oupia, frankrijk: serre d'oupia

Oupia, Frankrijk: Serre d'Oupia

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Serre d'OupiaVakantievilla Serre d'Oupia is een prachtig "Spaans" paradijs in het Zuiden van Frankrijk. Deze vrijstaande luxe villa met Spaanse uitstraling van ruim 105m2 is geschikt voor vier tot zes personen. Serre d'Oupia beschikt over een verwarmbaar privé zwembad, jacuzzi, twee slaapkamers, twee badkamers en gratis WIFI. De vakantievilla ligt op een eigen terrein van circa 1.100m2 dat geheel omheind en afsluitbaar is. Doordat deze villa op de heuvel van het dorp Oupia ligt heeft u een prachtig uitzicht op de vallei van de Minervois, Beaufort en de Pyreneeën. De tuin heeft meerdere niveaus met onder andere palmen, olijfbomen en vijgenbomen. De villa ligt tegen de heuvel van het achtergelegen natuur- en wandelgebied, Serre d'Oupia.

Dit vakantiehuis is prachtig gelegen in Oupia en heeft een buitengewoon uitzicht op de vallei van de Minervois. Boodschappen doet u bij het nabij gelegen kruidenierswinkeltje met brooddepot in Oupia. En echt lekker winkelen doet u in Olonzac, dat slechts een paar kilometer verderop ligt. Aan het einde van de dag eet u lekker bij het gezellige restaurant L’Asphodèle dat te vinden is in het dorpje Oupia.

Meer informatie: Oupia, Frankrijk: Serre d'Oupia

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.