montclera, frankrijk: maison idéale pour les familles

Montclera, Frankrijk: Maison idéale pour les familles

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Maison idéale pour les famillesGeniet van het uitzicht en de rust in dit huis dat gelegen is in een dorpje met minder dan 10 inwoners. Deze oude schuur werd in 2006 met veel zorg volledig gerenoveerd. Rondom het huis kunt u genieten van een grote bloementuin, fruitbomen, een trampoline en een schommel voor de kinderen. Ontspan op het terras en maak uw maaltijd op de grote stenen barbecue. Binnen is de inrichting netjes en verzorgd. U zult u hier in een mum van tijd thuis voelen! Voor een dag met verkoeling, kunt u naar het meer van Cazals gaan. In het dorp vindt u ook een bakker, een supermarkt, een restaurant en op zondag een markt. Bezoek het fantastische Zadkine museum in Arques (3 km) en u kunt eten in het in de regio vermaarde restaurant "La Récréation". Bent u een Grotten kenner? Bezoek dan Gordon (36 km) en de beroemde grotten van Gougnac.

En maak een rit naar de bastide van Monpazier (36 km), een vestingstadje uit de 13e eeuw! De andere plekken om te bezichtigen, zijn Rocamadour en Sarlat-la-Canéda (beide op 40 km). De twee stadjes hebben veel bezienswaardigheden om te bezichtigen en u kunt er winkelen! N.B.: U hoeft van de eigenaar geen elektriciteit te betalen tot 8 kWH. Voorbij deze limiet, zijn de kosten voor uw rekening.

Meer informatie: Montclera, Frankrijk: Maison idéale pour les familles

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.