padstow, groot-brittannië: little egret

Padstow, Groot-Brittannië: Little Egret

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Little EgretDeze leuke cottage in Padstow heeft een gezellig terras en een prachtig uitzicht op de lokale natuur! Kom volledig tot rust in deze kalme en ruimtelijke omgeving in deze comfortabele cottage.

Als u wakker wordt kijkt u uit over een prachtig landschap. Een geweldig begin van de dag! Geniet van het heerlijke zonnetje op het terras met comfortabel tuinmeubilair die is omheind door mooie planten. Drink een kopje koffie om u vervolgens klaar te kunnen stomen voor een leuk dagje weg in de omgeving! Bij de River Camel (1,5km) zijn mooie wandelingen mogelijk, kunt u ontspannen op het strand, baden en fietsen. In Newquay (26km) is het Aviation Heritage Center te bezoeken of kunt u één van de mooie tuinen bekijken. Ook hier is voor de kinderen genoeg te beleven. Er is een aquarium en een sportkamp waar zij de plaatselijke grotten kunnen ontdekken. Sint Austell (32,5km) heeft een leuke dag voor u in petto! Bezoek hier de pier, het mooie Polkerris strand, de lokale brouwerij en neem de kinderen mee naar Kidzworld!

Meer informatie: Padstow, Groot-Brittannië: Little Egret

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.