deauville, frankrijk: presqu'ile de la touques

Deauville, Frankrijk: Presqu'Ile de la Touques

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Presqu'Ile de la TouquesRésidence Presqu’Ile de la Touques is een nieuwe, luxe, middelgrote résidence die bestaat uit een aantal geschakelde gebouwen met 5 verdiepingen en in totaal 133 appartementen. Ze zijn comfortabel en stijlvol ingericht en beschikken altijd over een complete kitchenette (o.a. met een Nespresso-koffiemachine)en balkon of terras/patio met zitje. Bij de prijs is veel inbegrepen; wifi, eindschoonmaak, gebruik bad-en bedlinnen (opgemaakte bedden bij aankomst) en peignoirs.

Er is keuze uit de volgende types: Een standaard eenkamerappartement voor 4 personen (FR-20227) Een standaard tweekamerappartement voor 6 personen (FR-36404) Een superieur tweekamerappartement voor 6 personen (FR-36405) Een standaard driekamerappartement met wasmachine voor 8 personen (FR-36406)

Meer informatie: Deauville, Frankrijk: Presqu'Ile de la Touques

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.