fowey, cornwall, groot-brittannië: bowsprits

Fowey, cornwall, Groot-Brittannië: Bowsprits

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: BowspritsDit mooie en ruime appartment ligt direct aan de Fower rivier en heeft een knusse inrichting. U kunt vanuit het appartement zelfs uitkijken over de rivier! Dit gezellige appartement is te vinden op de eerste etage van een karaktervol huis. In de knusse woonkamer zult u zich helemaal thuis voelen terwijl u lekker een boek zit te lezen op de comfortabele bank. De keuken is uitgerust naar moderne standaard en zal een genot zijn om in te koken! Maak hier wat lekkere scones klaar als ontbijt of lunch tijdens het kijken van een typisch Engelse tv serie.

In deze diverse omgeving kunt u van alles doen! Ga een dagje naar Plymouth (61,5km) om het mooie park Plymouth Hoe te bezoeken. Ook kunt u hier mooie wateren bekijken, een bezoekje brengen aan één van de theaters of musea of een historische locatie zoals het Naval Memorial bezoeken. Bezoek de rivier Fowey (15m) voor prachtige wandelingen, een leuke tocht op de veerboot en prachtige uitzichten. In Exeter (118km) kunt u de indrukwekkende Underground Passages bezoeken. Ook kunt u hier mooie kerken en kathedralen bezoeken en de kinderen meenemen naar het Devon’s Crealy Great Adventure Park, waar zij een geweldige dag zullen hebben!

Meer informatie: Fowey, cornwall, Groot-Brittannië: Bowsprits

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.