segromigno in monte (capannori), italië: villa luisa

Segromigno in monte (capannori), Italië: Villa Luisa

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Villa LuisaVilla Luisa, ten oosten van Lucca, is een schitterend gerestaureerde woning met moderne voorzieningen. Het zwembad ligt op een lager gelegen deel van de tuin. Het is 12 x 6 meter heeft een instapgedeelte en een diepte van 150 cm. Voor de kinderen is het een ultiem speelparadijs en onmisbaar tijdens een vakantie, zeker met de ruime tuin en het speelveld er omheen. Gelegen aan de voet van de heuvels in de omgeving van Lucca is de tuin echt een paradijs. Kleurrijke bloemen, veel groen en een warm klimaat zorgen ervoor dat de omgeving rond het huis als een oase van rust ervaren wordt. De tuin is rondom afgesloten en geeft daarom volledige privacy.

Je wordt hier verwelkomd in het prachtige Toscane. In Centraal-Italië kom je tot rust in de prachtige natuurreservaten en ben je omringd door de historische steden Lucca, Pisa en Florence. De wind van de Middellandse Zee geeft Toscane een zacht klimaat. Met uitgestrekte stranden in de buurt kun je met kinderen naar hartelust spelen, zonnebaden of gewoon lekker uitwaaien. Na een dag genieten van stad, strand of omgeving is het genieten van de culinaire Italiaanse keuken met de befaamde wijnen.

Meer informatie: Segromigno in monte (capannori), Italië: Villa Luisa

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.