bisceglie, italië: villa santa croce

Bisceglie, Italië: Villa Santa Croce

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Villa Santa CroceVilla Santa Croce is een prachtige villa op het platteland van Bisceglie in Puglia met zwembad. Het pand is conservatief ingericht en biedt de mogelijkheid om maximaal 8 personen in 4 ruime slaapkamers te herbergen. Villa Santa Croce is een groot vakantiehuis,uitgerust met een mini zwembad (2.20 x 2,20mt) en een groot buitenterras met 3 hectare olijfbomen, fruitbomen en sierbomen.

Villa Santa Croce biedt haar gasten deze buitenruimte, kenmerkend voor de Murgia vegetatie, om te wandelen, fruit te plukken uit de bomen (olijven, kersen, vijgen, amandelen, hazelnoten, granaatappels, en gewoonweg heerlijk te ontspannen. Achter de villa heeft u een mooi uitzicht vanuit de jacuzzi en het kleine zwembad, omringd, met ligbedden, prachtige eeuwenoude olijfbomen en tientallen sierplanten, waarin de gasten een perfecte privacy genieten Deze prachtige villa is gelegen op enkele km van de stad Bisceglie en is zeer goed verbonden met de omliggende stranden. Het ligt op een panoramische positie die het authentieke en spectaculaire natuurlijke landschap van de Murgia laat zien. Het gebied waar het zich bevindt, de zogenaamde Lama Santa Croce, heeft een grote archeologische waarde, wat het leuk het maakt om wandelingen te ondernemen in de nabijgelegen grotten van Santa Croce, de Grotten del Finestrino en de got delle Due Crocette en Dolmen della Chianca.

Meer informatie: Bisceglie, Italië: Villa Santa Croce

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.