grabels, frankrijk: iris

Grabels, Frankrijk: Iris

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: IrisVakantiehuis Iris is een voormalig wijnhuis, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw. Het ligt in het hart van een dorp op een terrein van 900 m2. Het huis is volledig en fraai gerenoveerd. De inrichting is licht en huiselijk met een oog voor comfort. De grote haard en vleugel in de woonkamer geven de woning net dat beetje extra.

Er is een fijne tuin met een beveiligd zwembad. Hier geniet u op het terras van een van de lokale wijnen na een frisse duik. Om de rust van deze plek te kunnen waarborgen zijn kinderen onder de 6 jaar niet toegestaan.

Er is hier van alles te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld Saint Guilhem le Désert, een middeleeuws dorpje in het hart van het bijzondere garrigues-, gorges- en grotten-landschap. Ook Montpellier, de hoofdstad van de Languedoc-Roussillon, is een bezoek waard met zijn ligging aan de Middellandse Zee. Voor natuurliefhebbers is het Parc Naturel Régional de Camargue interessant. Het is één van de mooiste streken van Frankrijk met roze flamingo's, paarden en ongerepte stranden. Het is bovendien één van de belangrijkste zoölogische en botanische natuurgebieden van Europa. Ook de Cevennen zijn pure schoonheid.

Meer informatie: Grabels, Frankrijk: Iris

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.