mali losinj, kroatië: ana

Mali losinj, Kroatië: Ana

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: AnaDit keurig verzorgde appartement bevindt zich op de eerste verdieping, op slechts 600 meter van het strand en 400 meter van het mooie centrum van Mali Losinj. Op de begane grond bevindt zich de woning van de vriendelijke eigenaar. U beschikt over een gezamenlijk terras met zitje en een barbecue. Heerlijk om 's avonds gezellig na te tafelen! U woont hoog boven Mali Losinj, bergafwaarts via de smalle straatjes en steegjes loopt u snel naar het schilderachtige centrum. Binnenshuis is de inrichting bijzonder sfeervol, waardoor u zich binnen no-time thuis voelt! Mali Losinj werd in de 6e eeuw gesticht en behoorde eeuwenlang aan Venetië toe. In het levendige, kleine centrum heeft u een grote keuze aan theatervoorstellingen, tentoonstellingen, concerten en andere evenementen. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd én van het uitzicht over het stadje en de zee op een van de vele terrassen aan de haven.

Het bekendste strand van Losinj is dat van de Cikat-baai (circa 2 km), ten zuidwesten van Mali Losinj. Het is 30 km lang en een populaire plek om te watersporten en een fiets- of wandeltocht te maken op de daarvoor aangelegde paden.

Meer informatie: Mali losinj, Kroatië: Ana

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.