champallement, frankrijk: gite champallement

Champallement, Frankrijk: Gite Champallement

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Gite ChampallementSfeervolle, gerenoveerde boerderij uit 1870 met heerlijke tuin op het zuidoosten, dus de hele dag zon! Uw vakantiehuis ligt in de luwte van een berg tegen de bosrand van Champallement. U kunt dus het hele jaar door op het terras zitten als het zonnig is en genieten van de rust, de vogels, de natuur… Het huis voldoet aan de maatstaven van deze tijd, maar is trouw gebleven aan de landelijke stijl van de boerenomgeving. U komt hier niet voor luxe, maar om te genieten van de landelijke sfeer van toen. Reken niet op snelle wifi, maar wel op romantische zitjes in de tuin waar je kunt lezen. De keuken is ingericht voor foodies, er is een 6 pits fornuis met 2 ovens en veel kookgerei, tevens een goed gevulde lade met kruiden.

Voor de liefhebber staat er buiten een Big Green Egg. Gaat u naar buiten en volgt u het paadje naast het huis door het bos naar boven, dan komt u uit bij het elfde-eeuwse kasteel van het dorp. Hier aangekomen heeft u een weids uitzicht. Voor een dag avontuur huur je in Sichamps (23 km) een quad. Fietsen op het spoor doe je bij Varzy (22km), op de vélorail. Voor waterplezier ga je naar Etang du Merle (13km) of strandjes van Vaux (14km) en Baye (17km). Bezoek één van de lokale markten, koop heerlijke Bourgogne wijn en geniet samen van een barbecue in de tuin van een onvergetelijke vakantie!

Meer informatie: Champallement, Frankrijk: Gite Champallement

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.