montclus, frankrijk: maison de vacances - montclus

Montclus, Frankrijk: Maison de vacances - MONTCLUS

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances - MONTCLUSDit vakantiehuis, in het zuiden van de Ardèche, op slechts 15km van de Vallon Pont d'Arc is het eerste huis van het schilderachtig, middeleeuws dorpje Montclus. Het is prachtig gerenoveerd, ligt op slechts 200meter van de rivier de Cèze met strandje en vormt een zeer aangename stek voor de vakantie. Bij aankomst staat er een heerlijk flesje rosé klaar dat gemaakt is door de eigenaren. Vanuit het keukenraam en de binnenplaats heb je een mooi uitzicht op de lavendelvelden en het mooie berglandschap. Aan de voorkant van het huis beschik je over een overdekt terras met tuinmeubilair en BBQ. Aan de zijkant van het huis ligt de binnenplaats die zich uitstekend leent voor een potje jeu-de-boules. Het interieur is nieuw en verzorgd.

Montclus is een prachtig, middeleeuws dorpje dat slechts 150 inwoners telt. Het is niet voor niks geklassificeerd als "Un des plus beaux villages de France". Het ligt op een heuvel, omringd door groene bergen aan de voet van het kabbelende riviertje de Cèze (200 m) waar je heerlijk kunt zwemmen. Smalle, steile straatjes, leuke stenen huizen en de imposante, overgebleven vierkante toren van het voormalige kasteel geven dit dorpje een uitzonderlijk mooi cachet. In deze omgeving kom je overal mooie lavendelvelden tegen, een geweldig gezicht als deze in bloei staan. De beroemde Caverne Chauvet ligt op slechts 27 km.

Meer informatie: Montclus, Frankrijk: Maison de vacances - MONTCLUS

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.