chissey-en-morvan, frankrijk: maison de charme moderne en morvan

Chissey-en-morvan, Frankrijk: Maison de charme moderne en Morvan

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de charme moderne en MorvanZeer smaakvol ingericht, prachtig gerenoveerd vakantiehuis (2018) op een rustige locatie in de Morvan, midden in de Bourgogne. Een unieke combinatie van moderne luxe en traditionele details geven uw vakantiehuis een warme en authentieke sfeer. Bijzonder is het terras met douche en bad die zorgen voor afkoeling tijdens de warme dagen! (koud water) Geniet van een heerlijk ontbijt met croissants en verse baguette op het ruime terras met uitzicht over de heuvels rondom. Het centrum van Chissey-en-Morvan ligt op slechts 1 km en heeft een kleine supermarkt/bakker en een restaurant.

Uw vakantiehuis is geschakeld met het woonhuis van een Franse paardenhouder (geen zichtcontact).

De Morvan staat bekend als een paradijs voor natuurliefhebbers: er zijn vele wandelroutes in de omgeving en u maakt mooie dagtochten met de auto! Dit vakantiehuis is ook zeer geschikt tijdens de koudere dagen. Overdag de natuur in, `s avonds relaxen bij de houtkachel met een goed glas Bourgogne wijn en eindelijk dat boek uit lezen… De drukte op zoeken? Bezoek het gezellige centrum van Autun (ca. 20 km) met markt en autovrije straatjes. Strijk neer voor een plat du jour onder de platanen en koop op de markt heerlijke streekproducten voor bij de barbecue `s avonds! Kortom, een ideale plek om tijdens uw vakantie ‘het Bourgondische leven’ te ontdekken… Santé! NB Dit huis is geschikt voor 4 volwassenen en eventueel 2 kinderen op de slaapbank. De slaapbank is niet geschikt voor extra volwassenen.

Meer informatie: Chissey-en-morvan, Frankrijk: Maison de charme moderne en Morvan

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.