saint-leonard, frankrijk: gite d'olivier

Saint-leonard, Frankrijk: Gite d'Olivier

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Gite d'OlivierAls u van een rustige vakantie houdt, maar toch veel wilt ondernemen, dan is dit de plek voor u! De gite ligt in het plaatsje Saint-Leonard, en op slechts 5 km afstand (St Clar) is een groot meer met 2 glijbanen, restaurant, zandstrandjes en picknick gelegenheid. Er is toezicht op de kinderen, dus ook papa en mama hebben rust! De authentieke gite maakt onderdeel uit van een werkende boererij. Het geheel voelt knus aan en heeft sfeer.

Er is een groot terras met uitzicht over de velden en het ruige terrein. De eigenaresse woont vlakbij en heeft een aantal paarden en pony's waar de kinderen heerlijk mee bezig zullen zijn, Er worden rondritten en koetstochtjes georganiseerd en er is ook de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen.

De Gers is trots op zijn vijf ”mooiste dorpen van Frankrijk” (Fourcès, Lavardens, Montréal, Larressingle, Sarrant)… In het voorjaar de feestweekends in Condom met de beroemde bandas of de feria’s van Vic Fezensac, een wellness bezoek in het kuuroord Lectoure, wandeltochten met het hele gezin langs de wegen naar Santiago de Compostela of het bekende vuurwerkfestival met heteluchtballonnen in september.  Welkom in de Gascogne, het geboorteland van de befaamde d’Artagnan!

Meer informatie: Saint-leonard, Frankrijk: Gite d'Olivier

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.