les gets, frankrijk: la marjolaine - marbar

Les gets, Frankrijk: La Marjolaine - MARBAR

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: La Marjolaine - MARBARDit appartement voor vijf personen is onderdeel van een zeer klein complex met 10 woningen. Uw appartement heeft 2 balkons, u kunt dus snel van de winterzon genieten en bijbruinen. Er zijn twee slaapkamers. In de keuken vindt u onder meer een magnetron, vaatwasser en oven. Uw auto kunt u parkeren op de bijbehorende parkeerplaats.

Het is 400 meter lopen naar het centrum en de kabelbaan/skipiste, maar u kunt ook de gratis shuttlebus nemen. Les Gets ligt vlak bij Morzine (zes kilometer). Vanuit Les Gets kunt u verschillende tochten ondernemen, maar ook het eigen skigebied is groot genoeg. De pistes rondom Les Gets zijn met name geschikt voor gezinnen en minder ervaren skiliefhebbers. Het dorp bestaat grotendeels uit houten chalets.

Meer informatie: Les gets, Frankrijk: La Marjolaine - MARBAR

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.