caen, frankrijk: week end

Caen, Frankrijk: Week End

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Week EndRuim en licht appartement in het centrum van de mooie historische stad Caen met twee balkons en privé parkeerplaats. Vanaf één van de balkons heeft u uitzicht op de toren van Escoville, het kasteel van Caen. Ook wandelt u zo naar de abdij van Saint-Etienne uit de 11 eeuw. De vakantiewoning heeft een heel mooie, moderne inrichting. Het appartement is zeer licht en geschikt voor een stel. Het appartement bevindt zich op de 4e etage met lift.

Verken vanuit de woning de prachtige stad Caen. Te voet bent u zo bij een leuk restaurantje of brengt u de avond flanerend door in de gezellige buurtjes van Caen. De vakantiewoning is ideaal gelegen om de invasietranden te bezoeken in bijvoorbeeld Ouistreham (18 km). Breng ook eens een bezoek aan Bayeux (30 km). Deze stad staat bekend om de prachtige kathedraal en het beroemde Tapisserie. Om de rust en de natuurlijk op te zoeken rijdt u naar het Normandisch Zwitserland met haar groene weiden, bossen en steile hellingen. De vallei van de Orne ligt tussen Thury-Harcourt (30 km) en Pont-d’Ouilly (44 km).

Meer informatie: Caen, Frankrijk: Week End

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.