saint pons, frankrijk: maison de village

Saint pons, Frankrijk: Maison de village

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Maison de villagePrachtig volledig gerenoveerde woning (2017!) gelegen middenin het kleine dorpje Saint-Pons mét privé zwembad, lekkere tuin waarvan een prachtig uitzicht op de omgeving.

De woning ligt in een klein dorpje van 200 inwoners aan de voet van een vulkanisch plateau en op steenworp afstand van talloze pittoreske plaatsjes zoals het prachtige Alba la Romaine (5km), Mirabel (10km), Vogué (20km), Villeneuve de berg (17km) en de bekende grot “Chauvet-Pont-D’Arc (door UNESCO erkend als uniek in de wereld) en sinds 2014 opgenomen op de Werelderfgoedlijst.

Een heerlijke vakantie is hier verzekerd! De vriendelijke eigenaren wonen op hetzelfde terrein in het naastegelegn pand. Het terras voor de woning en de tuin geven echter uitsluitend kijk op de achterkant waar ook het zwembad is gelegen en biedt u volledige privay.

Meer informatie: Saint pons, Frankrijk: Maison de village

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.