méribel-les allues, frankrijk: chalet iona

Méribel-les allues, Frankrijk: Chalet Iona

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Chalet IonaChalet Iona is uniek in zijn soort. Het is een zeer ruim, sfeervol en uiterst comfortabel chalet dat recent volledig is gerenoveerd. Het beschikt over zes slaapkamers met allemaal eigen badkamers. Het wordt uitsluitend verhuurd inclusief de service van een chalet-boy en/of –girl die dagelijks het ontbijt verzorgen, de bedden weer opmaken, het chalet schoon houden en als taxi-chauffeur dienen tussen 08.00 en 18.00 uur. De avond van aankomst staat er bovendien een eenmalig welkomstbuffet klaar! Als service voor de gasten zijn ski’s en skischoenen naar voorraad inclusief.

Wij bieden de volgende accommodaties aan: Een twaalfpersoonsappartement met 6 slaapkamers (FR-35564) Een achttienpersoonsappartement met 6 slaapkamers, 2 slaapbanken en een vide verdeeld over twee gebouwen (FR-73550-98)

Meer informatie: Méribel-les allues, Frankrijk: Chalet Iona

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.