gaujan, frankrijk: maison et studio haut de la colline

Gaujan, Frankrijk: Maison et studio Haut de la Colline

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: Maison et studio Haut de la CollineDeze gite is zeer rustig gelegen, en recentelijk geheel gerenoveerd. Het uitzicht is fantastisch en zeer wijds. Het geheel is omringd door een groot terrein van ruim 18 ha wat de rust zeer ten goede komt.

De gite bestaat uit 2 delen,(7 en 2 persoons)elk met eigen opgang, die geschakeld zijn aan het hoofdhuis. Daar wonen de eigenaars met hun 2 kindvriendelijke honden, maar zij zullen hun uiterste best doen om uw privacy zoveel mogelijk te respecteren, maar zijn er voor u als u hen nodig heeft. De grote gite heeft 3 slaapkamers, een riante en zeer goed geoutilleerde leefkeuken, 2 badkamers. De kleine gite heeft een slaapkamer, badkamer en kitchenette.

Het grote zwembad met poolhouse is volledig prive, en rondom vindt u een heerlijk terras met ligtoelen en parasols.

Er is hier voor ieder wat te beleven; idyllische dorpjes, uitbundige markten, dorpsfeesten, brocantes en de vele rommelmarkten. Maar ook de actievere reiziger kan hier goed terecht: golfen op de Golf du Chateau de Barbet, watersport op het Lac de la Gimone, met een kano over de rivier de Gesse en nog veel meer. De spaanse grens is slechts een uurtje rijden, en ook Lourdes is een must!

Meer informatie: Gaujan, Frankrijk: Maison et studio Haut de la Colline

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.