castellane, frankrijk: les romarins 10

Castellane, Frankrijk: Les Romarins 10

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Les Romarins 10Dit is een moderne villa in een mooi gelegen residentie. De villa beschikt over een priv├ętuin met ruim terras en een eigen zwembad. De kamers zijn ruim van opzet en beschikken veelal over een ensuite badkamer.

Er mag eveneens gebruik gemaakt worden van de algemene faciliteiten van de residentie, zoals Wifi-internetverbinding, een speeltuin, tafeltennistafel en jeu-de-boulesbaan, zwembad met kinderbad (half juni tot half september), ligterras, sportveld en speeltuin. Aan de receptie kan dagvers brood en de krant worden besteld. Eveneens is er een gezellig restaurantje (juli/augustus) waar je heerlijk kan eten tegen een prima prijs.

Op ongeveer 5 minuten lopen van de villa bevindt zich het recreatiemeer Lac de Castillion met mogelijkheid van watersport, verhuur van ligstoelen, pedalo's, kayak en kano's. De streek bezit een uitzonderlijk klimaat (meer dan 300 dagen zon per jaar), een zuivere droge lucht met aangename zonnige dagen en frisse verkwikkende nachten door de hoogteligging.

Meer informatie: Castellane, Frankrijk: Les Romarins 10

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.