moliets et maa, frankrijk: maison de vacances - les landes

Moliets et maa, Frankrijk: Maison de vacances - Les Landes

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de vacances - Les LandesDit geschakelde vakantiehuis met privé terras ligt op een domein met 4 zwembaden (waarvan één verwarmd), tennis, golfbaan en kleine supermarkt. Kortom: een ideale plek voor het hele gezin! Buiten het hoogseizoen is het nog steeds heerlijk toeven hier. De golfbaan (18 en 9 holes) is het hele jaar door geopend en er zijn talloze uitstapjes te doen in de prachtige omgeving. U loopt zo naar twee verschillende stranden. Een wat rustiger strand en een strand met wat meer faciliteiten. Brood haalt u `s ochtends bij het receptiegebouw, of in ‘Le Bourg’ zijn er twee goede bakkers. Supermarkt op slechts 2 km.

Er zijn vele uitstapjes te maken. Bekend bij Lac Léon is ‘le Courant du Huchet’ (12 km). De rivier Courant d’Huchet loopt door het bos te midden van een unieke vegetatie. De rivier verbindt het Lac de Léon met de Atlantische oceaan en is rijk aan geschiedenis, traditie en leefgebieden. Maak hier een boot of kanotocht! Bezoek de havenstad Capbreton. Wandel op de steiger en langs de oceaan… Bekijk de vismarkt bij de haven en koop heerlijke verse vis direct van de vissers. Ook de badplaats Saint Jean de Luz (83 km) is zeker de moeite waard.

Meer informatie: Moliets et maa, Frankrijk: Maison de vacances - Les Landes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.