valkarin, kroatië: mario 2

Valkarin, Kroatië: Mario 2

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Mario 2Dit leuke appartement voor 4 personen bevindt zich op de begane grond van een familiehuis in het dorpje Valkarin. Dit dorpje ligt op slechts 6 km van de stad Poreč, één van de grootste plaatsen in de populaire regio Istrië met prachtige stranden. Mocht u de fietsen mee hebben, dan is deze stad nóg sneller te bereiken! Naast het familiehuis ligt namelijk een fietspad dat Valkarin en Poreč met elkaar verbindt (3 km). Vanuit uw appartement heeft u zicht op akkers en olijf- en wijngaarden. U beschikt over een eigen overdekt terras met tuinmeubilair. Er is een gezamenlijke, omheinde tuin met een BBQ en ligbedden.

Appartement Mario 2 is modern ingericht en is voorzien van woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De tuindeuren in de woonkamer en in de slaapkamer bieden uw direct toegang tot het terras.

Meer informatie: Valkarin, Kroatië: Mario 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.