moliets et maa, frankrijk: maison de vacances à 700m de l’océan

Moliets et maa, Frankrijk: Maison de vacances à 700m de l’océan

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances à 700m de l’océanDit aangrenzende vakantiehuis heeft een eigen terras en bevindt zich op een locatie met vier zwembaden (een is verwarmd), een tennisbaan, een golfbaan, beachvolleybalvelden en een kleine supermarkt. Kortom: de perfecte plek voor het hele gezin! Zelfs in het laagseizoen is het altijd fijn om hier te verblijven. De golfbaan (18 en 9 holes) is het gehele jaar geopend en er zijn veel prachtige uitstapjes mogelijk in de omgeving. Het park heeft ook activiteiten voor volwassenen en kinderen (in juli en augustus), inclusief boogschieten, tennis en golflessen, enz. U zult zich geen moment kunnen vervelen! In april/mei/juni en september/oktober kunt u contact opnemen met de huiseigenaar (niet de receptie) om te weten welke activiteiten beschikbaar zijn en welke gratis of premium zijn. U kunt genieten van twee verschillende stranden. Een van hen, op 700 meter lopen, is rustiger en de andere heeft meer voorzieningen (ongeveer op 1 km afstand). 's Ochtends kunt u uw brood ophalen bij de receptie of bij een van de twee heerlijke bakkerijen in de stad. Een supermarkt ligt op slechts 2 km afstand.

Er zijn veel uitstapjes om te doen. U kunt een wandeling maken in het natuurreservaat Courant d'Huchet, nabij Lac de Léon (12 km). De Courant d'Huchet loopt door een bos met unieke vegetatie. De rivier verbindt het Lac de Léon met de Atlantische Oceaan en is rijk aan geschiedenis, traditie en habitats. Aarzel niet om een boot- of kanotocht te maken! Bezoek de havenstad Capbreton. Maak een wandeling langs de kades en langs de oceaan... Bezoek de vismarkt in de buurt van de haven en koop heerlijke verse vis direct bij de vissers. De badplaats Saint-Jean-de-Luz (83 km) is ook een omweg waard.

Meer informatie: Moliets et maa, Frankrijk: Maison de vacances à 700m de l’océan

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.