faucon, frankrijk:

Faucon, Frankrijk:

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Op 1 km van dit middeleeuwse dorpje Faucon, ligt deze gelijkvloerse ruime gîte, wat een onderdeel is van een vrijstaande villa. U heeft hier een adembenemend uitzicht over het glooiende landschap met in de verte beginnende Alpen.

Vanaf bijna elke plek, zelfs vanuit het heerlijke zwembad kunt u genieten van de prachtige natuur en de rust. De gîte bestaat uit een woonkamer met een volledig ingerichte open keuken. Grenzend aan de woonkamer vindt u een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en een moderne badkamer met inloopdouche, een wastafel en toilet. In de woonkamer is een comfortabele 2 persoonsbedbank aanwezig.

Voor de gîte heeft u uw eigen terras met tuinmeubilair, ligstoelen en een grote parasol, waar u onder het genot van een heerlijk wijntje kunt genieten van het uitzicht.

De omgeving is schitterend met bijna een overvloed aan oude dorpjes met sfeervolle pleinen en heerlijke restaurants. Wijn- en lavendel velden omringen elk dorp en zijn een lust voor het oog. Het nabijgelegen Vaison la Romaine (8 km) is ook zeker de moeite waard voor een bezoek. Deze stad ademt de Romeinse tijd van weleer. Een hele verfrissende uitstap is een wandeling in de rivierbedding van de Gorge de Toulourenc.

Gewapend met een pick-nick mand, waterschoenen en kleding die nat mag worden, is dit werkelijk een paradijs om te wandelen.

Voor de muziekliefhebbers is er iedere 3 jaar een internationale bijeenkomst van diverse koren in het antiektheater van Vaison la Romaine t.w. "les Choralies” Hier komen drie tot vijfduizend koorzangers vanuit de hele wereld bijeen.

Meer informatie: Faucon, Frankrijk:

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.