rabbi, italië: marelli due

Rabbi, Italië: Marelli Due

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Marelli DueCasa Marelli is een mooi huis met prachtig uitzicht over de valeien, gelegen in een rustige omgeving, vlakbij het plaats Piazzola (500 m.), een gehucht in het Val di Rabbi, in het hart van het Parco Nazionale dello Stelvio. Het huis is gerestaureerd in originele staat, met behoud van de originele, traditionele rustieke delen en bestaat uit twee etages. Het ruime appartement bevindt zich op de tweede etage (zolder verdieping) en is simpel maar wel praktisch ingericht. De woonkamer is ruim en goed verlicht. De woning beschikt over een balkon waar u gezellig kunt zitten en genieten van het uitzicht. U beschikt overigens over een parkeerplaats en skibox. Ideale bestemming voor de rustzoekende vakantieganger.

Speciale aanbieding: bij de eigenaar/beheerder is het mogelijk een skipas tegen bodemprijs te verkrijgen (zie ook de "tips van de huiseigenaar")

Meer informatie: Rabbi, Italië: Marelli Due

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.