een tv, en een houtkachel voor de nog frisse avonden oftewel de winteravonden, en een kitchinette. Er heerst een heerlijke rust over het landgoed. Op maar 5 min rijden ben je al in de leuke havenstad St Eulalia met vele restaurants en een gezellige boulevard.

Een echte aanrader voor degene die veel van het eiland willen zien, de drukte kunnen opzoeken, maar bij hen bungalow weer de rust kunnnen vinden.

Meer informatie: St eulalia del rio, Spanje: Casa Mia

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.