venasque, frankrijk: villa venasque

Venasque, Frankrijk: Villa Venasque

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Villa VenasqueDeze villa ligt op loopafstand (100m) van het historische dorpje Venasque met een fantastische bakker en kruidenier, meerdere art galeries, expositieruimtes etc. Echt een parel in de Provence dit dorp. Er is wekelijks een markt waar u de meest kleurrijke en smaakvolle verse groentes en kruiden kunt kopen. Daarna, uiteraard, een hapje eten onder een plataan; heerlijk. Fietsten, wandelen, watersporten of naar een avondconcert in een amfitheater? Het kan allemaal.

De ligging van de villa is in een schilderachtige omgeving met wijngaarden, kersen- en amandelbomen.

Bij de villa is een priv├ęzwembad met een aangenaam, deels overdekt, terras en een zomerkeuken met barbecue. Rondom de villa vindt u meerdere terrassen en achter de villa is een mooi, vlak gazon waar kinderen kunnen spelen. Binnen is het aangenaam ruim met een grote living en uitstekend geoutilleerde keuken. Alleen al het fornuis (met grill, aparte warmhoudlade, oven, wok pit en 4 gaspitten) inspireert tot het maken van heerlijke, zonnige Mediterrane gerechten. Er zijn twee slaapkamers die een badkamer delen. Op de verdieping is een suite met een badkamer en in het zitgedeelte een koelkast met Nespresso apparaat.

Meer informatie: Venasque, Frankrijk: Villa Venasque

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.