les deux alpes, frankrijk: résidence l'ours blanc 1

Les deux alpes, Frankrijk: Résidence L'Ours Blanc 1

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Résidence	L'Ours Blanc 1Het uitgestrekte skidomein van Les 2 Alpes biedt vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau’s. Het heeft een hoge sneeuwzekerheid en biedt vele zonuren door de zuidelijke ligging.

Résidence L’Ours Blanc ligt in het centrum van het skimekka Les Deux Alpes; winkels en restaurants ‘om de hoek’. De eerste piste, stoeltjeslift (‘Du Diable’) en halte voor de gratis skibus liggen op ca. 200m.

L’Ours Blanc biedt een verwarmd overdekt zwembad en fitnesszaal (gratis) en een sauna en hammam (tegen betaling). Ook zijn er gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling).

In totaal zijn er ruim 60 appartementen die zijn verdeeld over 6 etages. Alle appartementen zijn netjes en met veel hout ingericht. Er is altijd een slaapbank voor minimaal 2 personen in de woonkamer en een complete kitchenette.

Er is keuze uit appartementen van 2 tot 10 personen: FR-32910 studio voor 4 personen.

FR-32911 voor 4 personen, heeft één slaapkamer.

FR-32912 6 personen heeft één slaapkamer en een slaapnis met stapelbed. FR-32913 voor 8 personen, heeft twee slaapkamers en een slaaphoek met stapelbed (de indeling verschilt per appartement)

Meer informatie: Les deux alpes, Frankrijk: Résidence L'Ours Blanc 1

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.