saint-raphaël, frankrijk: la cigabounette

Saint-raphaël, Frankrijk: La Cigabounette

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: La CigabounetteDeze luxe Provençaalse villa bevindt zich in een rustige villawijk aan de rand van Saint-Raphaël, op ongeveer 3 km afstand van de zee en het strand. Vanaf het overdekte terras met teakhouten meubilair kijkt u uit op het beveiligde zwembad (9,5 x 4,5 m) met Jacuzzi en de mooie, omheinde tuin (1000 m2). Bereid een heerlijke maaltijd in de een zomerkeuken of organiseer op een warme zomeravond een gezellige barbecue of een eigengemaakte pizza uit de pizza oven.

De gezellige badplaats Saint-Raphaël beschikt over fraaie zandstranden, een moderne jachthaven en een prachtig golfterrein.

Maak een uitstapje naar de mondaine badplaats Cannes, waar u in het gedeelte rond de haven veel gezellige restaurants en winkelstraten vindt. In Saint-Tropez wemelt het in de nauwe straatjes achter de mondaine jachthaven van de winkeltjes en restaurants. In het Musée de l’Annonciade kunt u een fraaie collectie 19e en 20e eeuwse kunst bewonderen. Maar ook het schitterende achterland is zeker de moeite waard. Kortom, geniet van al het moois dat de Côte d’Azur te bieden heeft.

Meer informatie: Saint-raphaël, Frankrijk: La Cigabounette

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.